Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorok között olvass! Tűzbe teszem kezem Zoliért...
Az összes amelyik szarba mártva oldalhelyes !
Ennyit rég röhögtem, meg azok az arcok... azt is meglestem volna mikor vagy 20 nagyhalat le teszkóztál!...
AAAAA volt teneked egy jó motorod csak valahogy kisiklott az életed ! Ha nem tudod melyikre gondolok akkor segítek ! U betűvel kezdődik !
Mék a szarkupac öreg?
jajj ezek a hornetesek. főleg a 600-asok
Miért?
Egy nitros elsőgenerációs Vmax-t majd csak elterelgetek valahogy ,az már majdnem chopper
Amit műveltél a talin... szarkupacok ide, motorok oda osztottad el őket!
Ezzel sokan így vagyunk!
Akkor már inkább a szarkupacod !
Na látod , olyan öreg nem leszek , hogy valaha is trágyapumpát vegyek !
Hát pl. a Bájolgó Alexet nehezen tudnám egy sportvason elképzelni !
Lesz majd egy chopper is utána varva, vagy 60-70 éves koromban
Szerintem Csőri mindegyikünk megtalálta aki ezt kereste anno de szerintem aki motorra ül most az nem az ecsetfejű metroszexuális vagy mifene ahogy most hívják!
Te azt hiszed megtaláltad az igazit , pedig csak elakadtál az evolúcióban !
Én kölyökként arra vágytam,hogy motorozhassak de mivel ruppótlanok voltunk ezért 16 éves koromig kellett várnom,hogy legyen jogsim s a bátyám motorját elkérhessem!
A következő évben már én tettem el télire majd az összes ifjúságiból meg összedolgozott pénzemből megvettem,hogy tudjon disszidálni én meg élveztem az életet a piros 250-el,ott el is dőlt,hogy ez lesz a végzetem!
Azóta is imádok minden nyeregben töltött percet,de az igazi az lett mikor rátaláltam az enduróra ,bár addig sok km-t mentem betonon mindenfelé ,viszont a hegyen élek igazán!
Nem véletlen ez a tetkó!
Ez gechi jó volt, jövőre is ott a helyünk!
5éve bammeg!
húúúú b+ nagymamát dugni elég gáz
quadot ? Tudod , jobbra a motorok balra meg a !
Hát igen 2cceres amit nem bánok imádom Őket egyik motoros lesz másik dobol vagy mindkettő... van a vőmnek egy quadja meg kellene hajtani benne vagyol
Idősebb , 7 évvel ? Az csak óvodában sok ! Ilyenkor már ugyan olyan vén f@sz vagy ! Sőt te már nagypapa is !
Jó van "gyerek" azért idősebb vagy amit a mai napig de holtomig tisztelek, 9-éves koromban ültem először motoron egy 250es Jawán és már leért a lábam egy 4.5 voltos batrival volt elindítva mert akku nem volt benne. Ott kábé el is dőlt a motorszeretet.
Én meg 88- ban vettem ezt a GS 500-at ! És akkor már tíz éves volt !