Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem Gergőnek nem , a közös világjárás óta valamiért nem működik a kémia !
Túl van ez lihegve. Pl Ausztriába pl nincs is 100-as. Ott az extra a 95-ös (Mondjuk megy is a gép tőle mint a veszett fene) a sima az 92-es Azt még sem pusztul meg télen az üzemanyag. (Amúgy kevesebbet is fogyaszt az Osztrák 95-ösből a malac. nem kevéssel)
Már csak azt volna jó tudni, hogy a kétütemű motor működésének megértéséhez mi szükség volt a polírkorongra, a forrasztópákára?
Ő biztos ma értette meg, hogy a két ütem a szívással kezdődik.
Amint megkapom a tripla kézikönyvet utánanézek.
Akkor nem mi mert csak ketten voltunk Ekecsovával. Ide is benéztünk aztán Héreg felé, tatai tónál meg pizza+kóla!
Hö?
Minden európai benzines motort alapból 95 re lőnek be.
És szenzorok figyelik.
Szerintem ilyen magas sűrítési viszonynál nem ártalmas.
Túl sok faxni ez a 100 as.Ahol kell lökök bele 95-öst.Jobbara madarasbol.Az a legolcsóbb.
Meg Gergőnek :D
Merre jártatok ma ? Mert mintha hazafelé kora este te jöttetek velem szembe a 70-esen. CSak téptem mint a fene és csak a szemem sarkában láttam három motorost. Mintha a piros rettenet ott lett volna közöttük.
Minden feltöltése kedvenc valakinek na vajon kinek saját magának!
Jaja. Bar en 100-ast szoktam tankolni. Szerintem az se sokkal olcsóbb. Bar nem nézem annyira. Nem számít :D:D
Én már egy hónapja elvittem volna 200 ért.
Lehetne már a benzin 500.-/liter.
Nem ám kutyatestű pinket !
MilFecske az ám!
Ja a Fecske !
Ja csak a legjobb szakaszokon a 80-ál tizesével csoszogókat kellett kerülgetnem.
Leszarnám, hogy lassú tetvek, de legalábbhuzodjon félre és ne a felezővonalon bandázzanak.
Baszki ma milyen húsos pinnát láttunk! Te atya úr isten!
Ha trollkodni mer holnap hajnalban végig dudálom egész Kiskőröst !
Na holnap elviszik a hagyaték autót Tatabányára. egy hete volt a pár meglesni és ez kell nekik. ez is letudva.
Hangfalban csakis a SAL mindjárt jön ini fekázni!
Ja a vidi amit mondtam ! Pillangószelepek biztos vigyázzba állnak , a döntött kanyarba el nem veszi a gázt a szalagkorlát mellett az atyaúristenért sem ! Tök hangerő , mélyláda , hátradőlve ! Ez olyan nekem mint másnak a hímnusz ! Ha valaki tudja a zene címét megköszönném !