Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néha meg kell járatni a dögöt
bár most idén szerintem összesen nem mentem 500km távot 2 kerekűvel
májusban voltam a biharon, aztán azóta csak van a motor
Erőködő maxira , nagydob izomból , hogy legalább két ablak kimenjen a szemközti házban , utána a pergetővel , hogy az üvegpoharak is futószalagon induljanak a kibaszott ablakokon ! Ha már lúd ...
Ott a Technics majd azért kihangosítom ne aggódj!
Első gépem 87-ben vettem ramaty kadet 750 volt 6300péz amiből 3ezret megkerestem nyári melóval az akkori hűtőházban bordó metál.
Az úgy szart sem ér ! Olyan mint az elektromos motorok , csak sztetoszkópon keresztül hallhatod a hangját !
Keskeny volt a parkoló a fagyizó elött a kocsidnak !Értem én , nem kell magyarázkodni !
Kap szőnyeget lépésállót ami kell, meg fülesen nyomom...
Azt akkor legalább megyünk inkább motorozni !
sose érdekeltek a motorok
fiatalon egyáltalán nem érdekelt a téma, de igazándiból most sem
nekem azért kellett a motor hpgy olyan helyekre eljussak ahová autóval nem vagy csak bonyolultam lehetne
de azért voltak olyan motorjaim amik tetszettek
pl a 82es cagivámat most már nagyon sajnálom hogy eladtam tök fasza kis mindenes motor volt
Ott a panelbe remélem rád híííjjjááák a jardot mikor elkezded püfölni !
Od@basz !
Sajnálom én imádom tudod villanygitár műbűrdzseki...
Remélem ennek a faszságnak csak eső napokon fogsz hódolni ! Ilyen mosdatlan szart hallgatni !?
Tudod mennyit tesz meg a géped 3om kilónál másodpercenként 82 métert! Egy km? Ez azért elgondolkodtató, de ne legyünk álszentek...
http://youtu.be/3atUDRj1RQ4

Példaképem az öreg remélem jönnek jövőre hozzánk már januárba veszem a jegyeket, kéne már venni egy vellany dobot. Meg lesz előbb utóbb...
Mikor megvettem , rá két hétre már mentünk is az asszonnyal Olaszországba , 2 hétre . Soha semmi gondja nem volt ! De aztán rájöttem hogy zöld a vérem , és egy GPZ váltotta , mert hiányzott a sebesség !
Baszki én meg menek bakonyi buliba... ahogy néztem lehet az uccsó neki való idő!
Lehet semerre , mert nincs kivel ! Papírkutyák !
Igy igaz , nekem az első kiadású volt , 78-as ! Szivesen visszavásárolnám !
Érdekes, hogy az "új" GS500 mennyivel hitványabb a régi 4 hengeresnél: azon dupla féktárcsa, benzinszintjelző, fokozatkijelző is volt. A kéthengeresről ezeket sajnos lespórolták.
Holnap merre mész, mentek...
Volt egyszer réges régen olyan GS 500 amiről csak álmodtál akkor , a szarkupacod abban az időben ötlet szinten sem létezett !
Nekem sincs tudod. Volt nem egy aki megkérdezte az exmeralda mekkora mondtam csóri 60paci azt csak hosszú egyenesben találkoztunk mert ott elfogyott szegény pára! Csíptem nagyon.