Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Innám Veled a vizet.
Mi nem látjuk.
Befinganad a szobat masnaposan vagy mire gondolsz?
Igen látom.
Egyenlőre.
Utána nem sok alvás lesz.
Ott lennék nem aludnál.
Lehet tenyleg berugtam, mert az iras meg annyira se megy, mint maskor...
Nem elérhető.
Lenn vagyok ismeroseimmel. Megkertem az egyik haverom, hogy hozzon nekem megegyet es a kezebe nyomtam az ures uvegem. Ramnez:
- viz bazdmeg? Vizet iszol?
- bazdmeg, elfelejtetted hogy terhes vagyok? Nor meg oersze vezetek dragam.
- ja, tenyleg. Nem lennek terhes
6an soroznek korulottem... En ma ezzel rugok be , viszont en reggel aludhatok nyugodtan
https://www.sportmotor.hu/vide... el feledtem itt a halálrákvérfasszopóatomhalál!
Nekem jelenleg nincs olyan körülményem, hogy gyereken gondolkozzak. Ahhoz kellenek alapok. Pl egy lakás, egy férfi ( és nem pasi) vannak bizonyos álmaim, amit még le kell tudnom.

És ha egyszer lesz is, nem hiszem hogy én megyek el gyes -re. De ez.... Ki tudja mi hogy lesz és mikor. Nincs semmi bajom a " tipikus" dolgokkal ami masoknak megszokott es általános. De nekem sosem lehetett az életem " egyszerű"

Komplex ember vagyok, rengeteg oldalam van, nem vagyok egyszerű eset. De bántani Sosem szoktam senkit meg keresni mit kotekedjek vele. Mindig inkabb segitek, amit tudok.
Egy napra egy tiltás nem elég?
Pedig ez japán nem eusfos. Nem besérülni, csak kipróbáltam milyen mert évek óta ezt kapom mástól. Remélem mihamarabb rendbe jön a gép és kicsavarhatod mint a citromot!
Akkor motorszerviz.Csak ne a Tasi.
Elektromossághoz nem ért.
Persze,kimérhető csak amihez nem értek abba inkább nem kontárkodom bele!
Ja!
De ha gyereket akarsz akkor hogy???
Ha nem akkor ok!
De ha családban gondolkodik az a pár akkor bizony apa az apa,anya meg anya,bármennyire is nehéz ezt bevenni a genderidiótáknak!!!
Sajnos tetszik vagy nem, mégis vannak olyan dolgok amik nem annyira mennek a nőknek.
Csak hát ezt nehéz elfogadni.
A várakozni tilost elkúrtam a többi átment! az utolsóról friss emlékem van Ekecs visszafordulva nézett rám miközben a helyközi busz nem adta meg az elsőbbséget és éppen elfértem a busz és a szalagkorlát között nem perecelve tempósan...
Cica , nyugodj meg mert attól megnyugszol!
Csak arról beszéltem,hogy ha valakit valakit letilt attól nem szűnik meg a probléma,de ha valakinek gondja van veled,az még mindig csak az ő gondja!
Egy csomó YouTube-os videó meg egy relatíve olcsó multimeter kell és kimerheto,a generatoron és a kabelkotegen simán látható a megeges.
Ez nem akarat kérdése. Kinek mi tetszik . Nem abban a világban élünk mar ahol a no mos, főz, takarít, eltartja a gyereket meg megszuli es Ennyi. Nincs ezzel bajom. De ez nem az én világom. Ki milyen utat valaszt es hogy érzi jol magat. Ha ferfi ha no. Ha kutya ha macska.
Miii vaaaas máááá 4 kérdés 3perc alatt nincs meg
Ne a kresz könyvet bujátok
Nem óvodás. Elengedés. De nevezhetjük óvodának azt, hogy ha a másikat csesztetik, bántják , kétszínűek felé Nem tudják szimplán elfogadni miközben o senkit nem bánt. Legyen óvoda a neve. Leszarom. Akkor óvodás vagyok.
Pont ezt szeretném elkerülni,hogy feleslegessen a találgatás alapján vegyek alkatrészt hozzá!