Fenét nem tapad, csak jobban kell húzni, hogy bemelegedjen a gumi
A Tl-el is felmentem egyik nap a hegyre, azt 2005-ös vágott slick van rajta. Szerinted megcsúszott?
Volt hogy naná az autót februárban tettem taccsr.
Olyankor mislenembernek beöltözve hóbuckák közt baszkodok és minden zebránál:
-lene lépj,le ne lépj.le ne lépj..................bazdmeg lelép................bázzzzz megy a háta,megy a háta...............phhhhhüüüüüü.
Nekem bringás kantáros termó gatyám van, jó sokáig felnyúlik és végi a vesét kicsit. Kivágtam belőle a seggénél a szivacsot, és igen állat, de barátnőmnek deacathlonos termó aláöltözőt vettünk. Ár érték arányban megfelelő.
Hamarosan én is leteszem. Reménykedek még pár jó napban esetleg hétvégében aztán szépen megy a műhely mélyére és kezdődik a téli lánckenő dzsuva takarítás meg a többi apróság plusz a nagy a dolgok. Tavasszal meg újult erővel nekivágunk újra a szezonnak.
Még mindig Decatlon téli sí aláöltöző cucc. Annál jutányosabb ár érték arányban megfelelő cuccot nem igazán tudok elképzelni. Sport cucc tehát mozgást biztosít mert kitömve sielni sem lehet. És az mínusz 10-20 fokokra van kitalálva szóval a hőt is tartania kell.
Hát végül is ki minek hívja. Én most tartok pont ezzel az arcszőrzettel ott hogy bármit csinálok vele csak rossz. De nemsokára ezen is túl leszek. Most olyan szar és kész. Nekem amúgy a térdem akar állandóan lefagyni.
Ilyen átmeneti időben mikor reggel fázok délután meg melegem van ilyenkor rövidebb távon elmegy. De ha elérjük azt amikor már délután is fázni kezdek akkor már semmit nem ér.
Csak ezek a motoros maszkok a szad elott is ott vannak es attol agyfaszt kapok. Erzem, hogy a szamnal benedvesedik a melegtol es mar ki is jon az ekcemam. A nyakam ugyanez.
Bezzeg a kabat meg ilyenek nem zavarnak, ami ala azert egy enyhe szellozes meg jut.
A Tl-el is felmentem egyik nap a hegyre, azt 2005-ös vágott slick van rajta. Szerinted megcsúszott?