Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát most mondanám hogy jó de egyedül ... hát messze van a jótól. Kénytelen leszek még a végén szerelni vagy dolgozni.
találni kell másik hobbit addig, pl motorozni nem lehet, akkor szexelni kell
súlyzózni szoktam otthon
De azért látom a PMS nálatok is kezd különböző tüneteket produkálni
Ne erőlködj. Életben nem lesz olyan férfitested, mint nekem
A Béla is tanusíthatja nem?
Kinek mi.
Nekem nem kell ahhoz kocsi-motor, hogy férfi legyek Anélkül is az vagyok
Még mindig ez mint a csajos autó és a puncimotor.
Akkor nagyon szórhat a gyártás minősége, mert az enyém még tényleg hibátlan.
Ilyett vett haverom, 1x mondom mégegyszer, egyszer volt rajta és zipzárat kellett cserélni rajta. Azt mondta a shox hogy 2hét míg elkészül. Haverom csak annyit reagalt hogy húzzák a faszukra a 2hetet.
Ráférne, nem? (Meg rám is - nekem van itthon, egyetlen egyszer használtam és olyan izomlázam lett tőle, hogy egy hétig nem bírtam lehajolni. Akkor berúgtam a sarokba, azóta is ott rohad....)
Én Nasizom-nak olvastam
Zolinak hasizompad?
Nap poénja
Ilyenek voltak a futón is. Annyi hogy annak az elején lévő ellendarab függőleges volt meg volt hátul a hátsó keréknek egy nyomvályú. De miután beleálltam a motorral kényelmesen úgy lehetett hagyni nem dőlt el csak azért mert nem volt lekötve.
Remélem rád esik.
Hasizompad?
Remélem leszédül valami jó mély árokba a szarod...
Na erre kíváncsi vagyok megtartja e a motorkamat.
Nekem a legnagyobb szerzeményem Nagyapámtól örökölt kesztyűm. Halvány fogalmam sincs milyen márka de létező márka ma is csak nem emlékszem rá. De 2 hete a motoros boltban a szaki mondta hogy ezt nagyon de nagyon tegyem el mert az a kesztyű kb 30 éves. Annak a tenyere ugyanis még szegecselt fém patentes de azt már legalább 20 éve betiltották. Imádom azt a kesztyűt kurva jó de lehet lassan leteszem mert kezd fáradni és érzelmi értéke is van. No meg mivel ilyen koros a cucc így meg különösen értékes a számomra. (Bár hideg időben az a legjobb kesztyűm az összes körül.
"neje"
Egyik kollégám nejem turkálóban melózik, van, hogy beesik egy két jó motoros cucc, de még véletlenül sem jutna nekem! Igaz azok ki sem kerülnek a "polcra"!
Én egy használtan, fillérekért Vaterázott japán Kushitani szettel kezdtem motorozni 4 és fél éve. Imádtam, nagyon komfortos volt hidegben-melegben (nem vicc!). Viszont már akkor is rongyos volt mikor vettem, két és fél év használat teljesen kivégezte. Ja, meg közben a kabátot kihíztam....
Én is csakis próbával vásárolok nem akarok lukra futni. Egy rossz szavam sem lehet a Scott cuccomra max annyi, hogy lestem anno az akciót azt a kabátot harmadáért a nádrógot meg feléért vettem.
ha akarod meg attól lehet jobbat, igen...
igazad van!!! :)