Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát most van tele a faszom ezzel a kibaszott melóval. Fel mertem hozni hogy a héten 10 órát túlóráztam (kötetlen vagyok tehát ezt a kutya nem füzeti ki nekem) És hogy most péntek kedvéére elmennék másfél-két órával korábban.
Válasz :
Hát nem is tudom van végül is még munka

Mondom is hogy oké de arról volt szó hogy ha sok meló akkor túlóra és majd lecsúsztatjuk

Válsz
De azt akkor amikor nincs meló

Könyörgöm basszus Január óta nem volt olyan nem volt meló. Ha nem lenne az ember sem kéne. Tehát a konklúzió hogyha sok a meló akkor túlóra ha a kevesebb akkor is, kifizetni meg nem fogjuk mert kötetlen vagy, és ehhez meg még vágj jó pofát is. Hát elmehet mindenki a sunyi picsába. Itt maradok de egy kurva tollat arrébb nem fogok tenni az 100%
Esküszöm azt vártam, hogy a végén azt nyögi be a csaj, hogy "Vigyél szobára"
http://youtu.be/0wGfn5SCgNA;feature=youtu.be
igazából nem kell.... amelyik jó csaj, az fiú
Csessze meg mennyi rohadt videóm van. Már tudom miért adtam fel 3 éve a vagdosást... Na de akkor nem volt rá időm se, ha mégis akkor inkább csináltam újat. Most meg, túl sok az időm
Hogy is keveredtünk a ESP-től odáig hogy Tájföldön minden csajt mintavételezéssel kell ellenőrizni hogy csaj e vagy sem? Kajáltam meg elszívtam egy cigit és fonalat vesztettem.
KB.
Ha nem nyúlsz alá tuti nem tudod hogy muff van vagy más alatta,.
Nem.
miért, ott a férfiak is puncit horda nek?
Voltál már thaiföldön?
Semmi köze nincs hozzá, idomul a fejük szépen Kisfiamat először csúcsfejnek hívtam
Kár, hogy náluk van a világ összes puncija.
Még játszhattok hasfelmetsző jack-et.
Naaa, ne vedd el a remenyem.......
mikrofon próba volt
Na hallod.A hugi ilyen.De könnyű az autóvásárlás vele.
AAA autó.Placc.Kurvasok autó.
Na arra ne menjünk mert fordot nem.Komplett.
Miért?
Mert a kolegenőmnek vétel után klímát kellett cserélni.
Rendben,akkor bakancs swift.
Nem ülök bele.
Miért?
Nem és kész.
Grrrrr.Jó,mi tetszik?
A két bennlévő mazda 2 tetszik,drágábbak is meg az egyik nem indul.De tetszik.
OK nézzünk mást.Ceed.
O ez tetszik.Halljuk a hangját.
Nem jó mert dízel az nem kell.
Jó itt egy benzines.
Tényleg.Jó a szine.
Fasza.
De ez nem jó mert sérült........
Na tünjünk a faszba.
Woodmannél?
én most voltam vendég , meginterjúztattak
A franc se hívna vendégeket csak belepofáznának a mondókámba.
ennek max anyáitok örültek...te nem biztos megúszod
Legalabb van onkritika, ezt becsulom
mer olyan lenne,mint az Esti showder Fábryval. ott is csak dísznek vannak a vendégek
Ugyanakkora a buksija, mint az enyem akkor mar ertem miert olyan hulye, mint en bar nekem nincs BME-s vegyeszmernok diplomam... De akkor lehetne?
Amugy azt hiszem orulok, hogy egyikunknek sincsen batar nagy feje. Talan konnyebb lesz az Aliennel
Asszonykámnak meg az r1200r tetszett mondta jól áll nekem, mondom egy igazi köcsögnek jól áll a bimmer!
Hát ilyen vagyok. így köll szeretni. Amúgy pofázni azt nagyon tudok csak azt nem tudom miért nincs még rádió műsorom.
Batár nagy az a motor, teletalpal pont jó nekem. Nagyon kényelmes csodásan szól a sor4 alatta, csúszkált alattam elöl hátul de nagyon élveztem...