Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere,kardkikard.
Tyuntyika! Tudod, hogy oldschool vagyok és jobb szeretem a nyíltsisakost
Menem?
Félre értés ne essék, de én nem akarok senkinek sem küldeni ilyent, csak pont azt furcsálltam, hogy amit Te küldtél nekem pü-t az egyből átjött, amiből azt az összeesküvés elméletet szűrtem le, hogy valamilyen "alkalmazásban" vagy a sportmotornál
Én azért annyira nem.A tulaj miatt.
Bár van az a perverz reteg aki arra élvez ha alazzak.
Tuti van ennek a csernusnal igazi kategória neve.
Valahogy úgy.Vagy te vagy meg új a levelezesben.......fasz tudja.Regen sokat kellett mindenkire várni.Most már nem.
Melyik lehet az a márka amelyik a duGátinál és a bmw-nel is szarabb? Csak nem a triumph ? de várom már hogy ktm-et is szreljen
Nem tudom nekem most pikk pakk átjutott. Lehet feketelistás vagy és téged maga a FBI figyel :-D
Mármint, ha még nem küldtél vagy kaptál valakitől, akkor azt előbb csekkolják? És ez kb mennyi idő?
Az elsőt szokta.
Az ma jeles hogy kekbalaton.
Egy kérdés az aktívan fórumozókhoz : még most is úgy van, hogy ha privát üzenetet küldesz valakinek, akkor nem küldi el egyből, hanem előbb "cenzúrázzák"?
Csóringerek
Mondta hogy gyertyát cserélni szar.
Dobjatok be egy linket. Mert a múltkor néztem én is és kibaszott vicces volt de most nem tudom hol keressem.
Arra leszek kiváncsi hogy mit fog mondani az Amerciről ha szerelni kell, a franc tudja milyen motor van abban, de mindegyiket undorito szereni, nagyon várom már a dicsérő monologját hogy milyen ügyesek voltak a mercinél
Most nem.
De szerintem csak elfelejtette.
De hát ez egy lelki vezető a feszbukon.Valami garage.
És hát nem kell ellenség ha vannak neked ilyen haverjaid.
Azt nem tette hozzá hogy a 3henger a legszarabb ?
Ha az alapján ítélnénk meg embereket, hogy ki milyen faszságokat ír vagy mond, akkor nem sokan állnának velem szóba ..... de én se veled
En a mai videogyujtemenybol tudtam meg hogy a ducatik de legfőképp a bmw-k halál szarok sok pénzért,és ez nem fika csak vélemény.
Félve válaszolok csak, mert az utóbbi időkben egész értelmesen írsz és el kell hogy ismerjem, de nagyon feljöttél
Nem nem én magam alkotok. Nagy ritkán készítek egy cikket a hegylakókra. Túraajánló vagy valami hasonló. Néha besegítek ott. Most is arról szeretnék írni milyen a szezon végi kiruccanás. De még nem állt össze. Majd ha meg van akkor kimegy.
Lassulj be,kis zen,kis ganja.Es no para.