voltál erdélyben láttad ott milyenek a macskák?
oldalról kb olyan formák mint ami nálunk honosak, de felülről alig látszanak olyan vékonyak
ahol megszálltunk azt mondta a néni hogy nagyon jól egerészik, el is hiszem mert kb azt eszi amit fog....
itt nálunk macska hizlalda van, az eredeti funkció meg már alig létezik
liba....
amikor még józsefvárosban melóztam láttam miket adnak fel a konténerekben
akkor nem egy konténerben fagyasztott liba bél ment távol keletre, állítólag úgy eszik mint itt mi a pacalt
attól még nem szar ám az
fater munkatársa full magyar aztán régen mindig fosztogatták a varjú fészkeket olyan mint a galamb amikor még nem tud repülni akkor finom
mostanában vagy a varjú lett védett vagy a terület ahonnét szedegették ösze de már nem gyújtik a vadat
oldalról kb olyan formák mint ami nálunk honosak, de felülről alig látszanak olyan vékonyak
ahol megszálltunk azt mondta a néni hogy nagyon jól egerészik, el is hiszem mert kb azt eszi amit fog....
itt nálunk macska hizlalda van, az eredeti funkció meg már alig létezik
régi szép idők
amikor még józsefvárosban melóztam láttam miket adnak fel a konténerekben
akkor nem egy konténerben fagyasztott liba bél ment távol keletre, állítólag úgy eszik mint itt mi a pacalt
Itt a melóhelyemen a vadnyulakat ütötték el régebben a kollégák, és lett belőle jó kis nyúlpaprikás
fater munkatársa full magyar aztán régen mindig fosztogatták a varjú fészkeket olyan mint a galamb amikor még nem tud repülni akkor finom
mostanában vagy a varjú lett védett vagy a terület ahonnét szedegették ösze de már nem gyújtik a vadat
Próbáld meg rózsaszínben látni a világot. Itt még segítség is akad hozzá.
http://www.erdekesvilag.hu/egy...
Annyira szar.
Az embereknek nincs penze, ezaltal lelkiekben kiborul, hogy nem tud marhahust venni minden alkalommal es a sertesbe menekul...