egy fasza kesztyű 8-10 ezer anyagtól többet semmiképp se tartalmazhat, legyen 5 ezer a munka és egyéb díj (ami pakisztánban a varrónő max 500ért megvarr) tervezés reklám stb legyen 10, némi extra haszon meg hasonlókkal megfűszerezve is még csak 30 ezernél járunk áfa vám bolti haszon 15 és még mindig nincs 50 ezer egy kesztyű
Kapitalizmus van. Nem azért drága a Dainase, mert annyira jó, hanem mert van hülye aki megveszi a csicsázása miatt.
Erre mondtam hogy nem vagyok konzum idióta. Nekem jó a normál árú, Pécsi, Kecskeméti, Olasz, vagy Román kesztyű is, aminek a minősége jobb is.
Amikor övet vettem a farmeremhez. Mindenhol drága, és díszes, mindenféle márkajelzéses, papírbélésest lehetett csak kapni, ami elszakad pár év után. Egy kis farmer boltban kaptam rendes valódi bőrt ugyan annyiért. A tulaj mesélte, hogy Tesconak akart beszállítani, de közölték vele hogy 200 forintnál többet nem adnak övért. Mindegy milyen szar, csak 200 forint legyen. Persze aztán 10* annyiért adják. Na a motoros kesztyűknél is pont ezt látom.
20ezer a max amit adok egy kesztyűért, de az már kevláros, protektoros legyen.
(B sztart is kevlár erősítésű)
Ez azért szerintem durván túl van árazva
Még csizmát sem veszek ennyiért,de ez én vagyok
Mondjuk ha lopnám a pénzt sem adnék ennyit kesztyűért,mert utálom ha hülyének néznek!
Nem ilyen kivitelben csináltuk. Amúgy van zártszelvény hajlítónk, de azzal csak nagyobb íveket tudunk hajlítani.(kovácsolt kerítésekhez szoktuk használni). Ilyen kis ívhez kell külön sablon mert, ha csak simán ráhajlítod egy csőre, akkor nagyon kinyomódik az oldala és szétreped a hegesztésnél.
Most akkor neked ilyen kesztyűd van? Vagy mire akrsz kilyukadni. Az is hülye aki ezt újonan megveszi de az is aki használtan. Mit tud ez a kesztyű amit a másik nem?
Kesztyűt? Meg is érdemlitek
Ennyi pénzért elmegyek egy bőröshöz és olyat varr nekem hogy kávét is főz mellé és töredékébe nem fog kerülni, és minőségi lesz.
Belegányolt ? Nem igazán úgy néznek ki a szarjaim amik nagyon gányolva vannak , de mindenki magából indul ki ! 24 évesen már V8 assal jártam , és 90-be még internet és szarságok nélkül amerikából hozattam meg a gyári javítási könyvét a Tűzmadárnak , a colos szerszámkészletet meg egy bécsi Posche szalonból hozta az egyik osztrák barátom , akinek már akkor szereltem a "szarjait " !
Nekem van pénzem, több mint kell, de (túl nagy) hülyeségre nem költök.