Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

direction indicator lamp
az angolok hogy mondják az irányjelzőt? vagy az irányjelző búrát
voltál erdélyben láttad ott milyenek a macskák?
oldalról kb olyan formák mint ami nálunk honosak, de felülről alig látszanak olyan vékonyak
ahol megszálltunk azt mondta a néni hogy nagyon jól egerészik, el is hiszem mert kb azt eszi amit fog....
itt nálunk macska hizlalda van, az eredeti funkció meg már alig létezik
Az egyik hajdani macskám is szerette az ilyesmit - a 2 mostani az már túl jól él, hogy ilyesmihez nyúlna.
volt egy sofőr aki mindig hozta a sós feta sajtot, milyen jó lenne az most......
régi szép idők
Kár volt lefagyasztani, kicsit érett volna az úton.
liba....
amikor még józsefvárosban melóztam láttam miket adnak fel a konténerekben
akkor nem egy konténerben fagyasztott liba bél ment távol keletre, állítólag úgy eszik mint itt mi a pacalt
Lófejből halászlé amit libagégén szürcsölök fel.
jó kis őzpörkölt
Nem tudom, még nem ettem.
Itt a melóhelyemen a vadnyulakat ütötték el régebben a kollégák, és lett belőle jó kis nyúlpaprikás
attól még nem szar ám az
fater munkatársa full magyar aztán régen mindig fosztogatták a varjú fészkeket olyan mint a galamb amikor még nem tud repülni akkor finom
mostanában vagy a varjú lett védett vagy a terület ahonnét szedegették ösze de már nem gyújtik a vadat
A varjút nevezik fekete csirkének azokban a körökben ahol máshogy nem jutnak húshoz.
Akinek bejön egye, de ne akarják lenyomni az ember torkán.
Ne légy pesszimista Pityu!
Próbáld meg rózsaszínben látni a világot. Itt még segítség is akad hozzá.
Én kezdtem?
Akkor szaftosabban kell fogalmazzak,mert eddig még nem jött!
Van elég fosrongyszar már az oldalon a politikát kihagyhatnád. Köszönöm!
ilyet bazz.
Ha ijet írsz lehet a tied előbb lesz mert küldik a fekete autót.
Nem mindenki van beszarva Bárcsak orbán temetése zajlana már..
Tudja a franc,a sör meg a sajt ízű piskóta királyság.
Annyira szar.
De az mitol volt fekete?! Ilyen a termeszetes szine? Vagy igy lekormoltak?! az en gyomrom max akkor fogadna be, ha nem mondanak meg mit eszem......
A csirke is jó..............különösen a fekete.

Az embereknek nincs penze, ezaltal lelkiekben kiborul, hogy nem tud marhahust venni minden alkalommal es a sertesbe menekul...