Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Parki is meg a kínai is ugyanaz belül (jó, a BMS nem teljesen). De mindben 5 db soros cella (+ azonos párhuzamos ágak) van ami 3.6V-tal számolva 18V, 4 volttal meg 20, de ugyanaz.

Ez egy nagy 8Ah Parki akksi, ebben 21700 cellák vannak, de ugyanaz a 3.6V-os névleges szorozva öttel (két párhuzamos ággal a kapacitás végett)
Azhát. Az enyémre csak 88 voltot irtak😅 de mérve 20.4 körül van
Kényelmesebb megoldást akartam, ami má készen van. Ez a 20 V valami idióta agyából pattanhatott ki.
Ilyen akksis a fűrész? Tiszta makita jelleg, csak DC-jack-kel megy a töltés?
Mert akkor nyomjad nyugodtan Makita akkuval, ha az van kéznél. A 18V a japánnak 3.6V x 5 cellából jön ki, a többiek meg "kerekítenek".
Ezekre csak adapterrel,20v team csak egyfele van.Tudtommal.Nekem legalabbis a legregebbi zöld ütvecsavarozo dzerintrm vagy 5 eves is jo mindenhez.Meg a tavalyi 8ah-s bluetooth-os akkuhoz is.
nyomtatni kell adaptert
régen láttam többet is hogy makita gépet parkside akkuval hajtottak
fogalmam nincs hogy csinálták a nyomtatást de működött
Kár. Elvileg két fajta van, nekem olyan kéne ami mondjuk fel megy makitára. Na nem arra kell, hanem van valami kinai gagyi akkus mini láncfűräszem ami igen fasza, csak épp a 20voltos akkuja 3Ah és az gyenge. Erre rámegy a makitáé, de az meg csak 18 voltos.
Aztán ha lenne a parksidenak ilyen felrakással vennék valami 5Ahsat.
Ja,akkubol 2-4Ah,vagy 4-4db meg egy 8 v os ee azzal meg nehez mint egy sumobirkozo mind.
Flex,az van,nincs olyan munkam ahova kellene egy vaddiszno nyomatek,inkabb kisebb 3,5-4,5 mm-es facsavarok,5 ös konfirmator,max 60-as hosdzban,nem 8 as szerkezetepito csavarokat hsjtok be.
Ezert ket 12v- os van meg itthon egy regi klasszik 20v vacogos csavarozom.
Ha kereket kell cserelni a ducaton bagy falat furni uvefuroval ott az öcsem dewaltjai.
Na nem offolom má szét az istencsászár topicod, inkább azt mondd meg mint parkside fan, hogy van olyan géped ami 20V akkuval megy?
Basszus,most csináltam 2 telepítést......😆
Majd hétvégén.
Én mondtam. Amit a googlen vagy a microsoft fiokon állitasz be, hiába reseteled. Fiok tórlés segitene de azt meg senki se akarja. Még egyet megtehetsz, a régi eszközön csinálhatsz egy biztonsági mengést a fiokodról és a mentést letölteni az ujra
mese nincs, mindent nullázni kell
még az asztalt is össze kell vágni amin a laptop/telefon van 😂
Három régi eszközön megvan,gyári beállítás vissza megvan,ez a gyökér Google tovább baszakszik,az ujon azóta se jelenik meg.
zolival semmi bajom nincs, de a főnöke az kötsög 😂
de ezt mondja ő is mindig
Ha csak azt az egyet állítja vissza akkor nem is. Az összeset kell egyszerre amivel hasznalja a goggle-t és akkor jó lesz 😁
Sose szerette. 😏
Csakhogy ezt a google fiokban állithatta be. És idegen eszkőzként érzékeli az ui telefont. Ugyhogy hiába lesz olyan mint az uj.
hard reset után olyan lesz mint az első bekapcsoláskor volt
a menüben a gyári beállítás visszaállítás nem töröl mindent
ha a telefonon kapcsolgatott akkor igen
ha a google fiókban basztatott valamit akkor nem
Ha nem lenne draga telefon kalapaccsal resetelnek.
Atteszem hoonapra ezt.
Az mbankingot is ujra kene regisztralnom.😡
🤣
Jol kibasznál vele, mert szerintem utána se működne
Hát böngészd a google beállitásaid, azonbelül is az idővonal beállitásait.

Én titkositást se találtam
hard reset aztán kezd újra
Szerintem is,csak bekapcsoltam a titkositast,hogy rohadna meg,fasze bonyolitottak ennyire meg.