Én már azon gondolkodtam hogy egyenként ledugózom a fékvezetékeket hogy melyik az a kibaszott tárcsa amelyik üt . Elvittem olyan fékpadra amelyik képes gyorsabban forogni . Első malyd hátsó tengely , szerinted pumpált ? A lófaszt ! És az egyetlen ember ott volt aki 100%-osan biztosra merte állítani hogy tárcsa ! Az összes többi hajtotta a faszságokat , már az indexnél isa jártunk szerintem ! Ja , és autószerelőnél soha nem hagynám még a simsonomat sem ! Mindent megcsinálok magam ! Túl sok és közeli ismerős autószerelő van baráti körbe ! Egyedül a festés nem megy !
Én is vittem mindenféle bemérésre , padra mindenhova , összes betétet kicseréltem elöl hátul , aztán a csere megoldotta , de egyszerűen nem hittem el hogy az , mert a tárcsa totál méreten volt ,se vállas nem volt , és szabályozáskor mondták , még kétszer vihetem !
Megpucoltam felrakás előtt bár annyira nem néztem át. Szinte biztosra vettem hogy a tárcsa rossz. Persze a vastagság miatt csereérett volt.
Na majd nekiugrok még egyszer a dolognak.
Festett brembot raktam fel én is. Tökön szúrnám magam ha gyárilag rosszak lennének, bár ki tudja :)
Esetleg még a hátsó lehet szar, mert az még a gyári. Érzem ahogy pumpál a pedál. Kopogást, rossz uttartast nem érzek.
Jéé ! Benne van az én MOL-os ruhám is ! A féktárcsát csak azért kérdeztem , mert én leszabályoztattam , két fékezés után épp olyan szar lett , és ma már tudom hogy miért , aztán befordultam aztán vettem rá két festett Brembó tárcsát egy valag pézééé !
ááá ez nagyon sokat csal ez az óra. olyan 20-25%-al mér túl szerintem. Alapból is csal kb 10 %-ot az óra gyári áttétellel de ha rövidítik az áttételt egyre többet csal az óra.
Na majd nekiugrok még egyszer a dolognak.
csapágy oké? Ha támolyog a kerékagy... Vagy csak ha koszos...
Esetleg még a hátsó lehet szar, mert az még a gyári. Érzem ahogy pumpál a pedál. Kopogást, rossz uttartast nem érzek.
A nissannak ráz a tárcsáha vagy másik autón?
Nem akarok mást mint futon eljutni pár fagyizoba egy nem túl erős,nemtulsportos viszont csudalatosaszep motorkaval.
Ha nem gond.
Tényleg elég lassú.
http://youtu.be/w_ks5F39ALQ