amúgy a waze is a google térképet használja
a garmin lenne a legjobb, az tényleg fasza csak buzi drágák a készülékei
ha tudnám hogy még 5-6 évig ennyit kell mennem biztos azt venném
de most még idén van 3-4 alakalom, jövőre fene tudja mennyi, utána úgy is suliba megy a gyerek és nem lesz sok kirándulás
igy valami olcsóbb kacatot kell venni
az a régi wayteq fasza volt csak az új android rendszerű arra meg ugyanaz van mint a mobilra
pl mobilos igo-t letúrtam 1 menet után mert idegesítő volt
Mi most tervbe vettuk, hogy ha mar motorral nem is, de kocsival elmegyunk Parkanyba a kedvenc sutis helyunkre es hazafele Dobogokonek jovunk. Marcius 15-en voltam utoljara arrafele... Szerintem kocsival meg egyszer sem
Ekkora szar útszakaszon már rég nem voltam, de kimegyünk jövőre is ha megrendezik mert a hátam közepére se kívánok ilyen találkozókat de ez faja volt na!
Ja, arra én is 3* tévedtem el, mert cseszik kiírni a leágazáshoz hányas út.
Hiába nézem ki előre, ha nem úgy jelölik a táblák mint a térképen.
Na erre jó a GPS, mert mondja hogy most kanyarodj paraszt, és nem úgy mint az asszony, hogy a leágazás után, hogy itt kellet volna
Magam reszerol barhol eltudok tevedni, 0 tajekozodasi kepessegem van (vajon miert a Zuram szokott elol menni?). En azt nem ertem minek GPS, ott a waze... Bar ha nincs mobilneted, akkor megertem...
baszki a 81esről akartam átmenni a 62esre(7es közbbesik)
megkeveredtem úgy mint még sosem, monjuk sötét is volt sose voltam arra aztán elő kellett venni a telfonot az meg buziskodott a pályval
odafelé győrig elő se vettem a telefont(mondjuk mire elővettem meg is láttuk a célt) mert itthon megnéztem merre kell menni aztán fasza is volt
de most miskolcon héderelünk a szállás a város másik felén van aztán csak jó egy gps a nagyvárosban, plusz ha a gyerek vezet majd neki se árt egy gps mert ezek a kockák nem úgy gondolkoznak mint mi
én általában felírom egy cetlire hogy hányas út milyen falu stb aztán megvan az útvonal, de ez a székesfehérvár bebaszott
tegnap némileg beszopatott a google térkép a székesfehérváti elkerülőn(hiába van az autópálya kiírtva mégis mindig arra vinne a köcsög) emiatt gondolkozóba estem egy autós gps vásárlásán(eddig leszartam mert sehová se kellett menni)
nézegetem ez a típust: https://www.emag.hu/wayteq-x99...
ennek a típusnak egy régebbbi win_ce rendszerű tomtom térképes kivitele volt már nálam az faszán ment
de ez az új wayteq már android oprendeszer (és erre alig van friss tékép) ez mennyivel lenne más mint amit a telefonra tölt az ember??
megéri egyáltalán ez a kacat? mert ha android ugyanaz megy rá mint a telefonra csak nem 5" hanem 7"
mert ha ugyanaz a navi mint a telefonon akkor kb tökmindegy mit használok
Ja, egyre szarabbul nezunk ki. De legalabb mar a Zuramnak sincs olyan suhanc feje, mint mikor megismerkedtunk. Baratnom konstatalta, hogy uristen, lassan 6 eve viseljuk el egymast. Es belolem neztek ki utoljara, hogy a csapatban en leszek eloszor hazas es terhes. Bassza meg, ideje volt felnoni. Es vege az IHB partiknak is, bar azt annyira nem banom
Gondolom te is olyan vagy mint apám. Légvonalban 20km, de ő ismer mindig egy rövidebb utat.
Honnan a tökömből tudjam előre, milyen várost fognak kiírni?
a garmin lenne a legjobb, az tényleg fasza csak buzi drágák a készülékei
ha tudnám hogy még 5-6 évig ennyit kell mennem biztos azt venném
de most még idén van 3-4 alakalom, jövőre fene tudja mennyi, utána úgy is suliba megy a gyerek és nem lesz sok kirándulás
igy valami olcsóbb kacatot kell venni
az a régi wayteq fasza volt csak az új android rendszerű arra meg ugyanaz van mint a mobilra
pl mobilos igo-t letúrtam 1 menet után mert idegesítő volt
Hiába nézem ki előre, ha nem úgy jelölik a táblák mint a térképen.
Na erre jó a GPS, mert mondja hogy most kanyarodj paraszt, és nem úgy mint az asszony, hogy a leágazás után, hogy itt kellet volna
megkeveredtem úgy mint még sosem, monjuk sötét is volt sose voltam arra aztán elő kellett venni a telfonot az meg buziskodott a pályval
odafelé győrig elő se vettem a telefont(mondjuk mire elővettem meg is láttuk a célt) mert itthon megnéztem merre kell menni aztán fasza is volt
de most miskolcon héderelünk a szállás a város másik felén van aztán csak jó egy gps a nagyvárosban, plusz ha a gyerek vezet majd neki se árt egy gps mert ezek a kockák nem úgy gondolkoznak mint mi
én általában felírom egy cetlire hogy hányas út milyen falu stb aztán megvan az útvonal, de ez a székesfehérvár bebaszott
nézegetem ez a típust: https://www.emag.hu/wayteq-x99...
ennek a típusnak egy régebbbi win_ce rendszerű tomtom térképes kivitele volt már nálam az faszán ment
de ez az új wayteq már android oprendeszer (és erre alig van friss tékép) ez mennyivel lenne más mint amit a telefonra tölt az ember??
megéri egyáltalán ez a kacat? mert ha android ugyanaz megy rá mint a telefonra csak nem 5" hanem 7"
mert ha ugyanaz a navi mint a telefonon akkor kb tökmindegy mit használok