Szerencsére a statisztika nem támaszt alá.
Stabilan benne vagyunk a 20 legintelligensebb országban, bár azért ugye Európa nagy része belefért, de az tény hogy hülyék mindenhol vannak.
Sziasztok.
Van egy nagyon rosszindulatú " vevö" azt kérte,hogy vegyem le a hirdetésről a motort és nyissak egy PayPal számlát arra tudja küldeni a pénzt Angliából. De,hogy bizonyosak legyenek az eladóval kapcsolatba adjak fel 150.000 ft-ot a Western Union egy megadott számlaszámára és a vásárlás után ezt visszafizetik. A vevő adatai Haley Nagy emailcíme .haleynagy1960@yahoo.com. Van telefonszám is. +447532246252. Akit megkeres vigyázzon vele nagyon.
Fent van az oldalukon is valahol.
Csak annyi a személyre szóló tájékoztató, hogy beleírják a küldemény számot is.
Amúgy annyi hogy kitöltöd a vámnyilatkozatot, hogy mit kaptál, mennyibe kerül, csatolsz mellé számlát vagy valamit, akár PayPal-tól kapott e-mail is jó, aztán már küldik is.
Futárnak fizeted a sápot.
Sportmotoron egész nap??? Nem olyan nagy Európa, főleg ha tudod a traffipaxok helyét
Én is mentem 200 felett végig az M3-on, pedig csak egy szutyok túragép
dhl.hu?
AMúgy nekem 5000 volt kb. a DHL. a kínai csak jót akart és azzal adta fel, de a DHL minden esetben vámol., mert egy rohadék pénzhajhászok.
Soha nem rendelek velük szándékosan, mert amivel gyorsabbak azt bukom a vámon, időben is.
Ja és a DHL az egyetlen ahol a rohadék futár képtelen felhívni. Mindenki más megteszi, mert nem akarnak potyára jönni.
Én azért vettem 600-ast (azon felül hogy nekem nem ér 5millát alsó hangon egy motor sem) mert nekem fontosabb volt a mozgékonyság és kezelhetőség mint az hogy egyenesben áttörjem a MACH sebességet. Aztán ha mégis akarom akkor vissza kettő csutka és ott sem vagyok. Legfeljebb az 1000-esek gyorsulnak le, de velük meg minek versenyezzek?
Ja néha jó lenne egy kis váltogatás nélküli nyomaték, de a kisebb méret több előnnyel jár mint hátránnyal SZÁMOMRA.
Pl. kocsik közt a Hungárián én előzöm a béna robogósokat, melóba járni is teljesen ésszerű ezzel a motorral, meg úgy általában is praktikus.
nem tudom kerülni ha a kínai avval küldte
csak azt nem tudom hogy egy promó ajándékkal mit baszakodnak
egy ilyen kütyü: http://extremshop.hu/termek/sp...
se számla se semmi papír nincs róla, elképzelni se tudom mit és hogyan akar vámolni
írtak egy mailt hogy kell nekeik egy cím aztán küldik........
Stabilan benne vagyunk a 20 legintelligensebb országban, bár azért ugye Európa nagy része belefért, de az tény hogy hülyék mindenhol vannak.