Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

is(kezeit széttáró) 😆
Nagy,nehez,olcso,hasznalhato,akkuk ha vannak megjobban.
En csak fekete kefementeset veszek.
No igen.........
Ehhez képest a készülő szegedi gyárhoz még a csarnok acélvázainak alkatrészeit is kintről hozzák készen.
De a lidl-hez képest már nem annyira 😄
Bakker, egy elektromos fúrógép a jövőből? 😁
Swarzi még elég jól néz ki a korához képest.
Azért van amit nem aminek egyszerű okai vannak, nincs hozzá saját nyersanyaguk és részben mert olcóbb részben mert nem tudnak korlátlanul venni tiszta nyersanyagot így használtat dolgoznak fel és ezért a késztermék anyagának a konzisztenciája nem mindig megfelelő, egy üzemmérnök mondta el mikor kérdeztük, hogy miért náluk gyártatják csepelen a hatalmas acéltermékeket a kínaiak kínába jellemzően vidámparki játékokat, de hatalmasakat és erre mondta példaként, hogy egy hazai cég kőtörőjében a zúzda kínai volt és félévente eltört a bele, 3-4 garis csere után velük vizsgáltatták meg mi a baj és rájöttek, hogy maga az anyaga nem egységes a sok különböző minőségű acélok összeolvasztása miatt hiába utókezelik, ezután velük legyártatták és abbamaradtak a törések.
Nincs fb 🤷‍♂️ Én meg ezt találtam, vélemény? 😁
Ja.Ezt talaltam. 😁
Velemeny?

https://www.facebook.com/share/v/12GRaTj2Y5C/
Végülis ezekkel a feliratokkal minőségi termékek alkatrészein üzennek, hogy tudnak jót gyártani nem csak bóvlit.
De még mindig az van, amit sokan nem látnak. A kinaiak tudnak ugyanugy ugyanazt jo minőségben gyártani mint bármelyik.neves gyártó. Csak az ugyanannyiba kerül mint a madein japan vagy bármi más. Az olcsóság abban rejlik a sok szembejövő termékben, hogy nem az a technologia, anyagminőség illetve az összes legyártott terméket eladják, azaz nincs minőségellenőrzés mert ha cserélni kell is valamit jobban megéri mint a szemétbedobni ha nem megy at a vizsgálatokon.
Mindent kinában bérgyártatnak. A mazda gyári felnijében is benne van a made in china felirat
2008 körül egy haver vett vadiúj gsxr600-at és meglepődtünk, hogy a fékcsövön is csájna felirat volt. 😁
szegény ekecs mindjárt eret vág azt megint csúnyákat ír rólad 😅
Egyébként ma már ezekkel a feliratokkal nincs semmi baj a stil karburátorán pont ugyanez a made in kína felirat látható. Ma már ez fémjelzi a minőséget(kezeit széttáró)
Előkerült a kép, vagy 12 éve lőttem egy nagyobb raktárban 😁 :
AMTS... BMW Ischler meg Ferka SUV 😃
Ilyenekben? 🤣
Hát, a gyereket elhívta valami hülye, hogy a lánya laptopján csináljon valami szoftveres javítást, de dolgavégezetlenül hazajött, mert a csajét felhívta egy hang, hogy ő a "halál" és valami megadott számra fizessen/utaljon valami összeget, mert bejutott a laptopjára és ha nem fizet, akkor közzéteszi az összes fényképet amit ott talált.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aztán mentek a rendőrségre, és nem kellett a laptopot basztatni, mert hátha van rajta bizonyíték.
Na más. Elfingta magát a pözső-tojota. A csodálatos psa konszer motorjukat faszukra húzhatnák a franciák a makron elnökükkel együtt 😆
Pont elég szégyen az, hogy 110 ezer kilométernél cserélhetek első hátsó tárcsafékeket betéttel. Hozzáteszem tárcsát nekem hiacon nem kellett cserélni egyiken sem pedig azokkal még sokkal többet futottam mint ezzel(szemeit körbeforgató)
Na most ez egyszer csak bedobott egy hibát igazából nem is írt rá semmit csak, hogy motor szar. Meg villogott minden a műszerfalon mint a karácsonyfa szenteste 😅 Persze betett a geci vészüzemmódba alig megy az a szar. Hát penetráns hangok jöttek alulról úgy szelelt valami mintha a kerékből kivettem volna a szelepsapkát(fejét fogó) Felemelem alákúszok. Na hát a könyöknél az adblú befecskendezőből dőlt kifelé a kipufogó gáz(fejét fogó) gondolom szétégett vagy a fax tuggya ilyen perforált lyukak vannak rajta asse tudom az minek lehet a hűtés miatt(gondolkodós) Felhívom a szervízt a tojotánál. rákérdezek meddig garis ez a szar szerencsére még decemberig. Kérdeztem erre is kiterjed e a gari azt mondták igen. kaptam is jövőhét péntekre időpontot úgy,hogy jó esetbe jövőhét utáni hét közepe fele kész is lesz 😅
Kérdezem csereautó? Mondták visszahívnak(óranézegetős) Kisvártatva vissza is hívnak mondják van kettő csereautójuk is, nam mondom magamba még választhatok is 😅 Szóval az egyiket most törték össze a másik meg oda van adva egy ugyanolyan szerencsétlennek mint én vagyok 😅 Hurrá 😅
na szóval reggel megtörtént az ügyfélszolgálat kioktatása 😅 Szerintem a mai napját elrontottam a hölgynek rögtön reggel 8 kor. 😅
Meg akarta magyarázni a megmagyarázhatatlant de velem nem jutott dűlőre ilyenekben nehéz eset vagyok 😅
Szóval 2023 október óta átalány gázt fizetek. Úgy van beállítva, hogy havonta 144 m3 legyen elszámolva és amikor majd olvassák ki fog derülni, hogy ettől többet vagy kevesebbet fogyasztottam. (kezeit széttáró) Tavalyi szezonban is csak 1330 m3 volt a fogyasztásom.
Én nem akartam tudni megérten általánynál rezsivédett árig berögzített köbméternél ugyan miért számolnak nekem piaci áron is???
Erre az volt a magyarázat, hogy a február az túl rövid volt így kisebb rész esett arra a hónapra a rezsivédett gázra ezért kellett nekik versenypiaci áron számolni 302 mj-t ez kb. 9 m3. Mondom csókolom minden évben ilyen rövid a február oké tavaly szökőév volt de hát ez azért nem érte önöket meglepetésként gondolom, hogy lehet az, hogy fixen rögziíett általányom ami beleesik a rezsivédett mennyiségben még is piaci áron is számolnak? Erre is volt mindenféle magyarázat de én a fonalat is meg a türelmemet is elvesztettem(kezeit széttáró) Azt mondta az év végi leolvasásnál ha többet fizettem általányban mint a gáz amit elfogyasztottam majd úgy is jóváírják(szemeit körbeforgató) Mondom tessék már nekem azt megmagyarázni, hogy pont azt a gázt fogják nekem jóváírni amit piaci áron számoltak fel nekem 😂 Hát mondom csókolom a hülyék a másik oldalon vannak 😅 Sosenem láttam volna többet a 6 rugómat(kezeit széttáró)
Aztán mondtam a hölgynek azt sem értem a tavalyi leolvasás óta miért változott az általányom 144-ről ami a normális 149 m3-re. Azt mondta leolvasás után azt egy gép számolja mennyivel változtatja az általány fogyasztást(szemeit körbeforgató) Mondom basszus 400 m3 rezsivédett mennyiség alatt fogyasztottam ilyen alapon az okos gépüknek nem hozzá kellett volna tenni havonta 5 m3 hanem elvenni belőle 33 m3(kezeit széttáró) De mondom ne nyúkáljanak az én beállításaimhoz mert jó van az úgy ahogy van senki nem kérte sem önöket sem a gépüket, hogy ezt önkényesen módosítsák (kezeit széttáró) Szóval visszaállítattam 144-re mondtam ezt a számlát nem fizetem ki felejtsék el küldjenek egy új számlát a rendes számokkal 😅
Nem kell kiszállni csak óvatosan kell a kapunak menni, hogy le ne essen a lökhárítóra ragasztott nyitóeszköz. 🤔 😁
Az rfid tag a mai napig létezik, kártya, kulcstartó minden van. Én anno sokat foglalkoztam vele, építettem írö-olvasó azerkezetet, tekertem a tekercset antennának stb.
akkor az utódja az rfid ami a gyereknek volt a szemeteskukákhoz
a pöcs tudja, akkoriban menő cuccnak számított
az tény hogy oda kellett érinteni valami fényes karikához
Ez nem rfid, hanem az iButton nevű szerkezet. Nem vezetéknélküli, oda kell erinteni hogy letrejöjjön a kontakt. Pont ezért nem túl alkalmas kapunyitásra, mert hat ki kell szállni hogy odabigyeszd a csatlakozóba.