Nekem eddig az indiános öreges filmen kívül nem volt olyan ami igazán tetszett volna
Az az angol motoros film ahol az erdőben termesztett füvet a hippi abban voltak jó részek, de egészében az se jött be
Címére nem emlékszem
Én élmény motorozok. De nekem akkor sem kell segéd lószar :-D Nekem az elveszi a mókafaktort. Múltkor is kicsit elsokalltam egy kanyart. Jól be is szartam volt vagy 200 a pulzusom. Meg is kellett állnom cigizni egyet hogy lenyugodjak. Na ha lett volna benne ilyen három betűs izé nem álltam volna meg cigizni pedig milyen jól esett
Én reggel raktam fel néhány motorozós képet (nem voltak túl Dög-ösek, ha érted mire gondolok), de estig nem sikerült "jóváhagyni". Így én eldöntöttem, hogy nem is kell hogy megjelenjen. Pedig az egyik képet gyönyörű rózsaszín keretbe foglaltam és mégse volt jó.
Átküldte a képeket priviben használat közben a hátsó kész, most csinálja az elsőket. Valami brutál 5letes és praktikus 4 kereke van mint a bevásárlókocsinak oda teszed vele ahová csak akarod. Igaz központit láttam Ekecselek barátomnál is a ZiZi alatt egy újjal körbepörgeti egy helyben na az sem gyenge!
A múltkori kudarc a kedvemet szegte. Én valószínű reffes vagyok itt az oldalon, csak hosszas jóváhagyás után tölthetek fel. Cicapopó szerintem jobban fekszik itt, így az ő ámokfutását kell elviselni. De Te láttad tegnap, a lényeg meg az.
Az az angol motoros film ahol az erdőben termesztett füvet a hippi abban voltak jó részek, de egészében az se jött be
Címére nem emlékszem