Így van Zoli! Tól-ig mindig relatív a sok vagy kevés. Közúton amit mi megyünk szerintem vállalható ha nem majd elbírálnak. Szombatra néztem időjárást nem lesz nagyon meleg de seni sem fog ha lehetséges menjünk motorokkal az évadzáróra. Lacikával sikerült elintézni amiért mentetek?
De sokaknak ehhez ido kell. En 30e km-en at igyekeztem felvenni a Zuram ritmusat. Aztan rajottem, hogy bennem nincs annyi tehetseg, mint benne. Fele se. De most mar ez elfogadott lett szamomra.
Valakinek meg sosem jon el ez a felismeres, de aki erre onalloan nem jon ra, annak nem is tudod elmagyarazni. Evvan
Hali ! Egy szösszenet a témához ! Mikor nagyon baszatjuk már a technikának , aztán mi vagyunk fasza gyerekek , akkor betervezünk egy Pancsi ringes kirándulást egy osztrák vagy német háziverseny megtekintését . Na ez nem Mami kupa meg Hringes kisérlek nézegetlek lödörgös versenynek csúfolt faszságok szoktak lenni . Ezeknél nincs tisztelet sem ember sem gép nem számít , ezek spártai harcosok , és egy klubbeli verseny is vérre megy .Nem is megyünk már sehova csak ilyen háromnapos hétvégére , aki szokott kijárni ide tudja miről pofázok .Naszóval mikor ide kimegyünk hamar kijózanodik az ember és rájön hogy köze sincs a motorozáshoz , és ha ütnének sem mennék fel közéjük ! És egy nagy igazság vakok közöt a félszemű is lehet király . Megfelelni ?! Csak is magamnak , soha nem másnak !
Ez nem így van! Tőlem is kérdezték már mennyi az annyi, válaszom ha nem látsz a tükörben akkor sok. Ha nem hosszú egyenesek akkor tapadok mint légypapír bár már most nem (csak egerészés) a kis blokkossal is okoztam már meglepit anno.
Nem, azert hogy Ot 'masoljam'. Sokat segitett mikor lattam, hogy pl. O mikor fekez mar egy kanyar elott, ha szukseges.
Amugy meg azert, mert O tudta merre akar menni, en meg kovettem kiskutyakent amugy nem szeretek elol menni. Ennek hatulutoje, hogy az osszes helyzetet vegignezem, mikor majdnem elbasszak, ahogy kikanyarodnak ele es hasonlo nyalanksagok. Parszor mar dobbant a szivem erte.... De ugyes okos gyerek, tud vigyazni magara
Ne legyel mar ilyen pesszimista cseszd meg
Biztos nem fogok egy ideig ket hetes kulfoldi turara menni, de nem tesszuk le a motort!
Masik ismerosom 6 eves kora ota viszi magaval a gyereket mindenfele. Vagy a szinten motoros Ferjevel otthon marad a gyerek, anyuka meg elmegy 4 napra egymaga Erdelybe...
Egyedul akkor volt, hogy direkt en mentem elol, amikor Montenegroban elbasztam... Akkor volt egy nap amikor elemezgetett es baszogatott mit hogyan kellene es mit ne ugy... Azota jobban mennek az ivek is
Ezzel a motorral elertem a hataraim. Es max a CBF marad mellette, azzal meg nagyjabol tudom kontrollalni magam... Amugy mar nem akarok bizonyitani egy ideje, azota elfogadhatobb is stilusom es nem megyek bele a necces helyzetekbe, mint fiatal peckes mellju, fijatal leanykoromban.
Amugy ott van egy baratnom. 52 lesz evvegen. 15 evig kb motoron se ult a lanya miatt. Most meg ugy megy, hogy a pasik csak szeretnek latni a hatat, de arra sincs idejuk. Remelem arra a szintre en is eljutok egyszer. Banyakent.
mindig a határon kell menni, aztán vagy belehal az ember vagy megtanul
bár te beszoptad, most hogy lesz utód várni kell vagy 20 évet hogy tudd feszegetni a határokat
addigra meg egy nagy térfogatú bajszos banya leszel és el se bír a motorod
Mindig mogotte vagyok
Csak eleinte direkt NAGGGYON visszafogta magat, aztan mar csak egy kicsit kellett... most meg mar hagyom a picsaba, hogy menjen, megtanultam nem tulvallalni magam. O meg megy es ha nagyon olyan helyen vagyunk, max bevar. De elvileg eleg kicsit lelassitania, nem kell mar megallni bevarni, ami szamomra pozitiv visszajelzes
A fagyizó előtt minden tehén fekete.
Valakinek meg sosem jon el ez a felismeres, de aki erre onalloan nem jon ra, annak nem is tudod elmagyarazni. Evvan
Volt rajta automata szivato és egy szivocsonk.
Amugy meg azert, mert O tudta merre akar menni, en meg kovettem kiskutyakent amugy nem szeretek elol menni. Ennek hatulutoje, hogy az osszes helyzetet vegignezem, mikor majdnem elbasszak, ahogy kikanyarodnak ele es hasonlo nyalanksagok. Parszor mar dobbant a szivem erte.... De ugyes okos gyerek, tud vigyazni magara
Én már nem akarom követni.
Amúgy szervaltam 5500 ért egy dellorto phva-t.
Biztos nem fogok egy ideig ket hetes kulfoldi turara menni, de nem tesszuk le a motort!
Masik ismerosom 6 eves kora ota viszi magaval a gyereket mindenfele. Vagy a szinten motoros Ferjevel otthon marad a gyerek, anyuka meg elmegy 4 napra egymaga Erdelybe...
éljenek a banyák
De Kakucson jol esoen O is amult-bamult
Amugy ott van egy baratnom. 52 lesz evvegen. 15 evig kb motoron se ult a lanya miatt. Most meg ugy megy, hogy a pasik csak szeretnek latni a hatat, de arra sincs idejuk. Remelem arra a szintre en is eljutok egyszer. Banyakent.
bár te beszoptad, most hogy lesz utód várni kell vagy 20 évet hogy tudd feszegetni a határokat
addigra meg egy nagy térfogatú bajszos banya leszel és el se bír a motorod
Csak eleinte direkt NAGGGYON visszafogta magat, aztan mar csak egy kicsit kellett... most meg mar hagyom a picsaba, hogy menjen, megtanultam nem tulvallalni magam. O meg megy es ha nagyon olyan helyen vagyunk, max bevar. De elvileg eleg kicsit lelassitania, nem kell mar megallni bevarni, ami szamomra pozitiv visszajelzes