Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem eddig az indiános öreges filmen kívül nem volt olyan ami igazán tetszett volna
Az az angol motoros film ahol az erdőben termesztett füvet a hippi abban voltak jó részek, de egészében az se jött be
Címére nem emlékszem
Na az is de nagyon rossz. Kb mint a Vas. Na jó annál talán egy hangyafasznyival azért jobb.
Jah és azt a filmet nem is láttam. Jó ?
Be van lassulva az oldal. Vagy csak nálam sz@rakszik?
Én élmény motorozok. De nekem akkor sem kell segéd lószar :-D Nekem az elveszi a mókafaktort. Múltkor is kicsit elsokalltam egy kanyart. Jól be is szartam volt vagy 200 a pulzusom. Meg is kellett állnom cigizni egyet hogy lenyugodjak. Na ha lett volna benne ilyen három betűs izé nem álltam volna meg cigizni pedig milyen jól esett
Vagy a Biker Boyz
Arról a központi emelőről kérhetnél képeket Ekecs haverodtól. Másolni könnyebb mint kitalálni. Természetesen privátba ha Ő is beleegyezik.
A "VAS" na az nagy film!
Nekem annyira nem jött át az az érzés
Inkább teli voltam feszültséggel tőle
Lehet egy zöld szemüvegen át jobban tetszett volna
Én reggel raktam fel néhány motorozós képet (nem voltak túl Dög-ösek, ha érted mire gondolok), de estig nem sikerült "jóváhagyni". Így én eldöntöttem, hogy nem is kell hogy megjelenjen. Pedig az egyik képet gyönyörű rózsaszín keretbe foglaltam és mégse volt jó.
Na majd töltök fel..................vagy nem.
Bár most nem érzem a késztetést.
Én is szenvedtem a feltöltéssel, pedg azért a ktm nem kicsit dobott az oldal szintjén
Az nem egy rossz film.
Amúgy én kifejezett igénylem az ilyen segédleteket.
Szerintem olcsóbb mint 3-4x nekifeküdni egy full renoválásnak.
Végülis ez egy közösségi oldal. El kéne, hogy férjen. De nem. Akkor bekaphatják
Az eladó motorok és csajokamotoron, jöhetnek.
Ezeknek mondhatod....
Megnézték az easy ridert 3x aztán azóta élménymotorozni akarnak
Akkor még sehol nem volt rózsaszín, de már fekete sárga sem
Én meg nem éreztem kényszert galériára.Így tudja franc.
Kevés volt benne a rózsaszím
Nem a faszt nem kell.Főleg ennyi tapasztalattal.
Ezt nem értem nekem minden felmegy egyből! Még a káromkodós körbejárós sherpásos is!
Mióta megújult az oldal 1x akartam galériát feltölteni. Napokig nem jelent meg. Aztán utána visszavontam a feltöltést.
Elmennek a picsába...
Inkább anyázz kérlek, mert befejelem a monitort! Biztos kilépked az ortopéd azt olvassa! Ne találkozzak vele mert kifejelem a csizmájából az tuti!
Átküldte a képeket priviben használat közben a hátsó kész, most csinálja az elsőket. Valami brutál 5letes és praktikus 4 kereke van mint a bevásárlókocsinak oda teszed vele ahová csak akarod. Igaz központit láttam Ekecselek barátomnál is a ZiZi alatt egy újjal körbepörgeti egy helyben na az sem gyenge!
A múltkori kudarc a kedvemet szegte. Én valószínű reffes vagyok itt az oldalon, csak hosszas jóváhagyás után tölthetek fel. Cicapopó szerintem jobban fekszik itt, így az ő ámokfutását kell elviselni. De Te láttad tegnap, a lényeg meg az.