Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van aki hangvillát is gyárt , van aki melltartót , a kawának ez jutott , kisflex , de inkább sarokköszörűt írjunk ! 😂
Én csak akkor szeretem , ha elém teszik ! Akár ecetes , akár rántott ! 😉
Most is van a jófogáson minden is ! Még két milláért is fűnyiró Kawasaki ! Meg rosz csavarbehajtó 6 ezerért ! 😉
Ezek a kisflex meg kéz szerszámok gyanusak, hogy köze van a heavy industrieshoz
én nem szeretem enni a halat
most fogni se nagyon akartam mert éjjel esett az eső
feltettem egy 24-es süllyedőt meg mellé egy 16-os popup aztán ha viszi jó eséllyel az 10+ lesz
Na ujbol

Vélemény? Vannak benne alapigazságok. Meg csusztatások is.....pl amit mutogat hőszivattyut az, mármint amelyiknek a kezelőjét mutogatja az pl a legalja.
Igazságok a megmondó embertől:
A gépész valóban nem ért a hőszivattyúhoz, villanyhoz mégis ők adják el a legtöbbet mert ők szerelik a fűtést.
A villanyszerelő se ért legtöbb esetben a hőszivattyúhoz meg a kalorikus részekhez.
Valóban, én is azt szeretem ha tervezve van hőveszteségre. Ehhez viszont nem kell kimennie a mérnöknek, csak megfekelő adatszolgtatás kell hogy miből van a ház és mi a fűtäsrendszer.
Aztán a gépészek sok esetben elbasszák a csőkeresztmetszeteket mert gázhoz vannak szokva aztán nem lesz meg a tömegáram mer ugye ennek a rendszernek kicsi és lassu a hőtermelése.
Rárakható gazdaságosan megfelöen kialakitott radiátoros körre is. Nekem is ugy van. Nagyobb radiátor kell hogy 40 fokon már meleget csináljon és kis vizterű, dupla vagy tripla konvektoros.
Az, hogy mennyit fogyaszt a fűtésrendszeren és a ház hőveszteségén mulik. Általában sokkal gazdadqgosabb mint a gáz, legalábbis uj épitésű házaknál.
Nagy alapigazság, hogy mindenki el akar adni és szarik bele csak vegyék meg. Egyébként nincs nagyobb árrés mint sok gázkazánon, arányában nézve.
Nekem is 1996 óta ugyanaz a számom, engem spec el lehet érni. De a mostani okj világ rengeteg telefont nem felvevő felszerelő embert kitermelt.
Az, hogy nem megfelelőnek tartja a hőszivqttyúját, hát venni kellett volna rendeset. Csak az épp duplájába kerül. Én panával foglalkozok, de találkozok jó pár olcsóval is, ha más nem elmegyek képzésekre hogy lássak olyat is. Csak mondjuk egy halál gagyi fischer köszönö viszonyban nincs egy panasoniccal, lg vel vagy daikinnal. De ezt nem lehet megärtetni a megrendővel, neki olcsó kell mert a hőszivattyú trendi és nincs pénze normálisra.
Az meg hogy egy klima nem vizlevegő hőszivattyú csak a doboza más, nettó baromság. A kompresszor se ugyanaz benne, meg semmise. Ez a része a mondandójának totál faszság és ezzel veszitett is a hitekességéből, csak hát a laikus ezt el is hiszi.
Szóval van alapja, de vannak túlzások illetve félreértések is.
Vélemény? Vannak benne alapigazságok. Meg csusztatások is.....pl amit mutogat hőszivattyut az, mármint amelyiknek a kezelőjét mutogatja az pl a legalja.
Igazságok a megmondó embertől:
A gépész valóban nem ért a hőszivattyúhoz, villanyhoz mégis ők adják el a legtöbbet mert ők szerelik a fűtést.
A villanyszerelő se ért legtöbb esetben a hőszivattyúhoz meg a kalorikus részekhez.
Valóban, én is azt szeretem ha tervezve van hőveszteségre. Ehhez viszont nem kell kimennie a mérnöknek, csak megfekelő adatszolgtatás kell hogy miből van a ház és mi a fűtäsrendszer.
Aztán a gépészek sok esetben elbasszák a csőkwrwsztmetszeteket
kawasaki néven van v2blokkos fűnyírótraktor, az egyik munkatárs meg tavaly lomisoktól vett egy fasza benzimotoros -tologatós fűnyírót, de valami melós kezében láttam már kawasaki kisflexet is. a kawasaki mindenben ott van
Amúgy valami kertigép motorja lehetett bennük, sokezer doboz volt és én az mtd-nek vittem oda alkatrészt.
multkor még az volt a baj, hogy nincs víz a földeken, el fogunk sivatagosodni, mindmeghalunk... most meg vezesse el a vizet?
Mindig tudtam hogy a horgászok idióták 🤣
egy horgász számára nincs rossz idő(ujjával nemet mutató) legfeljebb rossz felszerelés 😅
társadalmi munkába felvonulhatnál oda egy kapával és elvezethetnéd a vizet a csatornába(meghajlós)
Ilyen úton is képes vagy kimenni horgászni ? Nekem a Tesco fele semmi sár , csak épphogy vízes az út ! Ott meg amelyik halra rámutatok , azt adják oda ! 🤔
nekem kb 6km aszfalt van a partig, 70es tempóig nem vészes, 60as tempónál meg kb olyan mint egy átlag téli gumi 120nál
80 felé már hangos plusz ekkor már nagyon instabil
nekem is van a patrolra külső bedlokos keréken harmincötös traktormintás gumi, sárba fasza, de a sztríten olyan daráló hangot ad, h cibálja az agyam már 5-10 km után
simex mintás gumi nélkül elvéreztem volna hiába 4x4
így is ilyen 40-50-es tempókkal mentem végig, de legalább úgy hányta ki a szarat az eleje oldalra fel mint a motorokon a crossgumi
legalább most egy darabig veretheted a terepjárót a habaricába
azért a csatorna parti népek tudnak valamit, szinte vízszintes az út
Nincs fb.
hú de sértődékeny vagy 😅 Hát a mi környezetünkbe az ilyen oroszlánok meg díszes oszlopok meg giccsparádé az mind cigány háza 😅
Fehér embernél ilyen nincs nálunk a megyébe 😅 Fehér embernél a legrosszabb giccsek a kerti törpék na az meg cigánynál nincs 😅
meg hát az értelmesebb fehér embernél sem 😂
Miért írna csúnyát ? Most nem rólam írta hanem a Kawasaki-ról ! Az meg ha ehhez adja a nevét , hát így járt ! Nem úgy mint te aki olyat írt , hogy "biztos Cigóktól vette " na az elég szarul érintett ! De az meg te vagy , így elengedtem ! 🤔
fekete behajtóból egy már ment a kukába nálam a ződet még nem sikerült tönkretennem pedig sok mindent megpróbáltam már az ügy érdekében 😅
Az, hogy menni kell(kezeit széttáró) Ráadásul swarci is ott lesz 😅