Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tetőablakon kiférne de az sem 1 emberes mutatvány sajnos 🤷‍♂️😁
Hát igen... nekem csak 220 magasan lesz az eleje a vázon (hátul 300valamennyi) de már én is azon agyalok, hogyafaxba fogom feltenni a vázra a lapokat 🤔 mondjuk még a váz is csak félkész 😁
Ez is 2 emberes lesz.
ha cserép lenne a tetőn akkor ki tudnád dugni a padlásról
Fel kéne rakni a paneleket, de azóta olyan idő volt folyamatosan hogy nem tudtam hívni a kosaras embert. Máshogy meg nem tudom felrakni egyedül.
ahogy számoltam nekem is csak 16 fért volna el de lett volna 4db plusz
200 ezertért 5kwp napelem nem rossz ár
En meg halászok egy AK12-t par zenitco kiegeszitővel,ket rpg18at,es egy kosar rgd5-öt.
Lesz mindenem. 🤣
Télleg, hol tartasz? jöhet privbe is, ha nem akarod ide.
Az MORDOR. 😆
Én nem tudnék ennyi m2-t felrakni, nekem kellett a 420 W-os, de az is csak 28 volt, persze új.
Ez tényleg jó áron volt
Nekem nem kell magyarázni, én is önellátó szeretnék lenni amiben csak lehet.
én ezt akartam megvenni, írtam délelőtt hogy embernek fogom be a lovat aztán indulok érte
de addigra már megvolt a vevő
pont jó lett volna tároló tetőnek lindab helyett, egyik tárolót át kell alakítani garázsnak aztán bele kell toldani 2 métert
de, az annak számít... borsod, somogy... na az nem Pest! 😅
Saját villannyal legalább nem adok 100 km-enként 1800 Ft-ot lőrincnek. Sokkal jobb érzés így autózni.. 😃
Az autó cégköltségre megy, Viktor adott az árába 4 gurigát, a villany ingyen lesz (ill. egy év alatt megtérül) - mit akarjak még? 😁
Amugy nem pest.
Ketszint,750 alapterulet.
Sztem régen építettél 🤣 200 gurigából te nem csinálsz Pesten 1500 m2 boltot, még bádogfallal se 😁 talán katonai sátor...
ezek az előre kifizetett dolgok nem mindig rossz dolgok
pl ha van feleslegbe pénz akkor érdemes beruházni olyanba ami utána a rezsit érezhetően csökkenti
legyen az napelem vagy szigetelés, kisebb fogyasztású kocsi vagy egyéb dolog
mert ki tudja mi lesz 2-5-15 év múlva, akár meg is rokkanhat az ember félig, és nem tud annyit keresni amennyit előte, és nem mindegy hogy havi 80 ezer a csekk vagy 15
befektetni amúgy se tud az átlag ember......
Igen, számolgattam, hogy 600-ból (amit most a naprenccerre költöttem) tudok venni annyi kW-t, ami kb. 30 ekm-re elég, de így lesz saját villanyom (ami mindenre IS jó), a kórmány meg bekaphassa 😅
Csak próbáltam nálad fényt gyútani... nem előre van kifizetve, hanem meg van spórolva... 😁
abba a beragadtba van egy rakat "felesleges" extra
csak azért írtam hogy beragadt mert sokkal olcsóbb mint a lista árak, szóval nem pont ehhez kell hasonlítani
amúgy az ára teljesen fasza, 170 centi lennék lehet kellene is
Ja,lepukkant hulladek,erre inkabb az audi a meno,a csorok vectrat vesznek.
Van benne kormany,villanyablak,legzsak,legkondi,gazpedal,ulesek.
itt a cigók is merci suvval járnak
Oda kell menni ahol van fizetokepes vasarloero,nalatok lepukkant cigotanya van.