Hát igen... nekem csak 220 magasan lesz az eleje a vázon (hátul 300valamennyi) de már én is azon agyalok, hogyafaxba fogom feltenni a vázra a lapokat 🤔 mondjuk még a váz is csak félkész 😁
Ez is 2 emberes lesz.
én ezt akartam megvenni, írtam délelőtt hogy embernek fogom be a lovat aztán indulok érte
de addigra már megvolt a vevő
pont jó lett volna tároló tetőnek lindab helyett, egyik tárolót át kell alakítani garázsnak aztán bele kell toldani 2 métert
Saját villannyal legalább nem adok 100 km-enként 1800 Ft-ot lőrincnek. Sokkal jobb érzés így autózni.. 😃
Az autó cégköltségre megy, Viktor adott az árába 4 gurigát, a villany ingyen lesz (ill. egy év alatt megtérül) - mit akarjak még? 😁
ezek az előre kifizetett dolgok nem mindig rossz dolgok
pl ha van feleslegbe pénz akkor érdemes beruházni olyanba ami utána a rezsit érezhetően csökkenti
legyen az napelem vagy szigetelés, kisebb fogyasztású kocsi vagy egyéb dolog
mert ki tudja mi lesz 2-5-15 év múlva, akár meg is rokkanhat az ember félig, és nem tud annyit keresni amennyit előte, és nem mindegy hogy havi 80 ezer a csekk vagy 15
befektetni amúgy se tud az átlag ember......
Igen, számolgattam, hogy 600-ból (amit most a naprenccerre költöttem) tudok venni annyi kW-t, ami kb. 30 ekm-re elég, de így lesz saját villanyom (ami mindenre IS jó), a kórmány meg bekaphassa 😅
abba a beragadtba van egy rakat "felesleges" extra
csak azért írtam hogy beragadt mert sokkal olcsóbb mint a lista árak, szóval nem pont ehhez kell hasonlítani
amúgy az ára teljesen fasza, 170 centi lennék lehet kellene is
Ez is 2 emberes lesz.
200 ezertért 5kwp napelem nem rossz ár
Lesz mindenem. 🤣
de addigra már megvolt a vevő
pont jó lett volna tároló tetőnek lindab helyett, egyik tárolót át kell alakítani garázsnak aztán bele kell toldani 2 métert
Az autó cégköltségre megy, Viktor adott az árába 4 gurigát, a villany ingyen lesz (ill. egy év alatt megtérül) - mit akarjak még? 😁
pl ha van feleslegbe pénz akkor érdemes beruházni olyanba ami utána a rezsit érezhetően csökkenti
legyen az napelem vagy szigetelés, kisebb fogyasztású kocsi vagy egyéb dolog
mert ki tudja mi lesz 2-5-15 év múlva, akár meg is rokkanhat az ember félig, és nem tud annyit keresni amennyit előte, és nem mindegy hogy havi 80 ezer a csekk vagy 15
befektetni amúgy se tud az átlag ember......
csak azért írtam hogy beragadt mert sokkal olcsóbb mint a lista árak, szóval nem pont ehhez kell hasonlítani
amúgy az ára teljesen fasza, 170 centi lennék lehet kellene is