Nem tudom, baratnom imadja, de neki telefon miatt kell, mert 0-24-es munkatars, ha baj van az olajfurotoronynal, Ot keresik es meg kell oldania a gondot... 170-nel is ertem mit mondd, bar O mar engem nem. Elvileg 140 korul meg hasznalhato...
Ne idegeskedj, hagyd rá, Janó bármibe képes belekötni, csak és kizárólag ő lehet szép és okos
Olyan mint Sztálin. Állítólag az összes szovjet érdemrendet megkapta, csak egyet nem sikerült neki: "A hős szovjet anya " érdemrendet
Eskuszom, neha olyan vagy, mint a Noverem. Mindenbe imad belepofazni, akkor is, ha semmi koze hozza, de legalabb eselye van kotekedni es elvezi, hogy mas felhuzza magat rajta.
Meg ertem, Neked nem lehet visszaszolni, csak Te pofazhatsz. Gratulalok
Első sorban zene, navigáció miatt.
Mellékesen az sem baj, ha havernak át tudok szólni, és nem kell félre állnom és levetkőznöm alsógatyára, hogy fel tudjam venni a telefont.
Mondjuk annyi a bajom ezekkel az intercomokkal, hogy hangszórósak. Eddig agyba dugós headszetet használtam, és bár a drót macerás, de az agyba dugós rész miatt kurvajó hangminőségben és hangerővel tud szólni a zene, és közben a zajszigetelése is elsőrangú, így meg csak a sisakon múlik a zajosság.
Ki a faszom mondta, hogy nekem van bazdmeg? Mellesleg mindenki ugy pofazik, ahogy akar menet kozben. Valaki zenet hallgat, valaki enekel, valaki magaban beszel, valaki telefonal, valaki csak gondolkodik valamin... Mit erdekel ez Teged?
Néztem az Arai-kat is, nem is az ára a bajom, csak tudod én túra motoros vagyok :D inkább utcai sisak kell.
Ebből a Shark Speed-R szériából van karbonos is, 10 dekával könnyebb, az még lehet megér nekem +20-ezret, de csak akkor ha lesz szép színben
Elvileg belső napszemüveges, meg pinlock is tartozék....legalább is máshol azt írja, csak ezek vannak közel, és mivel annyira nem drága, meg van még 10% kedvezményem is, nem biztos hogy ezért kimegyek Bécsbe.
akkor neked túrasisak kell, és gondolom a kipufogó is gyári
Olyan mint Sztálin. Állítólag az összes szovjet érdemrendet megkapta, csak egyet nem sikerült neki: "A hős szovjet anya " érdemrendet
Meg ertem, Neked nem lehet visszaszolni, csak Te pofazhatsz. Gratulalok
Mellékesen az sem baj, ha havernak át tudok szólni, és nem kell félre állnom és levetkőznöm alsógatyára, hogy fel tudjam venni a telefont.
Mondjuk annyi a bajom ezekkel az intercomokkal, hogy hangszórósak. Eddig agyba dugós headszetet használtam, és bár a drót macerás, de az agyba dugós rész miatt kurvajó hangminőségben és hangerővel tud szólni a zene, és közben a zajszigetelése is elsőrangú, így meg csak a sisakon múlik a zajosság.
Ebből a Shark Speed-R szériából van karbonos is, 10 dekával könnyebb, az még lehet megér nekem +20-ezret, de csak akkor ha lesz szép színben
De jó, nektek, hogy erre ráértek. Aztán meg csodálkoztok ha árokba fordulás van.