Valami hasonló van,de dogoljek meg ha tudom a nevét.
Holnap ránézek.Nem erőltetem mert A kockák tuti neten veszik meg.Szoval valami 45 körüli feher-fekete van.Csak azért tartom hogy a parasztnak jobban Essen megvenni a 23-ezrest.
Brumi! Mintha némi feszültséget éreznék a levegőben Az út előtt óriási volt a hájpolás, aztán megjöttetek és méla kuss. Egy gumifilcről nagyobb volt a felhajtás, mint a várva-várt útról. Besokaltál?
)nekem volt olyan munkaköröm hogy csak ültem egy buzi nagy fotelban nyomkodtam egy kicsit a számítógépet, full villámgyors net (5-10éve még ritka volt a cégeknél és koordináltam a mahart-máv kapcsolatot
+ egy kis külsős munka, kis mávos meló(bérmunkán voltunk a mahartnál)
ügyfelek leszerelése kedvesen hülye dumákkal stbstb
ez volt a látszat
közben ezer minden volt a fejben, hogy minden időben meglegyen senki se fizessen semmit se "okosba" megoldani mindent úgy hogy mindenki jól járjon, akár a munka szervezés akár egyéb dolgokat (+ hogy hétvégente éjjel tudjak lógni a zp-ben)
szerencsére vége, az idegeim megette a meló, egyre több volt a türelmetlen idióta, egyre több ember akart nagyon okos lenni a hátam mögött, aminek az lett a vége hogy mindenki betett minenkinek a meló szarabbul ment mindenki anyázott a másikra mindenki hülye volt, mindennaposok voltak a különböző szintű főnöki zaklatások, ami miatt mégjobban utálta mindenki a másikat
szóval az ilyen meló szar meló
most eljátszok mindenféle vasakkal pár tonnát ide-oda elpakolok és öröm és boldogság
persze kell néha műbalhét színlelni, eljátszani a hattyú halálát, meg ilyenek
de az a lényeg alig van stressz és ez sokkal faszább
ja és amióta vasazok a hátam nem fáj, meg olyan izmos lábam van hogy tokostól rúgom ki a purhabos vakolt vasajtót a helyéből
elkönyvelt a vezérkar mindenféle idiótának mert ha bármit kérdeznek csak vigyorgok rájuk hülyén aztán elvagyok magamban
még a targonca jogsim is letagadtam, nehogymár még avval is szopjak a melóban
Kis pénz ami nem is kevés annyira,nulla felelosseg,ha letelt az idom szerszám kiesik a kezemből és kalap-kabat.Beirom az év elején nyárra a ket-harom hét szabit ha beteg vagyok és húzom a belém max a dokiig megyek és jön a fizetés 75% a minimum.Nem azon kell agyalni hogy mikor ki mit akar hol út be valami ami vagy penzedbe kerül vagy rengeteg melodba.
Kb olyan az egész mint az irodai forgószék.
Van 3-4 felé jól fogyó típus.Tudod mi megy berendeled.Jon a mama-papa és néz,csak ennyi felé van?
Persze,hisz ezek a sláger termékek.
Bocs ennyiből nem tudok választani.Elmegy.Fogcsikorgatva rafeccolsz nettó 3-400-ezret lessz egy raklap szeked alig tudod elhejezni annyiféle.Na bamneg már tudsz választani.
És jön a paraszt mit kérdez?Csak ennyi van?........Anyád gondolod mosolyogva.
A vicc hogy közben a 3-4 kurrensbol már a 4. Turnust rendeled a többi csak a helyet foglalja.
Na ilyen ez.
Várj. Nekem nem cseppen lószar sem. Én a szart takarítom el amit fent hagynak hogy mindez szabályosnak tűnjön legalább messziről. 1-2 szinttel fentebb ülnék ne félj én is erősen befognám a pofám és csak ódákat zengenék hogy minél tovább csepegjen a nektár. De ide már lófasz nem csepeg le.
Csakis a pénz az vezérel mindent! A politika rásegít mert az is pénzt lát benne! Ennyi akinek van pénze lóvéra az jár jól, ennek ellenére nem panaszkodom, a pöcegödör jobbik oldalán vagyok pióca.
Nekem nagyon tetszett. Kicsit fostam a dologtól. Mert hát ilyen helyen sosem voltam. De elég gyorsan aklimatizálódtam. Imádom. Nagyon fasza. Jövőre többre is benevezek. Az tuti.
Valójában ha jól belegondolok a végzettségemhez és a lakhelyemhez mérten egész jó a fizum. Nem mondom hogy nem lehetne több. Szerintem nics olyan hülye aki visszautasítana egy béremelést. De végül is azzal a résszel nincs baj. Az emberség veszett ki a melómból. Pedig szolgáltatónál melózok azaz azzal keressük a bevételt hogy nektek adunk valamit amiért ti fizettek. Még a nevében is benne szolgáltatunk. De az hogy nektek mi lenne a jó azt mindenki leszarja a lényeg csak hogy az állami lóvét elverjük és hogy a korrupció árnyéka se vetődjön senkire. De azért vetődik nem is kicsit elhihetitek. Ez az embertelen rendszer az amiben nem érzem magam jól. Mert ehhez asszisztálok akarva akaratlanul.
Azt mondják aki sír attól el kell venni! Na de ez a mi kicsi országunkban már divat, sírni kell. Fura hogy az ismerőseim közül aki tényleg keményen megdolgozik a kis pénzéért az egy rossz szót sem szól, ez van csinálni kell. Viszont akinek 1M körüli a fizetése az állandóan panaszkodik...
Baszki, én is írhatnék vagy Zoli is végem