A tél a rendes tél már annyira nem zavar engem. Csak ez az átmeneti idő. Itt még reménykedek hogy lesz még 1-2 nap motorozható idő. Aztán csalódok. Télen már nincs ilyen gond akkor nem csak hajnalban akar befagyni minden nyílás rajtam hanem napközben is. Meg olyankor már be van fűrészelve az összes fa és a helyén van, szóval nem igazán marad tenni való csak a motor szerelgetés, meg a fűtés. Mondjuk Február végére azt is megunom, de akkor már megint átmeneti idő van és újra lehet jó időért imádkozni. Ritka szar állapot ez a PMS (Parkolt Motor Szindróma)
Többre értékelném ha este lenne tovább világos. Még el se kezdődött a tél, de az érfelvágós hangulat megjött
Még virtuálisan se lehet motorozni, mert hát kivel Olyanokkal akik nem tudnak kuplung nélkül váltani, vagy elütik az első kiugró akadályt
Szóval szar tél lesz
Amúgy de de amolyan placebo hatásnak 1-2 hétig reggelenként jól jön. Amúgy kibaszott nyomasztó ez az időszak mikor reggel is sötét van mikor dolgozni kell menni meg délután is sötét van mikor haza indulok. Nyerni kéne már a lottón. Csak úgy próba gyanánt milyen amikor ez a melóba járás dolog problémája megszűnik.
Te se tudsz újat kitalálni.
Ahelyett hogy az én kocsimat fikázod inkább tanulj meg motorzni.
Ja, hogy már a kuplung nélkül váltásnál elakadtál?
Szar ügy
Lecci ne feszulj be nagyon.
(Bocsi ez túl magas labda volt )
Még virtuálisan se lehet motorozni, mert hát kivel Olyanokkal akik nem tudnak kuplung nélkül váltani, vagy elütik az első kiugró akadályt
Szóval szar tél lesz
Ahelyett hogy az én kocsimat fikázod inkább tanulj meg motorzni.
Ja, hogy már a kuplung nélkül váltásnál elakadtál?
Szar ügy
3 fok! Gyönyörű idő ez a motorozásra.
Vagy nem, de én akkor sem fogok a dugóban állni
Támolyog
De a világért sem vitatkoznék. Te utálod az autószerelőket én bő 20 évet autót szereltem. Nem lesz vége.