Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rfid kulcs a neve
kb mint a drágább kajákra ragasztott kis biszbasz a multiknál, ami miatt csipog az ajtó kifelé, csak ennek egyedi ha jól emlékszem írható azonosítója volt
odatetted egy kijelölt helyre aztán ha benne volt a rendszerben nyitott
mára már nagyjából kikopott, az nfc lesöpörte a pályáról
mik ezek színes sörnyitók?
havernak már vagy 30 évvel ezelőtt is ilyennel nyílt a kapu
akkor azért ez még odabaszós volt
Á , van amikor egész autó megy a levesbe ! Elég sok megmarad , amit meg kellene semmisíteni , mert egyébként veszélyes hulladék ! Nem lehet akár hol letenni . Összegyüjtik , amikor sok van már hoznak darálót , és ledarálják ! Amikor friss beton marad , azt visszatudjuk mosni ha akarjuk ! 😉
Meló végén aktatáskában szép lassan összejön az. 😁
10m/3 biztos van , de inkább több ! 😅
Hát még a járdámba mennyi van ! Ki volt ásva végig , én meg mindíg hazavittem a maradékot ! Olyan 60cm mély , és a kútalapok vasalatait amit levágtak azokat raktam bele összeheggesztve ! Harckocsi simán foroghatna rajta 30-35-ös beton maradékokból telirakva ! 😉
Hasonló van nálunk is...
https://www.google.com/maps/@4...!3m7!1e1!3m5!1s5pvwwOlAPRm4CGz2PDaz1w!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D0.25887505661495425%26panoid%3D5pvwwOlAPRm4CGz2PDaz1w%26yaw%3D46.18706355859554!7i16384!8i8192?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDMyNC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
4 m3? Tudtál olcsón betont szerezni? 😁
megjött a gázszámlám a gyomorúltak rámszámoltak 302 mj versenypiaci árat 5232 ft+ áfájért(kezeit széttáró)
Azért nem is értem mert 2023 októberétől átkértem magam általányba 1729 m3-ig(kezeit széttáró) Persze azt sem értem miért 149 m3 számolnak minden hónapban amikor 144 el lenne meg az 1729 m3(gondolkodós) persze 16 után nem tudom elérni ezeket a xarháziakat na majd reggel 8-kor oktatást fogok tartani nem irigylem az ügyintéző hölgyet aki engem megnyer reggel 😅
ja így néz ki(gondolkodós)
na hát ez így néz ki(gondolkodós) Nekem viszonylag egyszerű volt mert adott volt8kezeit széttáró) A kőkerítés ugyan be volt dölve de a tolókapu az hibátlan volt csak egy festés kellett rá 😅 Beborítottam t20-as szürke lemezzel mint a hátsókerítést(kezeit széttáró) 40*40-es 2 milis zártszelvényből van az egész összerakva szerintem lemezzel együtt sincs 50 kg az egész(gondolkodós) a boxer 500-as attól 500-as mert 500 kg-os kapuhoz van kitalálva.(kezeit széttáró) A kapu ha ki van kilincselve a motor egy újjal tolható. A fogasléc meg erősített acélból van műanyag borítással(meghajlós) Szóval a kapu súlya miatt meg a szorulás miatt ez nem fog meghasalni 😅
Egyébként 110-ért egész sokat tud a motor(kezeit széttáró) Van benne wifi. igény szerint nyitható telefonról. Céges kapunak is jó 10 telefont tud kezelni. A főnök mindent is lát 😆 Látja a telefonján mikor melyik alkalmazott nyitja a kaput így pontosan tudja, hogy pista munkaidő után 18:21 perckor nyitotta a kaput majd 18:36-kor zárta így nem kérdés, hogy hová tűnt el a telephelyről 15 zsák cement meg 40 nm2 lépésálló 😅 Azt miután másnak kirúgta pistát a saját telefonjáról le bírja korlátozni az alkalmazottak 9 telefonját így azok max 17-ig tudnak a kapun közlekedni a saját telójukkal megelőzve ezzel a további félreértéseket 😅
lehet cigányéktól vette a házat annó azok szeretik az ilyen díszeket nagyon 😅
https://www.facebook.com/share/r/1B6MQboCEL/
Lyuk lett fúrva a villanyoszlopoknak , 2m lent a földbe , nem igazán mozdultak semerre a betonba . Szerintem egy vonatot megállítana ! A két oszlop között a küszöb ahol a kapuk gurulnak , egyenként vagy 4 m/3 beton, plusz ahová kigurulnak , na az sem süllyed meg ! 😏
Igen, az a gond az úszó kapuval, hogy azt kurva masszívra kell csinálni, különben szar lesz... viszont ha erősre csinálod, akkor nehéz is lesz, pikk-pakk megvan két-három mázsa ☹️ jó monolit beton alap is kell neki, az összes súly 2 görgőn van.
na ezek a szarok végelnek le a műanyag kerítéses tolókapuktól
volt ismerős aki ilyeneket telepített anno az mindig mondta ami kaput nem tud eltolni egy 3 éves egy ujjal arra 1000w vagy feletti motor kell plusz valami erősített fogas sín mert az is le tud gyorsan végelni ahol indít
Igen , abból van ! 😊
Oroszlános kapu villanyoszlopból? menten beszarok 🤣
Több mint 10 éve csináltam a utca fronti kerítést, kétszárnyú kapu, motorral. a személybejárót meg is szüntettem, felesleges, úgyis mindig kocsival megyünk mindenhova 😁 a kétszárnyú egy szárnyát lehet külön gombbal nyitni, az a személy bejáró.
de mit kell takarítani télen falevelet?
ja ilyen
1 éve vettem amikor automatizáltam a tolókaput gate pro boxer 500 két távirányítóval némi sínnel most nézem nem változott az ára 110. Vettem +ba még sínt hozzá, hogy elég legyen meg a villogót azt külön adták postával 130 volt az automatizálás(kezeit széttáró) Szerintem ki lehet bírni. A kétszárnyu kapunyitó szett sem olcsó eleve két elektronikát veszel hozzá és ott is át kell vésni a kerítés alatt, mert a vezetéket át kell tudni vinni. Tulajdonképen egy kétszárnyas kaput beautomatizálni semmivel sem egyszerűbb mint egy tolókaput sőt. A tolókapu motornak csinálok egy fix helyet jobbról, vagy balról mind1. Ha nem akarok nagyon átvésni a bejárat túloldalára az infra miatt akkor veszek tükröd infrát és már is sokkal egyszerűbb volt telepíteni a tolókaput. Amíg volt sok hó meg jég esetleg akkor voltak hátrányai egy tolókapunak(gondolkodós) Nekem van kétszárnyas kapum is. Nos ugye mit mire használunk(gondolkodós) Van aki arra használja a kerítést, hogy áthatolhatatlan legyen akkor toló és úszókapu. Nálunk otthon az a műanyag cuccos kerítéslécek vannak mint neked is az kb. arra van, hogy ki van jelölve meddig van a porta aki általánosban legalább 4-es tesiből az helyből átollózza 😅 Szóval oda jó a kétszárnyas azért ha le is van reteszelve jó erősen be lehet tolni(kezeit széttáró)
nekem egy 3.6 méteres toló van azon nem kell mindennek beférni(gondolkodós) Se tátrának se pumpának elég ha a bérlő autója befér 😅