Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ettű nagyobbat sima motorozáshoz nem veszek fel

https://www.amazon.co.uk/ASICS...
30 liter,kicsi de fasza.
ezzel költözni lehet baszki
há' lesz jobb is
Szerintem olcsóbb mint egy adidas.

https://pt.aliexpress.com/stor...
rövid
ezt a beszólást tényleg, az is 3 hengeres volt
ez egy sima adidas volt.hibátlanul működött. csak felülre cipzárazni nem szabad,ha mondjuk 200+ a tervezett sebesség
A kínai US Tactical hátizsáknak van egy csattja.Azt be kell kapcsolni.Nem lehet elfelejteni.
felülre volt összecipzárazva a zsák
jaaaaaa, hogy így be sem tudott menni, én még alszom...
De pancserok vagytok.
én nem vettem észre. egyszer hallottam,hogy valaki dudál,mint a barom,de betudtam annak,hogy elég videójátékosan jöttem a pályán,oszt talán közel is mentem..
Ismerős, én is kiteregettem egyszer 180- nál.

Papucsom az egyik árokban, polom bent a mezőn árkontúl stb stb.
hát gratulálok és örülök,hogy meglett...
jöttem már le úgy az M7-ről,hogy a hátizsák romokban volt a hátamon. a viperán kívül minden elveszett belőle. lakáskulcs,rendszám...(iratokat a combtáskában hordom,az nyitva maradt egyszer,de az jól van kialakítva,megmaradt minden...)
Vagy hitelre pályázott egyet, felírták a nevét a kockásfüzetbe!

Fa*z nélkül nem lehet....
Áhh ez egy nagy filmklasszikus záróképe.
ma front van!!! örülök, hogy minden rendben! és milyen volt a pályázás?
Na megvolt a Kakucsi pályázás
Megyek nagy lelkesen, mikor odaérek, nyúlok be a pénztárcámért, táskán a cipzár tökig nyitva üres a rekesz
Kullogok pityeregve hazafelé, motort tiltáson váltva (kiderült ebbe is van gyorsváltó ), szabálytalan és rejtőzködő fekvőrendőrök után megrángatva a gázt, erre megtaláltam a nyomásmérőmet, mivel az ugye sárga és feltűnő. Persze szét volt taposva, de talán a buxám is meglesz akkor. Hát nem. Pedig a környékbeli cigánygyerekek is jöttek segíteni
Aztán azon filózok hogy a picsába lehet zéró okmánnyal pótolni okmányokat, amikor is hazaérkezve a garázskapu mellett a fűben ott vigyorog a pénztárcám hiánytalanul

Most nem tudom hogy az őrangyalom csak egy eséstől akart megvédeni, vagy kurvajót röhögött rajtam, de most megyek veszek sört, beülök egy csendes sarokba és inkább tv-t nézek, akkor talán nem tud senki kicseszni velem ma már.
Na Pocsiék elindultak már elvileg lassan én is elcsorgok legyetek jók. Csáááááá

Na bazd meg, míg ki nem nagyítottam abban a hitben voltam hogy rajzoltál egyet nekem.
Tiedbe bébi.
Akkor ap*nádat!
Nekem ott van a strandkorlátkék.