Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez volt akkor olcsón.Ha tudsz 900-ast aki cserélne szólj.
Faszé kell neked porszívó. Vegyél normális motort
Nem olyan erősek a 900rr-ek. simán jók.
Látom mennyire nem érdekel
"Hóban esőben imád motorozni de futón viszi auisztriába mert hideg van
Elkopik az úton a festett bakelit gumija
Ilyen kemények vagyunk olyan kemények vagyunk aztán amikor motorozni kell visszük futón
Ha valaki meg kérdezni mer, megy a hiszti. "

kaptam jó kedvem van, ezért elküldelek a picsába téged is

figyuka okoska, kötekedj otthon anyukáddal, esetleg.

kezdjük ott, hogy nem is az én ötletem volt, ha esetleg tudnál olvasni, és nem lennél ekkora balfasz analfabéta, elolvastad volna MENNYI OKA volt és miért.

Igen, szeretek, de mi a faszt tudsz az útról, a környezetről, és rólam? Akkor mi a gánynak pofázol bele?! Képzeld el, kopik a gumi, ez már csak ilyen, a festés nem kopik le róla te balfasz, mert az a barázda, és nem megy bele az aszfalt. A válaszod nem érdekel, kurvára, le is vagy tiltva , kurvára nem érdekel ki vagy, de ajánlom magaddal foglalkozz. Köszi!
Én ezt teljesen megértem, nem is rád céloztam :)
Hasonlóan gondolom én is. Ausztriába menjen a tököm futóval, na meg van annyi eszem hogy nem szeptember közepén a hidegben megyek az Alpokba, ilyenkor a Horvát partra kell menni pár napra. Toszkánába fixen futóval mennék kb 7x jártam végig pályán, halál unalmas, pláne hogy a futóra 3motor fér fel, ilyenkor vagy kora tavasszal tökéletes. Sziciliába már lábon mennék mert Barból megy a komp :D
Majd pünkösdkor Türnitz-be oda tuti lábon megyek.
A posta vámügyintézésért 1200-at akaszt le.
Azért most nekem sem lett volna nagy kedvem lábon menni. Így számomra kényelmesebb volt.
Az mikor 600-as?
Hóban esőben imád motorozni de futón viszi auisztriába mert hideg van
Elkopik az úton a festett bakelit gumija
Ilyen kemények vagyunk olyan kemények vagyunk aztán amikor motorozni kell visszük futón
Ha valaki meg kérdezni mer, megy a hiszti.
Nem votl akkor 900rr?
Most micsináljak ha 97-ben a hondának csak erre a bánatos f@ra tellett.
Túrahonda
Ez egy HONDA.
A dhl mennyivel vesz le a vámolásnál?
Egy kb 50 ezres kínai cucc fennakadt a vámon
Eddig minden kacat átjött vám nélkül de ami sos-be kellene azt bezzeg megfogják
Na mindegy, de neked amúgy is túramotorod van, az meg kényelmes
Hát jó de egy idő után ekkora távon a szlalomba beleszédülök :-D
Szlalomban kellett volna vegighajtani
120-as átlagtempo.Nem mindegy.Ha tudod mi a különbség.
Faszom fog fizetni sebességmérésért.Szóval a permanens 160 csak belátható vagy ismert helyen.
Hát én a már végét járó Pilot Power 3-at tuti szövetig ettem volna ennyi autópálya alatt.