Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feküdj bele!
Műhelybe jöhetnél felmosni inkább, úszik az egész a hajtóműolajban
az a baj hogy ha nem töltöd és mélykisül akkor meghal
ami van töltögetve az bírja sokáig
pl a fotomasina múlt nyár óta be se volt kapcsolva de már akkor sem volt acélos az akkuja
kocsikban szerintem a 8-10 év simán tartható az akkukkal, ennyi idő alatt a "nyugati" úgy is kidobja
Mindig ez az elrohadt akku a gond, még ezekben a kicsi szarokban is de majd járműben bírni fogják...
buzi dhl miatt csak tegnap jött meg a promo sjcam fejkamera, aztán nem volt még idő rendes bemutató videót csinálni róla emiatt nem tudom elvinni magammal
a vízálló fotogépemben meg kihalt az akku, a vízálló sonyba is, el lettek felejtve tölteni aztán a lítiumos akku nem szereti a mélykisütést észhez se tér egyik se
a régi samsung fél óra alatt lement 30%-ra szóval abban se acélos az akku
aztán esőket mondanak szóval a mostani telefonom nem viszem
szóval nem sok kép lesz..........
bár ha megáztatom a mostanit tudok venni egy másikat ami szebb és jobb és nagyobb
Ott van történet rendesen, értsd meg ez NEKED is kell!
Csak ne 2 másodperc legyen. Én lassú felfogású vagyok, annyi idő alatt be se kapcsol az agyam.
Fotózz videózz, jöhet az extreme feltöltés mint már volt egy pár...
Menem?
én meg megyek holnap erdélybe szóval bekaphatjátok
kipróbálom hogy repít az 50es minarelli a hegyre, ha faszán átjön az érzés csinálok egy 125ös tereprobogót a télen(tavasszal-nyáron mert lusta vagyok)
Nem.
Az nem robogókkal foglalkozik?
Lehet rosszul emlékszek.
Godollon a surit dicsérik.
Az nem fasza én meg gurultam 1et faja volt az idő. Majd hívlak mi lett meg beszélünk a szombatról...
"Erős várunk nékünk - a beton"
Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani olyan szerelőt aki ért a gsx-r hez meg az elektromossághoz is? Biatorbágy környékén?
Sajnos elszált a töltésem a 750 sradon! előre is köszi
Holnapra halasztottuk mert most végeztem . Tele volt a faxom a mai nappal , mindenki meghülyült . Volt ma egy alapom, három zsalukő lábazatom, meg levezetésként Dunaszentpálon egy födémem .
Az meg mi én sem tudom de gechi jó bármi amit csinálok ezzel kapcsolatban.
Hideg van már messzire.
És nem is értem hogy megy ez a motorozás.
Gyere ide egyik fagyizós ex rokon 40éves mult kinyit akkor is ha zárva ráadásul mottyoros az egész famili!
Igyekszem.
A baj hogy mellettünk már bezárt télire.
Most hol fogok feszíteni a motor mellett mint pocok a lisztben?
Akkor majd legyen valahol egy videó az eredményről.
Főleg sötétben.