Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy egy méretes dévér 😅
videó nem áll rendelkezésre eltávolították(kezeit széttáró) Mi volt benne kenedi gyilkosság megnyitott aktái?
bak darut is láttam már kavaszakiban(kezeit széttáró) És bmw-ben meg nem 😅
szóval a kavaszaki mindenben is jobb mint a germán(meghajlós)
ennek ami most van örülni kell(meghajlós) Csak az útról vezesse el. 1 méter víz hiányzik a talajokból úgy átlagosan az országban. Remélem ez a két hetes csapadékos idő helyrebillenti a dolgokat(meghajlós) Nem minden évben ilyen egyértelmű ez sajnos(kezeit széttáró) ezek az esők kellenek mint a falat kenyér(meghajlós)
Na ezaz, ha van esze az embernek, kicsit utána jár, meg számol, nem lesz hülyébb mint a szakik többsége.
Kalorikus gépész meg van kettő is a családban, majd ők számolnak 😆
Vicces.
Perverz
"Jár a buksisimi".. 😆
Gondolom dinamikus és már mást dob fel
Nekem a bojler vízkőtlenítős videója tetszett a legjobban eddig 🙂
En nem látom, hol?
Jah
Termék Reklám
Meg parkside
No az ipset neha nezem mert vicces,ezzel kezdődött.😀

https://youtube.com/shorts/3PD...

Meg ez...

https://youtube.com/shorts/NNi...
Mit?
Momentan az en YT fiokomban van.
Leloptam Facebookrol es feltoltottem, hogy szakember is lassa (mondjuk te) es legyen ervenyes valasz a Zoltan kerdesere.
ismerős vett egy parkside porszívót az 3 percet élt, a kocsi elejét nem tudta kiporszívózni vele
Hol van és mi a főoldalon? Rendeltem amúgy peremezőt, csőhajlítót meg szervizcsapot is, az utolsó már meg is jött.
felölem.....
de hogy tudsz törölni?
Te keresed a lengőperemezöt? 🤣 Mer a főoldalon ott van a hirdetések közt :))
Na, akkor ha mindenki megnezte, akinek nincs feszbukja, torolnem is a p.csaba.
Torolhetem?
sztem azt pont nem a kawasaki gyár termeli ki. Inkább csak a nevet használják mert igy eladhatóbb. Pl neked.......
Ezért csinálok én is inkább mindent magamnak és fenntartom magamnak a jogot hogy bármit elbaaszak ha már a hozzáértők is elbasszák 😁 Én legalább nem szarom le, nem az a lényeg hogy felvegyem a lóvét és tipli, tehát próbálom a legjobbat kihozni abból ami van.
nagyjából minden elbaszás az alapja a hozzá nem értés, és a kevés vagy hibás adatok a tervezésnél
aztán ha van ilyen mindenhez is értő emberke mint én, és nem olyan lusta mint én és máris termeli az elbaszottnál elbaszottabb rendszereket 😂