Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy túl sokat szidtad őket, nekem azonnal felment minden fotóm.
Igen jót tett neki 8-an (7jány egy pulya) vannak tesók mindenkit meglátogatott szép sorba...
Ez a spicc, amikor a lábujjaidon állsz.
http://www.balett.eoldal.hu/im...
Szép napot Nektek István ! Ahhoz is remek idő volt ! Remélem kikapcsolódott egy kicsit a mindennapok szürkeségéből !
Szevasz Jocó!
Tegnap gurultam, ma is csak dobozossal. Muttert hoztam haza Paprétről rokonoktól, ott volt pár napot...
Azért nem töri le, de lyukas lesz a csizma.
Csak felhúztam a másik topikban, mert azt írtam hogy 2 évente mostam le az MZ-t
Nekem!
Jó, de a tied az fényezésre van, ami neki kell, az gépalkatrész tisztításra való, az meg a petroleum, brigéciól, vagy marónátron.
Csak a saját idegeidet rongálod , nincs értelme ezt tenni.
Szép jó estét az Uraknak ! Remélem jól vagytok ! Errefelé remek idő volt, még motorral is mentem. Mert kellett! Ha nem kellett volna akkor is mentem volna. Sütött, és 20 fok körül volt a hőmérséklet, pont remek a blokk hűtéséhez ! Nagyon tudom utálni a ködös fagyos napokat , amik most következnek majd!
Szerinted kinek?
Inkább nem írok semmit, próbálom visszafogni magam.
Nem igazán kell oda semmi.
Jót lehet gyakorolni verseny tempó nélkül is.
Hát ja nem oda való ez hosszú évek óta már lerágott csont, és még valakinek a kedvence az a.......
Ezért jobb pályán gyakorolni az ilyesmit.
Én mondjuk közúton egyáltalán nem ülök ki, fosógép vagyok, és szeretek élni.
Próbáltam, de nem lehet olyan tempót menni amihez szükség lenne erre, ritka a jól belátható, jó minőségű út.
Akkor te nem döntöd rendesen ha magasan vannak a lábtartók
Minden motort le lehet tenni a lábtartóig a gyári vagy ahhoz hasonló gumival.
Sokáig én sem tudtam kiülni. Az öreg CB-nek csutkáig koptattam a lábtartóját, Dunlop D103-as gumikkal. (most GT501 a cseredarab) elég kemény diagonál túra gumik, 20ezer km felett bírják, de még az sem csúszott meg kanyarban soha.
Most nézem az eladó román hónalj szárítós szar is jól elvan a galériákban. Nem az apróban, áááááááááááá!
Ja hogy azt a lilabébi rakta fel, tőle mehet.
Nem-nem.
Számomra érthetetlen a moderálás menete. Fél órás regisztrációval lehet a topicokban hirdetni, tele hibával faszságokat írni, az mehet.
A galériákban folyamatos reklámokat tolni, gond nélkül lehet feltölteni.
Én elmegyek motorozni, nem futóval viszem a szaromat, nem autóval megyek, közben kattogtatok és ezeket a képeket reggel óta nem sikerült elbírálni a tisztelt és nagyra becsült moderátor uraknak. Kezdem érteni miért szidják többen is ezt az oldalt.
Nekem kényelmetlen, közúton nem csinálom, csak ha ki is akarok ülni akkor spiccelek, mert másként nem is lehet dönteni rendesen.
Amúgy tényleg, most akkor spiccelünk, vagy hátsófékkel lassítunk?
Ezen már én is törtem a fejem hogy csinálják, pedig van benne ráció, de nekem sem megy.
Inkább igyekszem úgy menni hogy ne kelljen fékezni, vagy ha mégis el kell csukni a gázt, akkor kuplungolok, hogy ne rántson, de akkor már úgy is elcsesztem, szóval már mindegy hogy vagyok béna
Csigalom nyugavér akkor fent lesz holnap!
Megoldom én, mielőtt indulok dolgozni ránézek, ha addig nem sikerül jóváhagyni a tisztelt zsűrinek, törlöm a picsába. Onnantól kezdve b@sszák meg az ......at
Nekem sem világos hogy miért nem motoros boltban vesznek ilyesmit.
Még a legolcsóbb is alkalmasabb mint a sok alternatív megoldás.
Nekem így működik a fotógaleri, videónál kellett már várnom de felkerült az is.
Nem berögződés , hanem baszottul féltem a csizmát kanyarba , aztán előfordul hogy ennek elklenére is sercenik az orr koptatója !