Levi nem motoroztunk együtt sosem . Én sem tudom neked milyen vezetéstechnikád van és te sem tudod nekem milyen van. Nem állítom hogy mindig mindent kezelni tudok sőt sok esetben szerencse hogy nincs baj. De szerintem sokan vagyunk így. Az meg hogy hány ezret mentem csak egy jelzőszám hogy itt tartok. ugyan úgy bukhat egy több 100 ezret motorozott egyén is mint egy full kezdő. Ezt tudom nagyon jól
Hiába mondod te hogy hány ezret motoroztál, a tapasztalat nagyon kevés. Az hogy ugyanazt az utat megjartad szazszór, az nem tapasztalat. Most is full hulyeseget beszelsz, semmi koze az eletszeru helyzethez. Hogy állnal be stabil 80ra egy főúton ami hegyeken át vezet ?!
Ha jól emlékszem 30ezer eur áron ment el a civic
Rally2 ben már volt második is szinte széria felszereléssel kategóriájában meg sokszor első
Szóval tudsz venni kicsi pénzért jó kocsit
És a civic nem nagyon szervízigényes
Visszatérve a reggelhez. Jó az új autó is... A Zuram csak miattam költözött ide, de az ára, hogy naponta járja Aszód-Százhalombatta útvonalat. Szerencsére végig autópálya és a 2 sávos fos régi 0-on sem kell már dugnia az autóval. 2 évig használt egy régi Mazda 323-ast, már mikor megvettük 320e km volt benne... 2x állt meg alatta valamilyen oknál fogva, aztán egyszer csak a motor is megállt benne 3. alkalomra. Na akkor mondta, hogy tele van a fasza a használt autókkal és a 10 évnyi munkája gyümölcsét elbassza egy újra. És a Skodánál még MOL-os 20% kedvezmény is volt, szóval lényegében jó áron jutottunk hozzá egy középkategóriás Octavia-hoz. 100-110-es tempomat, robotpilot, és 1 óra alatt ott van melóban 4-4,5 literes fogyasztással. Január 5-én vettük át, most tart kb 45.000 km-nél és szorgosan hordja vissza a kötelezőkre. Havi egyszer van egy hetes csapatás is, hogy azért a kocsi se felejtse el, hogy mit is tud. De most ahogy mentünk az osztrákokhoz, néhol meghajtva az autót jobban a korlát felett, nem ment 6 liter felé a fogyasztás. Úgy érzem nem fogtunk mellé ezzel az autóval. Bárhova elmerünk vele legalább indulni
Az ESP részemről 1x segített. Nem baszakszom a kikapcsolásával, mert már nem is használom annyit az autóm. Alig megyek 15e-t egy évben. Viszont egyszer voltam akkora barom, hogy autópályán 140-es tempomat, belső sávban épp előztem, és rábambultam a szélvédőmön valamire. Épp elég volt, hogy a fűre kitegyem a Tourant. Kb fél métert dobott is rajtam és az ESP megfogta, a tempomatnak is volt annyi esze, hogy kikapcsoljon és nem lett baj. De kellett 5 perc mire felfogtam, hú bazdmeg, hát majdnem baj lett. Biztos befosattam a külső sávban haladót is... Azóta leszarom mi kerül a szélvédőmre
Motornál meg egyszer mentett meg fater CBF-jén az ABS, amikor szintén mentem, mint a hülyegyerek a Zuram után Szentendrén a kocsik között, csak Ő meg már a pirosnál állt a kereszteződésben. GS-sel becsúsztam volna, az hótziher.
Van az az eset, amikor jó, hogy van hárombetűs.
Vallás kérdése, hogy ki hogyan áll hozzá.
Én szívesen rázatnám magam , vagy halgatnám a váltó sivítását ! Ahogy motoron sem értem a füldugót , nekem a hangok , akár duruzsol , akár üvölt az Acra hozzátartozik az élményhez , bármennyi is legyen a táv !
Ott soha nem jártam így nem tudom. De ezzel a technikával tuti elkúsznék addig a tempóban ameddig biztonságos. Olyan 80-ról indulnék és ha fasza emelek a tempón majd megint próba majd megint emelek megint próba. addig játszom meg nincs a tempó plafon abból visszaveszek és akkor ott eljövök. De nem tudom sosem jártam ott még kocsival sem, de remélem lesz szerencsém hogy majd fogok.
Én azért néha szeretem. Olyankor amikor ilyen stabil 110-130-at mennek rajta az autók és olyan közepes a forgalom. olyankor. Tudom bunkósság meg minden. De beállok egy 160-180-as utazóra és elszlalomozok közöttük. Azt van amikor élvezem. Ma is megyek rajta amúgy mert megyek a haverokhoz fel mert már hetek óta nem láttam őket. No meg őszintén a 70-es ugyan olyan unalmas mint az M7-es csak legalább még lassabb is. (van megye matricám szóval akkor meg minek mennék a 70-esen)
Nekem se a rally lada nem jött be se a civic
A lada visított mint a szar és nem ment sokkal jobban mint az astra
A civic meg a kemény futóművel kirázta a belem, nem is értem hogy tudnak avval napi 6-800km távokat menni
Enyire fan vagy oszt nem tudod?