Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyebkent nem is az, hogy megfordulni nem tudok egykonnyen, hanem mar a hasizmom nem annyira kellemes hasznalni, akkor is ram szol Alien, hogy 'anya, ez sem jo am', szoval egyik kezzel lokom magam, a masikkal meg huzom es legordulok az agyrol
Ismerosom ferje csak diszkreten elkezdte dudolni a felesegenek ilyenkor, hogy 'repul a balna, repul a balna'
Ne is mond én is utálom. Se sisakmaszk se semmi de most azért én is húztam egy ilyen vékonyka csősálat Mert bár elég régóta nem borotválkoztam és hát lassan el tudok menni egy Kossuth korában játszódó kosztümös filmbe statisztának. De még ezzel az arcszőrzettel is lefagy a pofám reggelente.
Ah, eselytelen hason. Fel hason meg esetleg, de igazabol akkor is elkezd baszogatni, hogy forduljak mashogy, mert neki igy nem jo. Eleg szarul is alszom azota, mert mindig is hasonfekvo voltam. Hat, ez ezzel jar. Mar csak 2,5 honapot kell kibirnom igy, utana meg ugy sem alszom
Szoval majd a gyerekre fekszem? Csak ki ne hivjak ram a gyamugyet
Úgy is rohadt nehéz felkelni ha nem tudsz megfordulni a hátadról.Próbád ki.
Az alienek nem szeretik ha ráfekszel,tehát hason nem hinném hogy mostanában volt.
Igaz, a hátadon púpként, majd kicsit később fog elhelyezkedni. Akkor már igaz lesz a teknősös kép
Ja, szoktam ott is, de most epp elol helyezkedik el
Te a hátadon hordod a gyereket? Érdekes
De akkor a mandulaid megusztak, hisz' a toka vedett, nem?
Vegyel maszkot... Vagy valamit. Bar en pofazok, inkabb megfagytam, mert utalom az ilyesmiket.....
Ma is kellemesen lefagyott a tokám.
Winter is coming......
A kis Alien olyan jol van, hogy mostansag igy erzem magam. 2x akkora lettem. Viszont a jo hir, hogy az elmult 7 hetben kb annyival lettem merleg szerint nehezebb, amennyit O magara szedett odabenn. mar 1300 g-nak mertek kedden
Mindig olvasgatok, csak most nagytakaritasban vagyok, igy nem igen volt idom kozbeszolni
Sogornom is vasarnap szult meg szombaton meg Anyosom fotozkodott velunk, mert hogy meg a lanyaival nem keszult ilyen kep. Meg epp idoben tette
amúgy viccen kívül kezdek sorvadni. Pl most cseréltem dzsekit és boldogan konstatálom hogy a shoxos nyári textil dzsekiből (Most lehet röhögni, nem zavar) eddig 6Xl-est vettem ami szerencsére egyre nagyobb volt annyira hogy végül a válla lobogni kezdett és meg is kezdte a menetszél. Most pedig 4Xl-es kellett. De ebből is csak azért hoztam ekkorát mert az esőbéléssel és téli béléssel ellátott cuccba ha minden benne van akkor kell a 4-es de ha azok nincsenek benne akkor a 3-as kéne. Szóval szépen lassan kezdek visszakeveredni a konfekció méretbe. Különösebb diéte meg más egyéb nélkül. A lényeg már csak az hogy Télen le tudjam foglalni magam és tavasszal ne 2 számmal megnőve kezdjem a szezont hanem ezzel a jelenlegi fizikummal.
Hadházi mutatkozott be egy műsorkezdésnél így: "Hadházi László vagyok. Testépítő.
-mit röhögsz még nincsen kész."
Te viszont nagyon el vagy tünve mostanság. Hogy érzi magát a kis alien?
Cimborámék vasárnap sokasodtak, 3,5 kg-os, 53 cm-es kislányuk született. Ezúton is gratulálok nekik!
óóó nem én egy nagyon sportos alkat vagyok. Csupa izom meg minden csak ezen az alkaton van egy helyenként megvastagodott mechanikai védőréteg. Ellenben télen kevésbé fázom. (ami amúgy hülyeség mert a nagyobb felület miatt nagyobb felületen fázom. )
Az.
Az elso osztaly is ki van parnazva
(tudom, jo kifogas sose rossz )
Az a pár sor, inkább pár oldal.
Van ám forgalom az utóbbi időben, megy a szófosás rendesen.
Pontosan leírta az alkatát pár sorral lejjebb.

"Ezzel a kecses hossztávfutó alkatomnak el is kell férnie valahol"
Mer pufók vagy?
Ezzeee arra teccik célozni hogy pufók vagyok? Harag egy életre
Háj!
Reggelt! Sziasztok