Igen, azok. Csak a hátán van vacak habszivacs (ezt cseréltem), illetve a comboknál: ezeket is cserélném, ha volna mire. A térd, váll és könyökprotektorok szerintem jók.
Jól néz ki, kényelmes (felpróbálva vettem, nem neten "találomra": L-es kabát, de M-es nadrág kellett rám), viszont egyáltalán nem komfortos. a kivehető szálálló vízálló bélése kb. egy nejlonszatyor, az ember pillanatok alatt bele izzad hidegebb időben is, utána meg fázom mint állat. A szintén Shox-os Warmax téli aláöltözővel viszont már elég jó hideg időben is.
nem, az nem igazi protektor ( de lehet vmit úgy árulnak??) én most akartam újat venni, csak nem tudtam most téli gumi mellett a ruhát is bevállalni, de abba is kellett volna mindegyik protektort megvenni külön, egyébként csak ilyen védő szivacs van bennük, de az nem protektor!!
Mondjuk nem tudom nem emlékszem melyik cipzárok mentek el nálad nyaralni. De én pl az ilyen zsebek cipzárjait sosem használom. Úgy sem teszek oda semmit. Így azok be vannak csukva aztán addig úgy is maradnak míg le nem forszlik a hátamról a kabát.
A Zuram is anno elso ruhanak Shox cordurat vett, 2011-ben, a legolcsobbat. Talan valami 40e volt ossz vissz a nadrag es a kabat egyutt... 2 ev, kb 35-40 e km utan se nezett ki szarul, pedig parszor szarra is azott benne. A 600-as Divinket en adtam el egy ismerosnek, es ezt a ruhat is meg 30-ert tovabb tudtam passzolni neki
Az elso ruham Shoz ketreszes borruha volt. Megvan valahol, de egy evig hordtam, kb amig utaskent funkcionaltam. Kb 20-25 e km lehet benne, de vannak helyek, ahol kokemenyen megkopott, pedig alapjaraton meg a szel se erte a Zuram altal... ja es persze a seggem meg ketszer akkoranak hatott benne, ami amugy sem szivderito latvany
A frissebb Cordurámmal nekem sincs bajom. 4 évszakos cucc. bár abban még csak olyan 4-5000 Km van és én nem mosom. (Majd megázok úgy is) de jelenleg azzal tényleg semmi bajom jelenleg. A régi az a nagyon a polc alja volt az a nyári szinte az egész hálóból volt az gyenge volt.
de gondolom nem az olcsóbb :) nekem biztos láttátok melyik van, hát egymás után vihettem vagy 5x a cseszett cipzárok miatt, hol az egyik romlott el, hol a másik
Amugy nem gaz, hogy benzines abbol a szempontbol, hogy kurva sokszor van ugy hasznalva, hogy beindit - 2,5 km - leallit. Es van, hogy naponta kurvasokszor.
Anyam akart nekem masik autot, de nem hagytam. Amig ez ki nem rohad alolam, jo lesz. Ha meg szaguldozni akarok feleannyi benzinpenzbol, beulok a Skodaba
Nem tisztem védeni a Shox-ot, de az én 4 évszakos göncöm (amit egyébként utálok, mert vagy izzadok benne, vagy fázom) 2 év és 20 e km használat (vagy 7-8 nagymosással tarkítva) alatt sehol nem foszlik, nem kopik, hibátlanok a varrások és a cipzárak, szinte újszerű állapotú.
http://www.shox.hu/shox-3-laye...
http://www.shox.hu/shox-3-laye...
A hátában lévő "egérpadot" azonnal kicseréltem egy ilyen protektorra:
http://www.shox.hu/sastec-geri...
Az egész volt akkoriban 60k körül.
Anyam akart nekem masik autot, de nem hagytam. Amig ez ki nem rohad alolam, jo lesz. Ha meg szaguldozni akarok feleannyi benzinpenzbol, beulok a Skodaba
A G-re elöl Brembo-Texar kombo a nyerő.
Szal téged utál.