Az! viszont eddig az életem folyamán találkoztam főleg motorossal az elrohadt legjobb fej emberek, nem vagyok én se bratyizós, de egy jó bulizós motoros ivós csapatós bele minden vacakkal tímet simán összeszednék, TE sem maradnál ki de Kéri úr se vagy az ezres SV csávó kusskati!
Nem is rád gondoltam. Nem is értem ezt a letiltás dolgot. Annyira szánalmas szerintem. Ez egy fórum. Van mindenkinek véleménye pl a gumipingálásról, és akinek nem tetszett az tiltólistán van.
Én akkor sem hisztériáztam mikor majd 1 évig fent volt egy fotógaléria rólam amit nem én töltöttem fel és még a tulaj sem lépett közbe, szépen lehetett kommentelni a felsőtárkányi motorosoknak kamiont kívánó hormonzavaros vérfasszopó geciláda gennytündér BLA bányászarcú láncdohányos alkoholista geci! Gondolom emlékeznek sokan! Nyugodtan lehet kibaszni az oldalról pont leszarom akkor is motorozni fogok és az ismert kettő márkát fogom használni amiket most is tiprunk. Á M E N !
Főleg nőknél nem.
Feleségem is nagyon rá tud görcsölni, ha úgy akarom motiválni.
Igazából egyetlen dolgot tudok tenni olyankor, ráhagyom...esetleg érzelmi zsarolás még működik
A halál se gondolta hogy a nejlontasak amibe a lamellaszett volt az lyukas... Mondom magamnak megtöltöm csurig aztán majd holnap faszán összerakom, mikor meg visszanéztem már az széjjelfolyt
Ha mond valaki valami "izét" akkor most mi van?
A youtube-on se lehet kommentelni a csodálatos alpoki videót?!
Ennyi rohadék embert egy rakáson?!
Holnap reggelre kialussza a mérgét.
Feleségem is nagyon rá tud görcsölni, ha úgy akarom motiválni.
Igazából egyetlen dolgot tudok tenni olyankor, ráhagyom...esetleg érzelmi zsarolás még működik
Feltartott téged?