Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez engem nem feltétlenül zavar. Higyj ének mások amit csak akarnak. De a barátom mondásához tartom magam.
Gergő ! Hagyd már ezt a tovább javul dumát ! Tiszta pancsernek gondolnak !
Most én jól el vagyok a gyári mérettel. Majd ha tovább javulna technikám lehet hogy átállokk 190-esre. De most még jó így. :-)
Igen , ebből ha a /55-öst rakod annak magasabb az oldalfala , és gömbölyű de nem áll szarul ! Ja és ennek nem tünteted el a majréját ! Csak térkővel sztenderen !
Igen a 200-as már nagyon torzult. Amúgy igen a kipufogóért harapnak. Én isszeretnék dobot cserélni de a gyárit nem kótyavetyélem el mert mikor oda készülök megy szépen vissza.
az nekem is durca
Attól függ hány coll széles a felni . Szerintem a tied is 5,5-ös amire 180 való de a 190-et még fel szabad rakni ! Nekem is 200-as van fent !
És a kipuffogó ? Akár hogy üvölt az osztrák vason , nekem meg a gyári suttogót obszerválja 2 cm-ről ! Nem is járunk hozzájuk , csak ha az osztrák cimborákkal lődörgünk , sajna már egyre ritkábban !
110/70-R17 elöl, 130/70-R17 Michelin Pilot Street Radial hátul.
Nah jó. Volt már fent 200-as de fura volt. 190-es lehet hogy jó lenne. :-)
Betegek ezek!
Basztatnak mindenkit minden szarért csak azt nem akit kellene!
"Vicces " volt mikor a haver fiát megvágták 70 juróra mert nem volt nála irat,pár hónappal később meg tudjuk mennyien mentek minden nélkül!
Akkor ti mehettek még egy kört Ausztriába !
nekem is, meg elől is
Kevesek egyike !
Nekem gyári méret van fenn hátul.
Mert neked 130-as van hátul , ugye ?!
Há mer miért ne ?!
Miért lenne nagyobb?
És ugyan ez vonatkozik a gumi méretre is , ami szinte biztos hogy nagyobb mindenkinél !
Elfogja neked magyarázni , roppant udvariasak egyébként !
Nem ?
Mitől illegális a gyáritól eltérő áttétel??
miért lenne?! Motorozni megyünk, nem mást csinálni