90-óta hajtok Kawákat , a 27 év alatt egyetlen generátor hibám volt , a ZXR-ben eltörött az egyik generátor szénkefe ! Viszont a benzin mindegyikből baszottul fogy !
Afrika, vfr volt hires erről. De akkoriban az FZR en is láttam pár elpukkant szabályzót. Akkoriban vezettek be az állandó mágneses generátort és a shunt szabályzót. Előtte csak kissebb motorokon volt ilyen. A sima gerjesztett generátorral soha nem volt baj.
Meg mindig lufaszt.
Van egy túlkoros oriasbebi motorod mult evtizedbol konstrukciosan elbaszott generatorral.
Azért az mosolyra fakaszt hogy a japok máig nem tudták legyartani normális tolresrendszert a motorjaikhoz.
Aszongya a legenda: csak olaj meg víz legyen benne és kimegy a világból.
Meg egy konténer generátor.
Pedig az a szóbeszéd járja hogy bizonyos típusoknál hajlamos elpukkanni a fesszabályzó. Pl a régebbi Afrikákon úgy tudom ez egy gyenge pont. Bár nekem sem volt még ezzel soha bajom.
Szia. E-mailben (motobees@gmail.com) vedd fel vele a kapcsolatot inkább vagy ha hívod délután este felé akkor van a kis műhelyében. Egy pàr generàtort vittünk màr neki, nagyon jól dolgozik. Én csak ajànlani tudom. Ha nem sikerül elérni szólj és odaszolok neki
Neked meg csak egy lufasz ezer éves 600f ed van 300ezer km-el.
Van egy túlkoros oriasbebi motorod mult evtizedbol konstrukciosan elbaszott generatorral.
Azért az mosolyra fakaszt hogy a japok máig nem tudták legyartani normális tolresrendszert a motorjaikhoz.
Aszongya a legenda: csak olaj meg víz legyen benne és kimegy a világból.
Meg egy konténer generátor.
Hinkley-ben.
Az nem sehol hanem Anglia.
Azóta ezt fujod.
Az új motor persze sehol :D
Nekem fele annyi volt a tekercselés, és jobb lett mint a gyári.
Nincs semmi extra ezekben.