Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanultam a múltból. Én legalábbis biztos. Ez a technika amivel a fejlődésre próbállak avagy próbálnak sarkallni ez nem jó. Kitalálok mást. Ilyen többet nem lesz.
Mi folyik itt Gyöngyösön baccátok meg
Csúnyán írsz drága.
Talán az egy kicsit gond lehet, hogy így ráfeszülsz a motorozásra. Nem kell bizonyítani senkinek semmit, megy ahogy megy oszt jónapot. Mondjuk sokunknál lehet ez így, ráfeszülünk valamire, hogy elismerjenek pedig soha nem fognak hisz akiknek az elismerésére vágyunk az azt gondolja, hogy ő a legjobb és a többi csak arra jó, hogy legyen kit magunk alá pozicionálnunk.
Te is kurvara unalmas vagy a kétszínűségeddel. Nem tetszik. Letiltasz. En meg is teszem. A basztatasod Tartsd meg magadnak!
Csak ne mondjatok tobbet Induláskor hogy itt meg itt elfogsz esni.. Stb. Mert Ugyanilyen szar leszek tole
Akkor nagyon. Ez van drága, fárasztó és unalmas vagy az oldalon, én kérek suldigungot de ez van ez a véleményem. Szépen elkerüljük egymást azt kész. További szép napot kívánok!
Megigerted vagy nem? Multkor tiftal privátban normálisan beszélni vagy nem? Es akkor mi van ? Foglalkozz már magaddal... Amit igersz meg tartsd be. Mert ezzel leírod magad. Nem kicsit...
Így van. Legközelebb jobb lesz :-D
Szégyeld össze magad!
Meg még pár dolog. De elmúlt. .... Ez szar volt. Legközelebb jobb lesz.
Nem kötekedtem, de fested a gumit vagy nem és megkérlek ne írj privátban nem fogunk összebratyizni mert mért is kellene. Szépen megférünk egymás mellet és Afrika.
Nagyon be volt feszülve. Új terep. Mi sem viselkedtünk szépen vele, erősen kritizáltuk. Ami mint most már tudom nem jó technika.
Volt oka! Elég sok! Ne kotekedj! Legalább kitettem így is. Masreszt drága, multkor privát üzenetben megigerted nem kotekedsz/ bántasz. Akkor mi a fasz van most? Mit is kotekedsz? Veled ki kötekedett? Ketszinuseget nem szeretem.
Te abban a 2 mp.-ben ilyet is láttál? Holnap kérek időpontot az optikusnál.
Basszus meglestem a hosszabb alpoki videótok a gumipiktor úgy kanyarodik mintha gold wingon ülne!
Nem tudom nem méreckedtem de amióta érezhetően kisebb cuccok kellenek alkalomról alkalomra igazából le is tojom
Azoknak a mája dagadt.
A folyamatos műszak+állandó szondaipszosz mellett nehezen megold6tó ám legyen, az vagyok! Ma szívószállal sem tudtál volna kiszívni semmit az ánuszomból mikor kanyarban előzött egy ablakos velem szembe és épp nem kellett elhagynom a flasztert!
neked könyű mert alkesz vagy
dagadt alkesz nemigen van
Én 103 kilaj vagyok 191 cm-el 20-at adtam le amiből 3-om jött vissza vagy 4 éve amit tartok is (!) és újévkor kettő éve leszoktam a bagóról így semmi köze a kóros zabáláshoz a ciginek. ez olyan lehet mint a pajzsmirigy. Szerintem Nálad az a 120 az még kicsit több de kitartást!
Halkan megsúgom én az első 20-on túl vagyok. Most csak a sima hétköznapokkal olvadozik hol 1 hol 2 kg. De most hogy a motortól vagy a normál bioritmustól vagy melóhelyem élltal keltett zsigeri undortól vagy gyomoridegtől vagy dühtól nem tudom. De valójában nem is érdekel.
most lusta vagyok keresni
de tegnap nem sikerült a keresés