Válaszok részletekben. De kell matrica a kocsira. Mondjuk nem kell extra matrica a futó miatt. Abba is kell tankolni bár kevesebbet mint a motorokba összesen. Amúgy de igen elfárad az is aki vezet. Nem is kicsit.
Lehet hülye kérdés, de mégis csak felmerült bennem: az autóra nem kellett matrica, futóval a háta mögött nem kell abba is tankolni (spórolás?), aki vezet az nem fárad el?
Elég sok oka van:
-rengeteg spórolás
-rengeteg cucc
-hideg
-a lényegen akarok motorozni, nem szeretnék az alpoki szerpentinekre kifáradni és megetetni a gumim az odaútig
csak pár példa hirtelen
Gyerek nézegeti ezeket
Még valami külföldi gyártó meg is akarta szponzorálni de valami miatt fennakadt a dolog
Én olyan 15 éve vettem 30 felé egy bőr széket aztán most ment szét a gyetek segge alatt, de nem akar olyat mert nem menő.....
Pedig olyen árban mint ezek a gamer székek van rendes bőr is
Elég sok oka van:
-rengeteg spórolás
-rengeteg cucc
-hideg
-a lényegen akarok motorozni, nem szeretnék az alpoki szerpentinekre kifáradni és megetetni a gumim az odaútig
csak pár példa hirtelen
Nálunk ez volt. Anyám azt hitte ezzel visszatart a motorozástól, ehelyett megtanultam pénzért dolgozni
Még valami külföldi gyártó meg is akarta szponzorálni de valami miatt fennakadt a dolog
Én olyan 15 éve vettem 30 felé egy bőr széket aztán most ment szét a gyetek segge alatt, de nem akar olyat mert nem menő.....
Pedig olyen árban mint ezek a gamer székek van rendes bőr is