Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó' van akko'
Baszki sokszor lyukat beszélsz az ember gyomrába. A semmin lovagolsz szét aggódod magad sok piszlicsáré szarságon, ettől még nem leszel rosszabb mint más, csak fárasztó, hogy nem hallgatsz nagyon másra. Komp Endre
Nem baszogatás ez eszmecsere legalábbis részemről. Én tök jól el vagyok. nem vagyunk egy nevezőn de ez szerintem a basztatástól messze van még eléggé.
Én amúgy alapjában egy meglehetősen logikus gondolkodású egyén vagyok. azért nem érvelek logikus dolgokkal a dolog ellen mert már mint ahogy ezerszer mondtam nincs ilyen indokom. Tudom hogy jó dolgok ezek és hasznosak. de nekem nem kellenek. Ennyi és pont. nem tudom hogy ezen mi olyan közfeháborító. Ez olyan mint hogy én sem értem meg mi jó a veteránozásban. Egész évben szerelsz aztán 3-szor ha kiviszed a napra a gépet. sok 1000 óra munka és semmi több. De senkinek nem mondom a veteránosok közül hogy hülye vagy mert nem motorozol. Neki az tetszik nekem meg ez. Nem értem én még mindig hogy hol itt a hiba. Majd idővel lehet változik mikor lehetőségem lesz pár ilyen okos motort kipróbálni olyan helyen ahol segítenek ezek a cuccok de tapasztalat nélkül úgy hogy a saját motorom ismerem abban meg incsnenek ilyen bizgentyűk én jól el vagyok.
Na az azért vagány. Az 1000R is vagány volt de az xr egyenesebb tartásával mégbeszaratósabb lehet. Na meg aki azt a 160lovat meg tudja ülni minden elektronika nélkül, utcán úgy hogy használja is a lóerő készletet azt tisztelem.
Nekem csak az elektromos futómű nem tetszett, volt hogy egy jóminőségű aszfalton, kanyarban ha eltaláltál egy repedést, képes volt elpuhítani.
ne baszogassátok már egymást! kinek mi ...
Ha a táplálkozás is irracionális szeretem, nemszeretem elven működne akkor kurva dagadt lennék.
Na jó, mi nem tudunk értelmesen kommunikálni.
Olyan vagy mint egy csaj. Érzelmi alapon nyomatod a faszságot...
Használd a fejed. Azért van. Főleg ha férfi vagy.
Mi az bent felejtetted a szárítógépben az uradat az összeaszott a feje. Hogy lehet olyan pici fejjel létezni. Bár ha elengedem a mocskos fantáziámat akkor mondhatnám hogy így kisebb terpeszt is elég vágni a célobjektum megközelítéséhez nyelvészetileg. De hát ugye én nem vagyok Pocses hogy mindig innen induljak ki.
Na megvolt az ötödik!
Neked tartogatom a zacsit amivel az állad törölgetheted!
Persze s1000xr.
Na, hal istennek az en fuggonyomre akkor mar nem tartasz igenyt
A Zuramnak XS-es a buksija.....
Az a 160 ló ugye kétkeréken volt
Ez így van semmi épkézláb érvem nincs ellenük. Ezt az eszem tudja is. De ha mindig az vezérelne nem ülnék motoron mert nem logikus. Veszélyes elázol rajta meg miegymás. Ha már egyszer szívből meg azért motorozok mert jól esik akkor minek kéne idekevernem a logikus dolgokat. Majd idekeverem ha a tized másodpercekért hajtok egy versenypályán de én ott nem tartok. Ezt én el tudom fogadni és fel tudom fogni. Nincs racionális alapja annak hogy nem szeretem.
De ha te szereted a paradicsomlevest annak milyen racionális alapja van? Szereted és kész. Vagy ha nem szereted a gyümölcsleves annak milyen alapja van nem szereted és kész. Én JELENLEG ezeket a három betűs izéket nem szeretem. Nem értem nem tudom mit csinál nem vágyom jelenleg rá hogy megértsem azért nem kell. Nem tudom mi itt a hiba.
Hát biza én mikor teszteltem a (három betűsnél) mondtam kapcsolj be mindet mert tesztelni szeretnék ne borért menni. A gyorsváltó kopp gázon 160 lónál...
Akkor te igazi mazochista vagy ! Az ön korbácsolás kutya fatya amit te müvelsz magaddal !
Asszony meg kapja a szokásosat. Veszek neki 5 lityi bort azt nem szeresse azt jól megiszom!
Sehol nem tartasz, de ellenzel minden olyan dolgot ami úgyse bírálná felül a motorozásod
Legalábbis az esetek 99%-ban nem, a maradék egyben meg örülnöd kéne, hogy nem nyalod fel a placcot.

Fene érti ezt. Egy elfogadható érved sincs a hárombetűsök ellen. Csak amolyan női szöveg... a csak mert nem kell.. mert nem szeretem, nem tetszik
videóknál
Azóta arra recskázok, már 4x megvót!
én az alkatrészeket készülök bepakolni. És nálunk amúgy is laminált lap van a kaktusz alatt. Jah igen nálunk nincs fa viszont van egy tökre fenyő színű magas kaktusz. Zöld is tüskés megáll rajta a karácsonyi díszítés szóval nálunk az van feldíszítve
De az nem is arra a motorozásra való.
Ennyi elég is. Oszlopot kitudom kerülni, meg nem teszem a szám mellé a kanalat.
Hát az utolsó galéria ?! Komám ? !
Olyan picike fejed van? Én valahol az L-es és KL-es között mozgok gyártó függvényében. Mondjuk ennyi észhez méretes glóbusz dukál