Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülj neki hogy nem az a rózsaszínesmetál.
Szeretjük a homokóra-alakú csajokat!
Én csak hallgatok mint hugyos disznó a búzában: 17 éves, 3 ajtós, Ferrari-piros ezres Yarisom van....
Akkor most még baszhatja.
Azért én is szerelek gyökér.
MÉG feszes! Egyelore.......
Attól még Ti ketten Zolival egy tirpák pöcsök vagytok
Azt jelen helyzetben baszhatja.
A rés legyen feszes a többi nem számít.
Aterzem. En a nadragoknal vagyok bajban egyszer a seggem es a comb meretem miatt. Ami jo lenne a ket helyen, az mar a derekamnal kb egy metert elall es nincs az az ov, ami kenyelmesen megfogja...
Kabatokban sincs mindig szerencsem, mert szinten hasonlo problema: ami jo vallban es hatban, alul szinten egy meternyit elall.... Nesze Neked homokora.
Na végre nem puffogsz
Aztán mi előnyöm származna abból ha nem csajos kocsim lenne Mert szerintem semmi
Ha passzos a kabát semmi nem mozdul el,a spyke ebben nagyon jó,merev tökéletes könyök-váll protektorai vannak,csak a TV-néző izom jó kondiban van.
A beringhez kell venni belevaló forcefield betétet és jó lesz az is,nem nyűglődöm külön felvehető protektorokkal,a fagyizóig mi baj lehet?
Igen a legnagyobb hátulütője ez, ha nem passzol feszesen. Meg ugye a legjobb protektor védelem az ha rajtunk van közvetlen nem a ruhában. Azért idén is láttam nem egy Miami Vice trikós & flip-flop pacskeros spórmocist!
Ja,de az utólag tapasz.A protektor viszont túlélte mert első ütődéskor simán elfordult a bő szabás miatt.
Amúgy egy 10-esért összerakták.
Akkor a kacsaszalag jobb!
A spyke elég jól használható volt de már 7 éves és néhol bomlik.Mondjuk azt a cölöpék szabták varrták.
Így ha sikerül mérte akkor Bering bőr lesz.
És naná hogy a két hétre ígért szállítás tuti nem esik bele a 15 napig 15%-os akcióba.Szerintem direkt nem szóltak addig míg tartott az akció.
Ezt én tudom. Hogy egy picivel többért van minőségi. Itt szól bele nekem a pufókságom. Ez ó rám azok meg nem. Próbáltam hogy berendeltetek más bolttal nagy méretú bőr kombit. De azt mondták ha berendelik meg is veszem. Hát mondom csak ha jó. Akkor nem rendelik be. Mivel nagy darab vagyok a nyakukon marad.
Nekem is shox bőrruhám volt, bírta is sokáig, de azt kb 5éve vettem vagy még regebb, az még minőség volt. Most végignézem a shox ruhákat és elkap a hányinger, azok a varrások, azok az anyagok... vicc. A legnagyobb vicc hogy egy kicsit többért van minőségi ruha is.
Nem is vettem annak. Tudom hogy a bőr cuccok alsó polcáról választottam.
"Ez nem fika" aki tény az tény. Tény hogy a shox egy nagyon alsó polcos márka, meg hogy az első gen qashqai vagy kell irni, csajos autó
Egy jó tényleg minőségi cordura azért bírja egy darabig. De csak egy darabig. A többi csak placebó. elhiszed hogy fasza aztán ne derüljön ki soha milyen szar. az én régi cordurám ott lóg a falon. 20-al csúsztam el a városban. úgy átmelegedett a könyökömnél hogy megégettem a kezem. Az anyag viszont el sem szakadt. Viszont a válla az enyhe túlméret (mert szerencsére kifogytam belőle) elkezdett a menetszélben lobogni 1-1,5 hónap alatt simán megbontotta a varrást.
A cordura olyan szépen cefetekre szakadt hogy kellett vagy 6-8 tekerés kacsaszalag az alkaromra mert úgy néztem ki mint Bruce Banner mikor már nem hulk.
Persze egy komoly gyártótól származó drága cordura azért ott van de abban a 50.000-es ár körül nem fog az ember olyan cordurát találni ami tartósságban védelemben megfogja az ugyan olyan árú bőrt. Amúgy tudom a hab protektorok ki lesznek kukázva. Van itthon már pár cucc. Megnézem hogy beleillik e vagy sem de ha nem akkor persze az is cserés.
Nem mondom, hogy rossz de azért egy 600-as cordura nem hinném, hogy gyengébb minőségű lenne. Azt a retyemók habgerincet meg felejtsd el benne vegyél bele normális protektort!