Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha minden igaz ma hozza gls a noje bakancsom, idén már nem vetem be majd beteszem a fa alá azt nem csak parketta lesz alatta!
Mész a picsába ám, M-es bukót használok az nem is nagy teljesen átlagos.
Hát belőled kiindulva ő sem lehet semmi. Mert hát gondolom örökölt valamit tőled. Tehát arc az van az biztos
Hogy hívod a fagyott kutyalábat? Fullgázica!
Co szoszi mo
A lányom beregelt lehet olvassa jót röhöghet apa te olyan jó, hogy ilyen hülye vagy. Mindig ezt kapom de szeressem nem kicsit.
Egyszer leül az asszony az SM elé és meglátja mit csinálsz legalább 3 napig nem lesz meleg kaja és lehet a sört is megvonja legalább 1 hétre
a hülyegyerek,amelyik elbassza?
Az hát. Azért 1.5 percem van még arra most is!
Te vény kecske
Én is döngetném, akarom mondani igen!
Szépen döntöget.
Gyerekek milyen helyes motoros csajszi töltődött fel...
Azon a szinten ahol ő megy kell is. Én még nem tartok ott. Amúgy ismerem a technikát hogy a kiüléssel a motor súlypontját úgy tudod kintebb tolni hogy a motor dőlésszöge nem nő. Így kissebb az kicsúszás valószínűsége. De én még ráérek ezzel én még itt nme tartok. Meg a versenypályákat sem látogatom (bár szeretném idővel) és ekkora tempót ott lehet elérni. Közúton megyek én is mint a meszes de ennyire hogy ez kelljen már annyira azért nem.
A ktm-en nehéz, meg hülyés is néz ki. De ha meghallgatod a Dodort megérted miért kell kiülni, mozogni a motoron.
az mekkora volt mikor az első etapon bent felejtettük a nagy tányér szűrőt a ladában. Mert lábon ment a versenyre majd az eső etap után mikor felemeltük a motorháztetőt nem folt a szűrő sehol. Valószínűleg megette a blokk vagy nem tudom. Mondták a Zsoltiék hogy durránt pár irgalmatlant menet közben de egy idő után elkussolt és utána nagyon ment a technika.
Nem vagyok ennyire fan , csak úszok a többiekkel , ha ez érdekelt volna biztos tudnám ! De sokkal hangulatosabb , mikor a Ladát felborítják , és negyed óra alatt váltót cserélnek ! Na ott vannak a fanok , és mindenki vidám hangulatba szurkol nekik ! Na ennek van filingje ! De hiába is mondom !
Na sógorom még nem járt Rally-n soha ígértem neki jövőre elmegyünk mondjuk a veszprémire...
Az idegesítő volt.K.tarcsán a vargáék le-fel randalíroztak vele.Mindig valami kakukk volt benne.
Én a felsőtestből kihajol térdet nyit technikát használom de csak azért hogy a pocak elférjen rendesen.
Faja de akkor már HF Integrale.
Olyat én is tudok csak ahhoz meg kell állnom leszállok majd simán kiülök a buszmegállóban a padra egy cigire
Neki az ülj ki technikája van.