Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kanna tartosberles aldozatava valik valoszinuleg, de a csunyaja csak 6 het, ha ugyes a doki
A kannákat bérbe veszi a kölök, a csunnyádat meg megkínozza. Gondolom marad a szád, meg a pörkűtt nokedlival.
Én asse értem hogy derült ki a két év...
Tegnap fél 2 óta itt Badacsonyban szakad az eső ! És még egy darabig szakadni is fog !Nincs az a kimondott strandidő ! B+ az édesanyját ! De ez van most lehet elvégezni a gépen a kis karbantartásokat ! Bár ahhoz meg kedvem nincs, de iszom egy KV-t , és nekilátok !
Jó egészséget Nektek !
Te oly kedves vagy velem, bazdmeg
De van nalam rosszabb. Haveromnak volt olyan csaja 2 evig, aki nem volt hajlando leszopni, mert az undiii. de forditva viszont elvarta, hogy boldogga tegyek. Haverom is jo hulye volt, mitnemondjak
Valakinek nincs kimaradva egy- két deci Shell Advance Coolant?
Így jársz ebből a 4ből kettővel is hamarosan

Avagy, hogyan tegyünk boldoggá egy férfit...
Igen, de mán cseresznyeillatú a füstje
Variomatik váltóval a 4T hangja is gusztustalan....kb. mint a Prius-om....azt se a hangjáért szeretem, de az legalább halk....aztán a kis köcsögök még ráteszik a sport dobot erre hogy jobban szóljon, mintha a szar jobb ízü lenne ha nagyobb kupacban van.
Akkor már inkább egy villanymotor
Én ezt elhiszem, de hiába magyarázol, a ricinus nem jó olaj utcai motorba.
Minden szerencsétlen ezt hiszi, hogy milyen fasza olaj, aztán tölti a robogójába, meg a Simsonba hogy jobban menjen és csodálkozik hogy miért ment tönkre.
Találkoztam már ilyennel.
Biztos van előnyös tulajdonsága a teljesítményt illetően, mert modell motorokba mi is azt használtuk, de annak csak néhány óra az össz üzemideje.
Gondolom a gokartnál sem az élettartam volt a szempont.
Ha ricinusra vágysz akkor vannak ricinus illatú normális olajak, én nem vágyok rá.
Sima rendes rész szintetikus olaj 1:70-be keverve, jó beállított karburátorral, na annak van jó illata, és jobban is megy, mert nem taknyol össze semmit.
Az nagyjából az idők kezdete
Ahogy írod ! Én még a döm-döm-dödöm-döm re írtam !
Én csak azóta utálom a 2T hangját, mióta az ötvenes robogók divatba jöttek.
70-es években más olaj ? Ott álltam ovis koromtól a versenyeken , akkor még Győrben az Ifjúság körúton voltak a gokart versenyek , volt ismerős is , Szabadhegyiek , akiknek a gokartjába beleülhettem , akkor amikor a bicikli is komoly értéknek számított . Na akkor az egész lakótelep ricinus szagtól volt illatos , mert ez nekem a mai napig illat és a kétüteműek illata és hangja sem bántó számomra , sőt !
Igen, aztán rájöttek, hogy van jobb olaj is a célra.
Manapság a leggagyibb olaj is nagyságrendekkel jobb kenést biztosít.
A ricinust azért tették bele , mert nem ég olyan könnyen mint a 2T olaj , és a henger falára felkenődve jobban keni azt . Valamikor az összes gokart ricinussal ment a kihegyezett 2T blokkokkal akár MZ vagy rózsahengeres Cetka blokk !
A 100 forintos orosz esetleg, de még az olcsó Huber sem.
Ha esetleg vette a fáradságot és egy ilyen gépbe Vitont tegyen, az meg tuti nem.
Gondolod...pedig látod hogy nem
Egyszer volt hogy beszívta a váltóolajat nekem. Zégert kihagyta haver és kifordult, akkor füstölt szépen, meg nehezen indult, de még ment.
Szagtalan a 2T olaj.... az idő mindent megszépít, de gyere el és beindítom neked az MZ-t.
Arol2T fáradt olajból volt, ennek megfelelő szaggal.
Ricinus pedig káros a 2T motorra. Nem keni normálisan. Láttam ilyen gépet ami attól ment tönkre hogy okos gyerek ricinust tett bele, mert hallotta hogy az milyen jó.
Még jó hogy menet közben nem szippantottál fel egy molylepke családot !
Hát míg ti elmélkedek én komoly felfedezéseket teszek. Pl ha kitakarítom a dzsuvát az orrszellözőből akkor sokkal szebben működik. Szinte hihetetlen :-D
Nem keményedik el ? ha ha !
Gondolom a benzin szagát megtudja külömböztetni az olajszagtól , olaj kétféle lehet , keverék , vagy váltó ! Készít egy friss keveréket szagtalan "T olajjal , ha továbbra is szaga van , akkor váltó olaj ! Ennyi ! Szagtalan álltalában az olcsó kategoriájú 2T olajok mindegyike ! A drágább szintetikusoknak van illata szinte mindnek ! Mondjuk nekünk hajdanán a mol2t is illatos volt , a gyógyszertárba nem tudták hova a bánatba visszük a sok ricinust olajos kezekkel álltunk a sorba mint a jó gyerekek !
A szimeringek és csapágyak ilyenkor még bőven jók voltak, de úgy voltam vele hogy ha egyszer szétszedtem akkor rendesen csinálom meg.
Eleve szimering nem keményedik el, csak a szar.
Hogyne, azért mert mentem vele annyit hogy elkopjon a henger.
De ugye még mindig nem tudjuk mi a szitu, mert csak annyit tudunk hogy füstöl a kétüteműje, meg szaga van, ami azért annyira nem meglepő