Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En tegnap berugattam a Zuramat, szoval holnaptol elvezhetem a nem-masnapos fejet

Majd akkor dicsekedj, ha a jegesmedvéket kell odébb rugdalni, hogy hozzáférj a motorhoz
Azért ne készítsd ki magad, egy két őrültet leszámítva senki nem motorozik szar időben, csak veled ellentétben nem csinálunk bizonyítékot az utánfutóról

Hétvégi terv, hogy döglök a TV előtt. Már két hete lógok a munkában. Hülye munkavédelmis kitalálta hogy nem mászhatunk létrával az antennára, így alpin technikára járunk pár hete, szóval csak egy átlagos nap az irodában, amikor 35méteres toronyról ugrálok le melóba menet is szlalomverseny a Hungárián, ezek után mindenre vágyok csak szabad levegőre nem
Na jó reggelt!!! Végre Péntek. Ennek a hétnek igazán vége lehetne lassan. Szeretném megjegyezni hogy erősen esőre áll az idő jelenleg nálunk de én ma is motorral jöttem. Mert HERO vagyok
Kinek mi a terve a hétvégére amúgy? Nálam sanszos hogy továbbra is fa vágás fa rakodás lesz a terv de ha olyan az idő jó lenne már motorozni is egyet mert bár még nincs tél de kezdenek mutatkozni rajtam a Parkolt Motor Szindróma jele. (Levertség nyűgösség és hasonlók, meg egyre többet alszom mint valami medve, tegnap is már szerintem 10 óra felé aludtam) (Amúgy nem kéne már lassan órát állítanunk?)
Neked vajszived van nem tzdnád megtenni
Meg aztán a gyerekér főleg ha lány is nem nyírja ki, az asszony az más téma, gyorsan pótolható,abból van sok mint a kocsma előtt a bicikliből
Nálunk a betonozás is, hónapok óta nem álltam neki, most hazahívtam néhány lányt és eshetnek neki, alap ásás, vasazás és beton, kettőnek jön a faszija is azokkal traktort, motort buzerálunk és sörözünk.
Hogyne. Fogadjunk te már lecserélted valami jobbra amilyen hűtlen vagy Honekker elvtárshoz
Az meg megvan??? :)
Neeem. Csak én majd más kategóriában megyek. ( persze semmi bajom az mz- vel)
Kert az enyém. Azt nem engedem női kézbe, mert még elrontja.
Mosogatással csesztetett asszony, de ez az amit rühellek. Vettem inkább egy mosogató gépet, azóta béke van
Nem 1000ccm-es, ha erre gondolsz, de pályázásra van igazítva, illetve megfelel az MZ kupa műszaki kiírásának.
Anyámnak volt egy gerinc műtétje jó sokáig ágyban volt, utána is ilyen 2-3kilókat emelhetett, szóval betanultam a házimunkát még általános iskolás voltam
Pedig akkor még keverőtárcsás gépekkel mostunk és mosogatni is kézzel kellett
Stbstb
Persze ez nem azt jelenti hogy csinálok is otthon bármit, 17 éve lakunk a,házunkban én még egyszer sem mosogattam el
Az női munka
Ahogy a fűnyírás sövényvágás is
És sportgép?
Nekem nincs gondom a házimunkával.
Párszor megcsináltam jó szarul, azóta az asszony nem enged a közelébe
Van egy eladó, versenyre felkészített MZ-m
(najó hazudtam, nem adom el, jó az nekem ütni vágni)
Fesszab azokban is füstöl.
Egy időben a Honda volt híres erről, remélem már megoldották, mert akkor beszoptam
Van az embernek elég baja, gondja. Nem hogy a basztatast olvassa csak állandóan, mert az poén. Lehet tulreagaltam, de most volt elég. Mindenkinek unalmas. Az élet nem errol szol ( szamomra)
Amúgy én simán el lennék otthon
Mosás főzés takarítás gyerek az enyém
Anyuci meg dolgozzon hordja haza a zsetont és esténként tolja az orált
Sokkal hatékonyabb vagyok mint az átlag nő a házimunka téren
Csak a tévében me kelljen nézni azt a sok szar sorozatot
Azért ha folyamatos csesztetés megy az kikészít mindenkit. Amíg nem te vagy az áldozat addig ezt lehet hogy nehéz belátni.

Na meg van egy két agyatlan idióta aki semmi értelmeset nem tud írni csak destruktív dolgokat. Én őket tiltottam.
OK, csak felvetettem. Bocs, te szerelőt kerestél, azt nem tudok, csak a véremben van hogy mindent magam oldjak meg és nem a hanyag szerelőket hízlaljam ilyen egyszerű problémával
Abban igaza van Zolinak, hogy ez nem Honda, hogy a feszültség szabályzó legyen reflexből a gondja
De alapból ha nincs szétberhelve a motor, a generátort és a kábelköteget nagyon hátrébb sorolnám a lehetséges hibás alkatrészek között.
Van hangulata. Én beleszerettem
Szevasz Zsótti menek én is!
Jó éjszakát fiatalok!
Holnap folytatjuk.
Szerintem az átalakuláskor törlődött.
Már én sem nem is baj egy idióta volt itt az oldalon már 2009-óta...