Nem feltétlenül zavar. Én most örvendezek erősen mert megjött és fasza és örülök neki. Lehet akármekkora szar de azért messze többet véd mint a poló gerincpáncéllal. Vagy a cordura.
Szezon meg lesz jövőre is. Ennyi idő alatt meg gondolom csak nem mállik szét a vállfán. főleg ha még valami szarral be is van kenve. Bár szerintem így felkenegetés nélkül is el lesz azért valahogy tavaszig.
Nem 60-ért vettem. Téli kabátom meg van. 45-ért vettem ami már azért jobban hangzik. A bőr meg kell. Szeretnék jövőre egyszer vagy kétszer kinézni egy pályára is oda meg attól még hogy kordurában is beengednek talán én akkor sem vagyok hajlandó csak bőrbe felmenni.
Kell a bőr. Nagyon jók az új kordura szerű anyagok de a bőr az bőr ha a fene fenét eszik akkor is. Persze jó lenne ennél minőségibb vagy jobb vagy akármi. De erre futotta és én erről a konkrét típusról bár magasztalásokat sem hallottam de túl nagy szidalmakat sem. (Amúgy 23.-án a napra való tekintettel volt akciózva a saját márka a Shoxnál a webáruházba ezért jött ennyiért)
alsó még nem. Azt nem próbáltam fel még odafent így találomra nem is rendeltem be. Meg nem akartam túlköltekezni így a szervíz előtt. azt majd tavasszal ha már meg volt a szerviz Türnitzre félre van rakva a della és ami a lényeg még van állásom.
Jó ezt elfogadom. De én pufók vagyok. Arányosan pufók. 11-es kesztyűt hordok tehát nem mondható kicsinek a kezem se. De basszus másfélszer is kifér a kezem azon a lyukon. :-D Amúgy furcsa hogy a hossza nem rossz. Mert az is mindig. Tehát azért mert pufók vagyok azt hiszik hogy olyan hosszú a kezem mint az orángutánnak.
Sajna a méret behatárol. Amúgy Zoli barátom 5 éve nyüstöl egy ilyet a konfekció méretből neki azt mondja bejött. Bár Asszem zipzárat egyszer cseréltek neki de azóta rendben van. Őszintén? Megfizethető áron bőr cuccot az én méretben sehol máshol nem találtam pedig kerestem nem is keveset.
egy átka van de azt majd orvosolom. Mivel nagy darab vagyok így a szabók valamiért azt hiszik hogy a nagy darab emberek mindenhol nagyobbak. Ezért a kezemnél kicsit nagy. (nem hosszú csak nagy a nyílás rajta) Itt meg oda nem tettek tépőzárat amivel szűkíteni lehetne. Mert amúgy a bőrön nem is szokott lenni. Viszont van egy rövid neoprén anyag amire rakatok egy kedves varrónő ismerősömmel tépőzárat amivel majd lehet szűkíteni. De csak idővel mert most még nem nyúlok hozzá. Hátha valami szar előjön rajta és ha hozzányúlok kibasznak mint macskát szarni a garancia papírommal.
De hát ez a nagy darab emberek átka. Nekünk sosincs olyan felszerelés ami alapból mindenhol jó lenne. De ezzel megtanultam már együtt élni.
faca, itt sem változott a helyzet, tegnap volt rá remény, beadtak egy új projektet, aztán kiderült itt ebben sem tudják, egyáltalán mit kéne lefejleszteni, ma ismét egy új projekt, mert ebben hátha tudják, káosz, tervezetlen fos az egész , sos kéne váltanom , csal már nagyon válogatok, alakítani kéne egy saját céget a picsába ...
Aláöltöző kellet, de én sem fáztam. Csak mozogni nem bírtam a sok göncben. :)))
Amúgy ismét egy unalmas nap az irodában.
János hegyi adótoronynál van ipari alpin kiképzés :D
Kell a bőr. Nagyon jók az új kordura szerű anyagok de a bőr az bőr ha a fene fenét eszik akkor is. Persze jó lenne ennél minőségibb vagy jobb vagy akármi. De erre futotta és én erről a konkrét típusról bár magasztalásokat sem hallottam de túl nagy szidalmakat sem. (Amúgy 23.-án a napra való tekintettel volt akciózva a saját márka a Shoxnál a webáruházba ezért jött ennyiért)
De hát ez a nagy darab emberek átka. Nekünk sosincs olyan felszerelés ami alapból mindenhol jó lenne. De ezzel megtanultam már együtt élni.
http://www.shox.hu/shox-factor...
Amúgy ismét egy unalmas nap az irodában.
János hegyi adótoronynál van ipari alpin kiképzés :D