Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyem meg de cukik vagytok feldobtatok a napom
Nem jönnek be az újak.
Túl keskeny a lapjuk így a nagyobb szekrények imbolyognak,főleg a lufis kerekűeken.
#MotorosVandor
Idén is méltóképp zártuk a szezont! A Plázától indult a felvonulás, a Széchenyi térre, majd onnan Villányba!
2:22-től a pécsi főtéren nagyon szép felvételek készültek egy Phantom 3 drón segítségével!
Neked melyik rész tetszett a legjobban?
http://youtu.be/dHQbwQwacQQ
Számíttasd be egy újba a fennmaradót meg letagadod részletekben.
.

Voltam.Egy madarasteszkó van a helyén.
Akkor ne gondolkozz - irány a márkaszerviz!
Megkapja a drágám mindenből a legjobbat.
Az jó! Minden esetre azért olvassatok rá a hibakódokra hátha könnyebb lesz a szervizelése.
Szín tiszta hungary.
Gyártó remélem nem európai mert akkor leszvigasz!
Esetleg vigyem el a tasihoz?
Hmm valamikor az általános iskolám közepe táján.80-as évek eleje.
Abból kifutottam.
Nagy fába vágod a fejszéd, de kitartás mi szorítunk neked!
A karbantartás hiánya. Service manual szerint mekkora futásteljesítménynél kell (ett volna) zsírozni?
Ez elég szomorú.Akkorákat üt a hű társam hogy kiesnek a fiókok.Nem jó ez így.
kabbe....
Kerék.
Több mint 40 éve szolgálatban rendületlenül.
De megszerelem ha addig élek is.Szóval új project.
Melyik?
Kerék vagy főtengely?
Csapágyas a kocsim.
Kajárpéc bocsi!
Amúgy ilyen jegesmedvés sztori volt már idén. Az expóra ugyanis motorral mentem. az meg Február közepén volt. Másnap reggel mikor indultam haza úgy kellett a jeget letörni az ülésről. Majd 120 Km haza. Azt hittem odafagyok a motorra.
Kajár? Milyen Kajár csak mert ha az itteni Főkajár akkor lehet kinézek én is de ja valami Győr közeli település odáig nem megyek el.
Ne gonoszkodjál

Amúgy viccet félre téve szerintem néha ez utánfutó dolog túl van lihegve. Pont tegnap olvastam a facén egy vitát valahol ahol ment a "papírkuták mennek csak utánfutóval túrázni" jellegű csatározások és különben igazuk van az utánfutósoknak. Például ha nekem van egy hetem arra hogy Svájcban a hegyek között motorozzak akkor még ha fergetegesen jó idő is van én tuti utánfutóval mennék. Hiszen futóval oda is 1 nap és vissza is 1 nap az út és pihenten nem szétülve a seggem kezdek motorozni a szabim 2 napján már svájcban és van összesen 5 motorozós napom. Míg ha motorral megyek 2 nap oda 2 vissza az út. 1000+ km sok egy napra. aztán a szabim 3. napján kezdek szórakozni kifáradva és van 3 napom kiszórakozni magam aztán megint szakadjak szét hazáig. Ha körtúra az megint más akkor persze lábon mennék. Vagy ha a közelebbi Osztrák Alpokba mennék vagy a magas Tátrába. Az elérhető egy nap alatt motorral is. De 1000+-ra már futóval mennék ha nem körtúra.
Reggelt.
Holnap Kajári évadzáró kinézünk Ekeccsel... ha érdemes lövök majd pár képet.