2005 körül amikor bejött az ezres, akkor csorgattam rá a nyálam, csak ugye akkor elvakult egyhenger meg v2 hívő voltam.
2004-2007-ig voltak ezek a hegyes lámpások. A 2006-07-es kicsivel szebb már.
Hát én még próbálkozom de amint eltűnnek a napi 18-20 fok közeli csúcs hőmérsékletek akkor megyek és szétszedem a malacot és végre kitakarítom rendesen.
Gondolom. Amúgy láttam azt a masinát rettenet gyönyörű. Nagyon tetszetős darab. Nekem mondjuk a legainkább az a nagyon hegyes lámpával szerelt SBR tetszik igazán. Asszem az a 2006-os vagy melyik generáció nem tudom de az nagyon tetszik.
Füred. Ha kiadja az idő akkor Mencshely ring. Vagy még meglátom. Ha kiadja és időben meg tudok pattanni akkor lehet fordulok egy Cseszneket is ha nincs túl nagy forgalom.
A V2 hangját kibaszottul irigylem. Van itt a közelben egy leszerelt Angol rendőr egy gyönyörű Ducati 848 streefighter-el. Minden ami csak ízléses rá van locsolva két olyan termignoni dobbal az oldalán hogy az valami gyönyörű. 2-2,5 km-ről halljuk ha jön. Nem vagyok az olasz márka pártján de az valami gyönyörű masina.
Pfff. Sosem hagytam még el csavart. Amit beletekertem az ott is maradt. Sőt (Bár ezt úgy lehet értelmezni hogy olyan vagyok mint a csiga). De kb 3 hétig kerestem idehaza a tank éléra való kis gumi gecit mert a jobb oldalon nem volt mire kiderült hogy ott van a vezláncfeszítő patron mögött csücsül a blokkon. 3 hét alatt nem hagytam onnan el
https://x.cloudsdata.net/6f/im...