Szerintem Csőri mindegyikünk megtalálta aki ezt kereste anno de szerintem aki motorra ül most az nem az ecsetfejű metroszexuális vagy mifene ahogy most hívják!
Én kölyökként arra vágytam,hogy motorozhassak de mivel ruppótlanok voltunk ezért 16 éves koromig kellett várnom,hogy legyen jogsim s a bátyám motorját elkérhessem!
A következő évben már én tettem el télire majd az összes ifjúságiból meg összedolgozott pénzemből megvettem,hogy tudjon disszidálni én meg élveztem az életet a piros 250-el,ott el is dőlt,hogy ez lesz a végzetem!
Azóta is imádok minden nyeregben töltött percet,de az igazi az lett mikor rátaláltam az enduróra ,bár addig sok km-t mentem betonon mindenfelé ,viszont a hegyen élek igazán!
Nem véletlen ez a tetkó!
Jó van "gyerek" azért idősebb vagy amit a mai napig de holtomig tisztelek, 9-éves koromban ültem először motoron egy 250es Jawán és már leért a lábam egy 4.5 voltos batrival volt elindítva mert akku nem volt benne. Ott kábé el is dőlt a motorszeretet.
Egy nitros elsőgenerációs Vmax-t majd csak elterelgetek valahogy ,az már majdnem chopper
A következő évben már én tettem el télire majd az összes ifjúságiból meg összedolgozott pénzemből megvettem,hogy tudjon disszidálni én meg élveztem az életet a piros 250-el,ott el is dőlt,hogy ez lesz a végzetem!
Azóta is imádok minden nyeregben töltött percet,de az igazi az lett mikor rátaláltam az enduróra ,bár addig sok km-t mentem betonon mindenfelé ,viszont a hegyen élek igazán!
Nem véletlen ez a tetkó!