Kozteny, hogy a nok tobbsege nem tud vezetni. Kb a 80%,az eddigi meglatasom szerint.
Es ezert vettem headsetet. A vilag legjobb dolga es szarok ra, hogy kirohognek, mert elvileg hulyen nez ki, ahogy a fulemen log...
sose írtam ezt
én tudom magamról hogy idióta vagyok, ezt sosem tagadtam, sajna van nem kevés hiba a bitek között
de ha tudjuk magunkról hogy hülyék vagyunk akkor azért mégse vagyunk akkora idióták mint aki nem tudja magáról hogy az
ráadásul van bennem egy csomó rosszindulat is, meg egy kis irigység, bár irigység az minimális
ja és sunyi is
és mondtam ár hogy utálom a nőket? persze nem dugni, csak úgy általánosságban
Nekem kb az elso nagy turankon mult ez a gorcsosseg. De kellett hozza 5-6 e km es 3e folyamatos 9 napos menetel. A legjobb az elso vez.tech. utan lett. Ott sikerult felszedni egy kis onbizalmat, hogy a Zuram mar nem tudna annyira konnyen otthagyni a picsaba, mint elotte. Akkor jottem ra, hogy milyen keveset tudok, foleg hozza kepest ...
Pedig nem sok kellet, hogy lerugjam egy idióta propelleres tükrét
Nem elég hogy átjön az én sávomba, még telefonál is meg szőke is, jahh meg nőből volt
Nem is kell, mert akkor ki kell mindig lépdesni, hogy lást mit ír a letiltott hadibarom! A bizonyítási és megfelelési kényszer az valaminek a kóros hiánya ezt orvosolni kellene. Vagy nemtom de legalább nem izgat, ma is jót mentem és nem feszengtem a megbízhatatlan extra drága kotlafészken.
Szimpla normális dolgok kellenek. Ehhez nem kell találgatni semmit. Nem felelmitjuk a kicsit, elol megy. Ez a ketto Önmagában már nagyon sokat fordít....
Amúgy minden kezdő olyan mereven ül a motoron mint a botsaska.
A minap mentem godollo-aszod vonalon egy gsr-t hajtó vélhetően csaj vagy nagyon emospokkaru ipse mögött.
Az is ilyen volt.
És azon morfondiroztam hogy miért nem haggyan ott a vérbe az előtte 80-al egereszo három kocsit.
a nők többnyire ilyenek
mindenáron azt akarják bizonyítani jóhogy érnek annyit mint a férfiak, aztán idegileg belerokkannak amikor tudják hogy mégsem de azért bizonygatják folyamatosan mert nem akarnak "veszíteni"
csak meg kell nézni mennyi szart esznek a nők, antidepresszáns, kedélyjavító, nyugtató meg ilyenek
főleg aki valamilyen vezetői beosztásban van vagy épp azt gondolja hogy abban van
ami a vicc hogy igazándiból nem is a férfiaknak hanem a többi nőknek akarnak bizonyítani valamit, amiről kb mindenki tudja hogy nem úgy van.....
de a látszat megtartása fontos
ez a "mi kis piktorunk" is lehet hogy okos nőszeméy meg ügyes meg a fene tudja mi még, csak sajna az egója akkora hogy az összes egyéb tejhetsége eltörpül mellette, emiatt kb szarnak nézi mindenki, közben lehet egy igazi kis gyöngyszem csak nem látszik a csillogás a nagy arctól
és az örökös megfeleltetési kényszer miatt kb mindenkit elvadít mellőle aki nem ismeri igazán(vagy lehet azt is aki jobban ismeri)
nekem ez a véleményem
és még most elég finoman jellemeztem a nőket
persze kivétel...... blablabla.........
Nem elem az életem itt vagy ott. Az életem 5% a ez... . Nem masok véleménye határoz meg senkit. Ellenben illik tudni dolgokat arrol amirol velemenyezzuk. Az intelligens resze igy csinalja...
Van hát, van gond bőven........viszont próbálok együtt élni vele és nem sértődni mindenen, ha nyilvános fórumon éli valaki az életét ne lepődjön meg ha ellenvélemény is van, el kell fogadni oszt jónapot.
Akkor jössz rá legjobban mennyit tud a másik mikor mögötte mész.
Es ezert vettem headsetet. A vilag legjobb dolga es szarok ra, hogy kirohognek, mert elvileg hulyen nez ki, ahogy a fulemen log...
én tudom magamról hogy idióta vagyok, ezt sosem tagadtam, sajna van nem kevés hiba a bitek között
de ha tudjuk magunkról hogy hülyék vagyunk akkor azért mégse vagyunk akkora idióták mint aki nem tudja magáról hogy az
ráadásul van bennem egy csomó rosszindulat is, meg egy kis irigység, bár irigység az minimális
ja és sunyi is
és mondtam ár hogy utálom a nőket? persze nem dugni, csak úgy általánosságban
Nem elég hogy átjön az én sávomba, még telefonál is meg szőke is, jahh meg nőből volt
A minap mentem godollo-aszod vonalon egy gsr-t hajtó vélhetően csaj vagy nagyon emospokkaru ipse mögött.
Az is ilyen volt.
És azon morfondiroztam hogy miért nem haggyan ott a vérbe az előtte 80-al egereszo három kocsit.
mindenáron azt akarják bizonyítani jóhogy érnek annyit mint a férfiak, aztán idegileg belerokkannak amikor tudják hogy mégsem de azért bizonygatják folyamatosan mert nem akarnak "veszíteni"
csak meg kell nézni mennyi szart esznek a nők, antidepresszáns, kedélyjavító, nyugtató meg ilyenek
főleg aki valamilyen vezetői beosztásban van vagy épp azt gondolja hogy abban van
ami a vicc hogy igazándiból nem is a férfiaknak hanem a többi nőknek akarnak bizonyítani valamit, amiről kb mindenki tudja hogy nem úgy van.....
de a látszat megtartása fontos
ez a "mi kis piktorunk" is lehet hogy okos nőszeméy meg ügyes meg a fene tudja mi még, csak sajna az egója akkora hogy az összes egyéb tejhetsége eltörpül mellette, emiatt kb szarnak nézi mindenki, közben lehet egy igazi kis gyöngyszem csak nem látszik a csillogás a nagy arctól
és az örökös megfeleltetési kényszer miatt kb mindenkit elvadít mellőle aki nem ismeri igazán(vagy lehet azt is aki jobban ismeri)
nekem ez a véleményem
és még most elég finoman jellemeztem a nőket
persze kivétel...... blablabla.........
Végre egy kis fight
Kinek inge ne vegye magára