??
Áprilisi pl. a legutóbbi, Androidon futó official iGO Primo Nextgen, tört verzió is van belőle. Magyarország térképből pl. létezik háromféle gyártótól származó - te döntöd el, hogy melyik a szimpatikus:
- Tomtom
- Navteq (HERE)
- vagy az NNG-féle
robogó
ha valakinek van szarul kinéző 125-150 robogója eladó akkor érdekelne
legyen a blokk fasza (szíj meg ilyenek nem fontosak), az idomok lámpa meg ilyen szarok nem érdekelnek
2t léghűtés, lehetőleg miarelli vagy valami épkézláb blokk
minimum 14es kerék (esetleg 12 ha nagyon fasza a rugózás) ha a gumi lom nem érdekel
ülés alatt lehetőség szerint nagy pakolóhely, de ez annyira nem fontos de ha nagy az jobb
papír nélkül adásvételivel vagy külföldivel (max 10 ezerrel adok többet a külföldi papirosért)
ilyen 50 ezer körüli összegre gondoltam
Szerintem pénteken láttam a gépet még amikor bent állt (gondolom) az udvarodba, ha fönt lakol Kerepesen ott az utolsó keresztirányú utcában a ring felé nézve
Igazából total elvagyok vele,egy félóra alatt kitakarítottam a karbit,felszereltem,rugdaltam ötpercet és ment.
Meg lóg a bele de haladok a heti félóránként,nyárra csittifitti lesz.
9.6.13.267029
Nov 6 2012
Térképek:
2017.Q1 HERE.WWW.nng.com/partner-materials [1700127]
Kikerestem a navin.Nagy szó.
Én csak vegfelhasznalo vagyok,hogy mi hajcsa aztat én nem......
Iden volt pár hónapja.
WinCE.
Áprilisi pl. a legutóbbi, Androidon futó official iGO Primo Nextgen, tört verzió is van belőle. Magyarország térképből pl. létezik háromféle gyártótól származó - te döntöd el, hogy melyik a szimpatikus:
- Tomtom
- Navteq (HERE)
- vagy az NNG-féle
Meg harcolnom kell a kabelezessel.
Ilyesmi csak rusnyabb.
ha valakinek van szarul kinéző 125-150 robogója eladó akkor érdekelne
legyen a blokk fasza (szíj meg ilyenek nem fontosak), az idomok lámpa meg ilyen szarok nem érdekelnek
2t léghűtés, lehetőleg miarelli vagy valami épkézláb blokk
minimum 14es kerék (esetleg 12 ha nagyon fasza a rugózás) ha a gumi lom nem érdekel
ülés alatt lehetőség szerint nagy pakolóhely, de ez annyira nem fontos de ha nagy az jobb
papír nélkül adásvételivel vagy külföldivel (max 10 ezerrel adok többet a külföldi papirosért)
ilyen 50 ezer körüli összegre gondoltam
Az instagrammig.
Meg lóg a bele de haladok a heti félóránként,nyárra csittifitti lesz.