Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, még a gyereket is lebeszélted 😅 baszki itt meg ódákat zengessz hogy márpedig az ,mindenre is a legjobb és azt kell venni:))
Én legalább egy plug int vettem, bár annak az előnyeit eddig se vitattam, de a villanyost azért kerülöm, mint ördög a szentelt vizet.
Egy hónap alatt egy fél tank benzin fogyott. Előtte meg hetente kellett tankolni.
mindig szét van vágva a mélyebb rész
a többi kb járható
a jobb szakaszok ilyenek ha esik
opel itt még talán elmenne hólánc+ maxi lendülettel
egy ilyen útnál mindig az számít, hogy a traktorok szétvágják e az utat. Ha nem, ilyenen bármely 4 kerék hajtású bemegy(gondolkodós)
idén eddig ment 25 km távot
most hétvégén duplázok és meglesz az 50km
ha nem jön be májusban a +30 fok akkor benne lesz 5-600km táv meg ősszel is ennyi
1000 futással nagyjából mindegy mennyit eszik
a lényeg hogy itt simán átmegy
az 1000-es túrbós benzinesek meg ennyit 3 blokkcserével 😅
igen az megszokta dobni 😅 Haver tavaly vett egy patika q5-t 5 éves autó 5 milláról indult 10 lett a vége(dollárjeles)
16 literes fogyasztású autóért már szerintem fizetnek ha elviszik a háztól 😅
itt az ajtóval lesznek gondok(gondolkodós)
múlt évben 4 ezret ment az astra
ebből kb kettő elment egy alkalmi szállító melóra legalább 500 km ment az asszony vele
szóval mentem nagyjából 1500 km távot
ennyiért egy jobb kocsit se lenne érdemes venni
karácsony előtt tankoltuk az astrát amikor a fenyőfát hoztuk aztán nincs 200 km benne azóta
gyerek nagyon akart venni de lebeszéltem, inkább egy nyaralót vegyen az rsd parton az többet ér mint a villanyos kocsi
de ha levégel a toyota tuti villanyos lesz helyette
szerintem eben-guba
mégse veszel......pedig már akkora marketinget toltál, hogy jutalékot kérhetnél:)
Egyébként azért megnézném a teslák szerviz költségét is.
Haver ioniq5-jében most cseréltek 3 éves korban villanymotort. Ha nem lenne garis, kiváncsi lennék mennyi lett volna
én nem nagyon járok
5x annyit alszok benne mint amennyit halad 😂
10-20 km/ hét az aszfaltos menet meg kb ennyi a csatornaparti táv is
Hozod a sztereotípíát, hogy kik járnak a nagy autókkal 🤣
plusz az asszony nem is mer menni evvel a batárral
áldott jó asszony, nem szereti a nagy dolgokat 😆
van másik felniszett csak gumi kellene rá
de szedegesse le akinek 2 anyja van minden héten 2x
kb 30 kiló egy kerék
Szerezned kellene hozzá 4 mankókereket ilyen iszonyú virsli gumikkal, azzal tuti kevesebbet enne, arról nem beszélve hogy mennyivel jobban nézne ki 🤣
jó szar a tesla, egyikben 400+ ezer a másikban meg 500+ ezer aztán még mindig megy
egy 1,2literes biturbós dízel egy suvban ennyit tuti nem megy el csak komoly szerviz számlákkal...
a bütykös gumi rettenet fogja meg 4.-ben mászkálok vele 60-70 tempóval
majd április vége felé tankolok akkor meglátom pontosan a fogyasztást
tizenhatot esetleg akkor fogyaszt, ha nagy nehéz trélert vontatsz vele, szingliben kb 11-12, legalábbis amikkel én járok
Ini, most lehet olcsón teslát kapni, bár a licit nyilván kissé megdobja őket 😁:https://www.vezess.hu/magazin/...
Kinn allhat az utcan,a csatornaparton meg fekszel hatul.
Az szép, a zafira kijön 5 liter alatt 😊
Eszik kb 16 litert, plusz a nagynyomású ezeknél olyan mint a ruletten a piros/fekete vagy behal vagy nem a következő indítás után
Valami olcsó kis lom kell az Astra helyett aminek beférek az ajtaján
Amúgyis lenne egy 2.kocsi funkciója is
De a telekjáróba beférsz, nem? Ha drágábban is jársz vele még mindig olcsóbb mint venni meg 1 autot 🤷‍♂️ Aztán mi van ha pár nap után meggondolod magad a munkával kapcsolatban aztán csak ott áll az is 😁
na de attól még ott a baszom nagy plató aztán nem fér be az udvarba