Azon a szinten ahol ő megy kell is. Én még nem tartok ott. Amúgy ismerem a technikát hogy a kiüléssel a motor súlypontját úgy tudod kintebb tolni hogy a motor dőlésszöge nem nő. Így kissebb az kicsúszás valószínűsége. De én még ráérek ezzel én még itt nme tartok. Meg a versenypályákat sem látogatom (bár szeretném idővel) és ekkora tempót ott lehet elérni. Közúton megyek én is mint a meszes de ennyire hogy ez kelljen már annyira azért nem.
az mekkora volt mikor az első etapon bent felejtettük a nagy tányér szűrőt a ladában. Mert lábon ment a versenyre majd az eső etap után mikor felemeltük a motorháztetőt nem folt a szűrő sehol. Valószínűleg megette a blokk vagy nem tudom. Mondták a Zsoltiék hogy durránt pár irgalmatlant menet közben de egy idő után elkussolt és utána nagyon ment a technika.
Nem vagyok ennyire fan , csak úszok a többiekkel , ha ez érdekelt volna biztos tudnám ! De sokkal hangulatosabb , mikor a Ladát felborítják , és negyed óra alatt váltót cserélnek ! Na ott vannak a fanok , és mindenki vidám hangulatba szurkol nekik ! Na ennek van filingje ! De hiába is mondom !