Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válaszok részletekben. De kell matrica a kocsira. Mondjuk nem kell extra matrica a futó miatt. Abba is kell tankolni bár kevesebbet mint a motorokba összesen. Amúgy de igen elfárad az is aki vezet. Nem is kicsit.
de hol a babóca?
Lehet hülye kérdés, de mégis csak felmerült bennem: az autóra nem kellett matrica, futóval a háta mögött nem kell abba is tankolni (spórolás?), aki vezet az nem fárad el?
hát ha ilyen egész napos, "reggeli menős" a dolog, akkor nekem inkább hétvége játszik, egyébként du általában olyan f4 körül végzem
Te olyan izé vagy.
Mikor lenne jo?
motorok?

Elég sok oka van:
-rengeteg spórolás
-rengeteg cucc
-hideg
-a lényegen akarok motorozni, nem szeretnék az alpoki szerpentinekre kifáradni és megetetni a gumim az odaútig
csak pár példa hirtelen
Hogy ne akarjon megbüntetni az autópályán az automata tikett ellenőrző kamera. Mert a motorokra nem volt vásárolva tikett.
Én sem értem: se nem csopper, se nem BMW, mégis mit keresnek a tréleren?
Miért van rendszám nélkül, futón a motor?
Oh, az nekem sajnos úgy nem, meló van, de ha mentek még vmerre légyszi tedd már ki, hátha... köszi szépen!!
Szia!Harasztirol indulnèk olyan kilenc ora magasàgàban.
Reggelt! Sziasztok.
Mi a gond? Van pénze? Akkor vehet belőle
Nálunk ez volt. Anyám azt hitte ezzel visszatart a motorozástól, ehelyett megtanultam pénzért dolgozni
Sziasztok!Holnap tervezek egy kis gurulàst.Valoszinü Visegràd,Esutergom,Dobogkö stb.Bàrkit szivesen làtok.
Legyél kreatív, bőrfesték és megvan az ini által áhított szék
Kifejezett gamer 65 körül van,bőr irodai 35-45 anyagtól függően.
Gyerek nézegeti ezeket
Még valami külföldi gyártó meg is akarta szponzorálni de valami miatt fennakadt a dolog
Én olyan 15 éve vettem 30 felé egy bőr széket aztán most ment szét a gyetek segge alatt, de nem akar olyat mert nem menő.....
Pedig olyen árban mint ezek a gamer székek van rendes bőr is
Ha jól jön ki láthatsz egy tökéletes hondat.
Majd rajtaütésszerűen