az a baj hogy ha nem töltöd és mélykisül akkor meghal
ami van töltögetve az bírja sokáig
pl a fotomasina múlt nyár óta be se volt kapcsolva de már akkor sem volt acélos az akkuja
kocsikban szerintem a 8-10 év simán tartható az akkukkal, ennyi idő alatt a "nyugati" úgy is kidobja
buzi dhl miatt csak tegnap jött meg a promo sjcam fejkamera, aztán nem volt még idő rendes bemutató videót csinálni róla emiatt nem tudom elvinni magammal
a vízálló fotogépemben meg kihalt az akku, a vízálló sonyba is, el lettek felejtve tölteni aztán a lítiumos akku nem szereti a mélykisütést észhez se tér egyik se
a régi samsung fél óra alatt lement 30%-ra szóval abban se acélos az akku
aztán esőket mondanak szóval a mostani telefonom nem viszem
szóval nem sok kép lesz..........
bár ha megáztatom a mostanit tudok venni egy másikat ami szebb és jobb és nagyobb
én meg megyek holnap erdélybe szóval bekaphatjátok
kipróbálom hogy repít az 50es minarelli a hegyre, ha faszán átjön az érzés csinálok egy 125ös tereprobogót a télen(tavasszal-nyáron mert lusta vagyok)
Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani olyan szerelőt aki ért a gsx-r hez meg az elektromossághoz is? Biatorbágy környékén?
Sajnos elszált a töltésem a 750 sradon! előre is köszi
Holnapra halasztottuk mert most végeztem . Tele volt a faxom a mai nappal , mindenki meghülyült . Volt ma egy alapom, három zsalukő lábazatom, meg levezetésként Dunaszentpálon egy födémem .
ami van töltögetve az bírja sokáig
pl a fotomasina múlt nyár óta be se volt kapcsolva de már akkor sem volt acélos az akkuja
kocsikban szerintem a 8-10 év simán tartható az akkukkal, ennyi idő alatt a "nyugati" úgy is kidobja
a vízálló fotogépemben meg kihalt az akku, a vízálló sonyba is, el lettek felejtve tölteni aztán a lítiumos akku nem szereti a mélykisütést észhez se tér egyik se
a régi samsung fél óra alatt lement 30%-ra szóval abban se acélos az akku
aztán esőket mondanak szóval a mostani telefonom nem viszem
szóval nem sok kép lesz..........
bár ha megáztatom a mostanit tudok venni egy másikat ami szebb és jobb és nagyobb
kipróbálom hogy repít az 50es minarelli a hegyre, ha faszán átjön az érzés csinálok egy 125ös tereprobogót a télen(tavasszal-nyáron mert lusta vagyok)
Lehet rosszul emlékszek.
Sajnos elszált a töltésem a 750 sradon! előre is köszi
És nem is értem hogy megy ez a motorozás.
Most hol fogok feszíteni a motor mellett mint pocok a lisztben?