Na az engem is érdekel mert fel kéne nekem is egy motoremelő. Elég egy mert van közép állványom de az elsőt is jó lenne levegőbe rakni. Így frankón ki tudnám kapkodni a kerekeket a malacból hogy rendesen letakarítsam megcsináljak rajtuk minden. Felgumiztassam a télen anélkül hogy lábon keljen vinnem a motort a gumisig.
Nem csak sima lemez felnik. Nem eresztenek ellenben kurva szarul néznek ki nem tudom mennyit bírnak. Meg azt sem hogy egyáltalán meg vannak e még. Mert már évekkel ezelőtt eladtam a FAstrát de hogy megmaradtak a felnik vagy nem azt nem tudom. Annyi itthon az abroncs hogy nem győzöm elrakni.
Ini szerintem nekem még vagy Astra felnim. 14-es. Nem a legszebbed de nincs megpadkázva. Ha megvan elviheted őket gombokért. Annyi itthon az abroncsom mint égen a csillag és már a tököm tele van velük. Majd megnézem neked.
Pedig később 15-össel árulták, tudom mert anno vettem a gyimestől újat még 2002-ben. A család összesen 6db noje opelt vett onnét. Csak én kettőt de, hogy minek...
Nem találok jó felnit
15-16 hegyekben áll 14es ami jó az opelhoz nincs
Vagyis addig van amíg azt nem mondom hogy megyek érte és nézzük meg egy gumisnál, utána egyből nincs otthon az ember vagy a,nagymamánál van a fészerkulcs stb
Helyi gumissal is beszéltem azt mondta szól ha tud, de eddig csend van
Pont ezért nem akarok 15ös felnit pedig az havernak is lenne egész jó áron
Vicc ami itt megyen.
Alufelniket nézegetek a gyári lemez gyenge is meg ha szar állapotú rozsdás akkor ereszt is
15-16 hegyekben áll 14es ami jó az opelhoz nincs
Vagyis addig van amíg azt nem mondom hogy megyek érte és nézzük meg egy gumisnál, utána egyből nincs otthon az ember vagy a,nagymamánál van a fészerkulcs stb
Helyi gumissal is beszéltem azt mondta szól ha tud, de eddig csend van