A Veres Kft. ugyvezetojenek a jatekszere Cegleden nagyon brutal szar valamilyen V8-as motor van beleheggesztve
Segitettek is felmaszni, de ezt nem hagyhattam ki
Ezekből egyik sem ! Viszont volt egy Driver Alien tipusu sisakom , az nagyot kapott , nem volt agyrázkódás semmi , mindenre emlékeztem , végig , a legrosszabb hogy csak csúszik csúszik az ember , és nem akar soha vége lenni , egy darabig megpróbálsz ellenállni , vagy egyensúlyba maradni , de nem sikerül és egy idő után feéadod , és várod a becsapódást , ha mázlid van , elmarad ! Szóval ez a sisak csak simán elfogyott ahol leért , de3 nem repedt és ne, hullott szét ! Ez a sisak a 90-es évek elején volt nagy szám , kb mint az amerikai Simpson ! Az osztrák barátomtól vettem meg a Kawámmal együtt !
Egyébként a racing sisakba gondolkodik valaki , az nem lesz halk , nem lesz szélcsendes csak zajcsillapító kiegészítővel , Viszont jó helyen van a buksi , és nagyon könnyűek ! Már nem szeretném kipróbálni hogy teljesít !
Hát szerintem hazai viszonylatban árérték arányban a legjobb szerintem a Caberg. Nem mondom hogy profi Gp pilóta sisak de minőségi teszi a dolgát és haza viszonylatban is jó áron adják (A többihez képest) Mondjuk ma én is sisakokat néztem találtam pár jó márkát típust megfelelő mérettel szóval majd erősen nézelődök a neten vagy leadom a rendelést a megfelelő cimboránál.
Arai mondjuk nincs. az 200tól indul. Ha láttad volna az arcom akkor megértenéd hogy nem ér az ennyit
SHOEI-t nem néztem.
Suomi az gagyi? Abból is találtam ami tetszene ránézésre.
Segitettek is felmaszni, de ezt nem hagyhattam ki
Egyébként a racing sisakba gondolkodik valaki , az nem lesz halk , nem lesz szélcsendes csak zajcsillapító kiegészítővel , Viszont jó helyen van a buksi , és nagyon könnyűek ! Már nem szeretném kipróbálni hogy teljesít !
Az egyiknek 5*-os a töréstesztje, a többi meg dísz....
Az arcodat meg biztosan van aki szépnek találja,szóval vigyázz rá...................főleg,hogy a fejed része!!
SHOEI-t nem néztem.
Suomi az gagyi? Abból is találtam ami tetszene ránézésre.
http://www.origo.hu/itthon/201...