Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bőr az bírja, csak legyen elég vastag.
már megint én vagyok a téma vkinek?! Vagyis mindig, meglátogatom már aztán adok neki egy cuppanós csókot
Az Vackor volt !
Faja és jó helyen vannak az erősítések is.
Már most az ! A vas kezelése ellenben ahhoz képest nem rossz , bármennyire is nehezemre esik elismerni !
Na bántsd. Végül is veszi a fáradságot és megtanulja ez valahol értékelendő. Én csak s szomszéd mellett szedtem össze amennyit összeszedtem. Az meg lóf*sz
Ezt fel fogom próbálni.
A kecskebőr nagyon fincsi.
https://www.fc-moto.de/en/Bering-Syrio
A 20 év szerelést meg kizárólag azért írtam, mert mondtad, hogy kerülöd őket. Nem vagyok, nem is voltam csúcsszerelő. Csak lelkes és szorgalmas.
irgum burgum Barnabás
Asszem úgy hívták a medvét
Nekem most egy jó hosszúszárú kéne mert rövidből van vagy 3-4 párral.
Esőben-hidegben meg a vízálló Lidl-est használom, azt is szeretem. Kis pénz, kis foci.... ....falura, szélső házba jó az!
Rá kell bízni ha valamit nem tudtok, majd lesz saját vállalkozása azt fikáz6ja tasit... legenda lesz.
Egyikünk sem olvasott hibát
De jó a hozzászólás, adom
Rövid szárúakat szoktam venni kicsiny falunkba is kapni hasonlókat mindegyik mottyoros boltban.
Forraszt , de az indikátor órát már most eltörte !
Most "hegeszt" a kis húgyvirág...
Szerettem is , hiába hitványkodsz ! A kedvencem volt mikor a disznók tartották a tetőt , az meg körbe falazta a házat !
Adamoto-nál vettem őket, sajnos már nem árulják. Valami ilyesmit képzelj el, csak perforált bőrből, és még olcsóbban:
https://adamoto.hu/spd/300100/...
Kényelmes nagyon, de "az ellen nem véd". Ja, meg esőben ereszti a fekete festéket, utána egy fél nap levakarni a kezemről. Bő két évet bírt az első, a másodikban is ennyi van, de még egy fél szezont kibír.
A szabadkai piacon meg veszel bőrövet automata racsnis csattal , mindenféle márkajelzéssel ellátott fullextrásat , és nem kell a kutyanyakörvért 8e-t adni mert ez csak 3500 Ft !
A mofakernel valszeg marslakokat hívták modellnek mert rohadt szar neretezesu a cuccuk,de olcsó.
Na szóval,van itt kesztyugyaros,netenhibaolvaso futomuben,csohajlito,kereskedelmi szakember,pinki hiányzik a cirkuszhoz és a király.
Nem egyről beszélünk szerintem. Azt hittem egyszer havetok leszünk majd. Mondjuk az Üvegtigrisnél, vagy mittudomén.
Akikről te beszélsz, azokat ugyanúgy utálom, mint te. Annyiban szerencsém, hogy vannak, hogy lett pár ügyfelem utánuk
Te a nevedet a másik Elekről kaptad amúgy?
a mofakernél is vannak bőrkesztyűk egyik munkatársam abban jár évek óta igaz csak robogóval és télen hordja de az is meg van elégedve
de nem vagyok meggyőződve arról hogy egy 50 méteres csúszást kibírna az aszfalton
bőr
munkatársam másodállásban lószerszám készítő, csinált nekem egy festett fekete bőrszíjat 8 ezerért 4mm vastag bőr 38mm széles, 150cm hosszú) kb örök élet
a 2 ezres papír szíj az 10-15 használat és kidobandó
Az meg milyen
Nono! A pakisztáni kesztyű (ilyet hordok, már a második párat) - magyar boltból, ÁFÁ-s számlával volt 5.990,- pénz.