Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:D
A kulcsszo hogy nekem van.
Neked meg csak egy lufasz ezer éves 600f ed van 300ezer km-el.
90-óta hajtok Kawákat , a 27 év alatt egyetlen generátor hibám volt , a ZXR-ben eltörött az egyik generátor szénkefe ! Viszont a benzin mindegyikből baszottul fogy !
Afrika, vfr volt hires erről. De akkoriban az FZR en is láttam pár elpukkant szabályzót. Akkoriban vezettek be az állandó mágneses generátort és a shunt szabályzót. Előtte csak kissebb motorokon volt ilyen. A sima gerjesztett generátorral soha nem volt baj.
Meg mindig lufaszt.
Van egy túlkoros oriasbebi motorod mult evtizedbol konstrukciosan elbaszott generatorral.
Azért az mosolyra fakaszt hogy a japok máig nem tudták legyartani normális tolresrendszert a motorjaikhoz.
Aszongya a legenda: csak olaj meg víz legyen benne és kimegy a világból.
Meg egy konténer generátor.
Az én CBX-em is 32 éves !
Meg azért mert 35 éves
Ahha. Az en cbr-emre is most varrják az üléshuzatot hamvas japán puncibőrből.
Nekem a múltkor mászott Ekeccsel komolyan mondom zabszem volt az ánuszomba, ellenben ma nem szépen tapadt a kis gechi.
Én elengedtem magam. De a vége felé már vissza kellett fognom magam mert ez a durván lekopott abroncs ahogy ment le a nap meg meg mászott itt ott..
Vigyáztam bratyóra elkísértem, igaz egyszer azért lehagytam lecsavartam a csíkos nyakát.
Köszönöm írok neki!
Dehogynem.
Hinkley-ben.
Az nem sehol hanem Anglia.
Jah én még mentem a közelben pár kanyargóst aztán a 6:20-as komppal hazacsónakáztam
Egy 20 éves lelakott szart hasonlítasz egy új motorhoz.
Azóta ezt fujod.
Az új motor persze sehol :D
Már vacsorázok... eg@ir is hazaért, jó volt a nap, jó volt egyet dumálni meg egy rövid közös guriga...
Pedig az a szóbeszéd járja hogy bizonyos típusoknál hajlamos elpukkanni a fesszabályzó. Pl a régebbi Afrikákon úgy tudom ez egy gyenge pont. Bár nekem sem volt még ezzel soha bajom.
A hondamon jó sok szar rész van.De a töltése uberfasza.
Na én hazaértem. Ti Pocses merre jártok ?
Mert megérdemled!
Szia. E-mailben (motobees@gmail.com) vedd fel vele a kapcsolatot inkább vagy ha hívod délután este felé akkor van a kis műhelyében. Egy pàr generàtort vittünk màr neki, nagyon jól dolgozik. Én csak ajànlani tudom. Ha nem sikerül elérni szólj és odaszolok neki
Mert Honda.
Ami szintén elöregedett és még drágán is adják.
Nekem fele annyi volt a tekercselés, és jobb lett mint a gyári.
Nekem az első tekercselő kisiparos gyönyörűen megcsinálta.
Nincs semmi extra ezekben.